S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

dali_bur

Üye
XXJL2_fullll sürümünü yükledim

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
jvka1 yüklerken csc dosyasını secmedinmi?

dali_bur

Üye
ilk sayfadaki resimli anlatımdaki gibi yaptım.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
jl2 yüklerken yerleştirdiklerinle jıd yüklerken yerleştridiklerin aynı değil.
jl2 yüklerken sen jıd yüklemedeki resimdekilerin aynısınımı yerleştirdin?

dali_bur

Üye
o zman tekrar önce jıd yüklesem sonra 1.2 yüklersem sorun çözülür mü?çünkü kieste bu cihaz güncelleştirilemez uyarısı veriyor.

--------------- Ekleme ---------------

evet öyle hatırlıyorum.

teksenle

Üye
ka1 e spoof veya benzeri bisey yapiliyormu

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
o zman tekrar önce jıd yüklesem sonra 1.2 yüklersem sorun çözülür mü?çünkü kieste bu cihaz güncelleştirilemez uyarısı veriyor.

evet öyle hatırlıyorum.
jl2 yüklerken kac dosya sectınız multiloader da

dali_bur

Üye
8 dosya seçtim

erem.qns

erem.qns

Üye
Herşeyi doğru yapınca hiçbir sorun olmuo arkadaslar .

keskinkral

keskinkral

Üye
ganstera kardeş ben hala düzeltemedim teli ılk jl2 dosyasını yüklerden jıd dosyasını yuklemek için gösterdiğin resimdeki gibi yaptım ama sen aynı olmayacak demişssin nasıl yapacagız şimdi yüklemeye çalışıyorum multiloader da warning securıty fail! yazısı çıkıyor

yanlış yapmıssın.jl2 dosyasının içindekilerin hepsini multiloadera yerleştireceksin.
bende aynı şeyi yaptım galiba jl2 yuklerden jıd a gösterdiğin gibi yükleme yaptım ama hata verdi geri nasıl düzelticem veya yüklücem yardım bekliyorum

didyou

Üye
Peki SHP'li XXJL2 ile JVKA1 i karma yapamazmıyız? Yani o fw deki ShpApp.App'yi Orjinal 1.2 sürümünün içine atsak hem orjinal 1.2 hemde SHP bi arada olamazmı?

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Ben kiesten yükleyebiliyorum.Ama bazı arkadaşlar güncellemeyin diyorlar.Güncelleme sıkıntılı diyorlar.Nasıl yapalım.?Lütfen bir yardım.

teksenle

Üye
aksam ben yuklerken yukleme hep yarida kesildi 10 kere denedim makina coktu baska pc de 1 kerede yukledim suan hersey super 2 pc de ayni versiyon kies ml ayni jid ve ka1 sanirim pc den bazi guvenlik ayarlari istiyor veya pcnin biri 64bit dieri 32 ben 32 olan pcde yaptim

alivelik

Üye
ganstera ben jvkayı kies ten yüklemiştim.
dediğiniz adımları yapmam sorunu çözmedi. baştan jjid kurmanın yolu yok mu

tamam düzelttim, teşekkürler. güzel iş.

dali_bur

Üye
Peki aynı işlemi tekrar yapsam sorun düzelir mi?ya da jl2 yerine jıd yi yüklesem.

ozan2020

ozan2020

Üye
kardeş konuyu baştan ac düzgün ac bence jjid koy bide linki yok göremedim

keskinkral

keskinkral

Üye
kardeş cevap bekliyorum napıyım yardım edecek misin yoksa servise felan mı götürüyüm artık tel kullanılmaz durumda beyaz ekranda fota engine is not intalled yazısı ile duruyor ...

kortazar

Üye
JL2 eksik yükleyip telefonu açılmayan arkadaşlar; bende JID gibi yükledim JL2 yi yani eksik olarak. Restart sonrası açılmadı beyaz ekranda '' FOTA dosyası eksik ( ingilizce, hatırlamıyorum tam ) türü bir yazı belirdi. Bende tekrar loader den aynen ( boot change ve download ı seçmeden, Alttan 4. ''FOTA'' klasörünü JL2 çinden gösterdim ve sadece FOTA yüklemesi yaptı 30sn sonra normal olarak açıldı telefon şu an için sorun yok gibi.

keskinkral senin sorundan bahsettim yap düzelecek

otozar

Üye
emege saygı guzel paylasım hıc sorun cıkmadı yukledım tesekkurler

Üst Alt