sayın ganstera, 2 defa anlattıklarını aynen yapmama rağmen bi türlü kiese tanıtamadım teli..bir hata göremiorm.tel her türlü çalışıo ama kiese bağlanmıo..bi yardım...
kiesi kapat teli çıkar sonra teki baska ubs ye tak sonra da kiesi çaılıştır.sayın ganstera, 2 defa anlattıklarını aynen yapmama rağmen bi türlü kiese tanıtamadım teli..bir hata göremiorm.tel her türlü çalışıo ama kiese bağlanmıo..bi yardım...
xxvolkan sende kamera açıyormu bende kamera başarısız die bir hata verior
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar ben ilk flashı atıorum türkçe güncellemeyi yüklemeden kamerayı açıorum fakat türkçe güncelleştirmeden sonra kamera açılmıyor((
arkadaşlar bu yöntemle yükleyen arkadaşlark spoof veya ndriver çalışıyormu bu konuda net bilgi verilirse ona göre yükleme yapacağımJVKA1 de Ndrive uygulaması çalışıyor mu?
öyle de olur.ganstera bir şey sormak istiyorum biz bu yazılımı yüklemeden önce xxjid yükledik olduğu için onu anladım
peki önce xxjl2 yüklesek de sonra jka1 yüklesek daha sağlam birşey olmaz mıydı acaba sonuçta xxjid versiyonu beta bada1.2 versiyon xxjl2 ise beta versyon değil almanlara verilen ve bir bada 1.2
bu şekilde yapamaz mıydık bence yapabilirsek çok daha sağlam olur gibime geliyor...
Ml yüklemesinden sonra kies'e bağlanamayanlar verdiğim linkdeki videoyu izleyip yapsınlar sorun çözülecektir..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ndriver 1.2 de çalışıyor ben 2 gündür jl2 de kullanıyorum.
Yapmanız gereken ispanyanın apps'inden ndriver'ın ücretsiz olanını telefona yüklemek sonrasın sanırım bu sitede vardı map lice dosyasını atmak. Ben daha önce yedek aldıgım icin kopyala yapıştır yaptım çatur çutur çalışıyor..
Linkde vereyim bu konuyu inceleyin denilenleri yapın çalışır..
http://www.maxicep.com/bada-os-uygulama/ndrive-turkiye-spof-olmuyan-firmwareler-icin-454496.html
jvka1 da spoof olmuyor.bada 1.2(JVJKA1) de spoof yapılabiliyor mu acaba???