S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

yalnizkaldiysan

Üye
sayın ganstera, 2 defa anlattıklarını aynen yapmama rağmen bi türlü kiese tanıtamadım teli..bir hata göremiorm.tel her türlü çalışıo ama kiese bağlanmıo..bi yardım...

lagionaire

Üye
sayın ganstera, 2 defa anlattıklarını aynen yapmama rağmen bi türlü kiese tanıtamadım teli..bir hata göremiorm.tel her türlü çalışıo ama kiese bağlanmıo..bi yardım...

kardeş bendede aynı sorun vardı silip yeniden kur oda olmazsa kieste üstte araçlar var ordan sürü yükleyi tıkla sonra halloluyor

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
kiesi kapat teli çıkar sonra teki baska ubs ye tak sonra da kiesi çaılıştır.

xxvolkan

xxvolkan

Üye
xxvolkan sende kamera açıyormu bende kamera başarısız die bir hata verior

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben ilk flashı atıorum türkçe güncellemeyi yüklemeden kamerayı açıorum fakat türkçe güncelleştirmeden sonra kamera açılmıyor :(((

herşeyi kontrol ettim sorun yok arkadaşım yüklemenin bir yerinde sorun çıkmıştır.Bende ilk olarak restart yaptı sonra tekrar yükledim oldu.Sadece msn sorunum var bir türlü parlingonun içinde göremedim

viranufuk

viranufuk

Üye
divx kaydını yapıyorum kabul etmiyor

metehan66

Üye
ellerin dert görmesin.harikulade bir iş yapmışsın.sayen de bizler de orijinal 1.2 ye kavuştuk.

anaconda006

Üye
minnettarım sana mükemmel oldu

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
JVKA1 de Ndrive uygulaması çalışıyor mu?

bumin__

Üye
JVKA1 de Ndrive uygulaması çalışıyor mu?
arkadaşlar bu yöntemle yükleyen arkadaşlark spoof veya ndriver çalışıyormu bu konuda net bilgi verilirse ona göre yükleme yapacağım

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bada 1.2 de spoof olmaz.

skyseap

Üye
XXJID i yükledim şimdi kaldı JVKA1. Onunda inmesini bekliyorum. Hotfile'ın free si çok yavaş oluyor. 5mbit internette 25 KB/sec ile indiriyor.

Valla şu işi bir sağ salim bitereyim dile benden ne dilersen ganstera. tabii dua olarak...:)))

kamikaze482222

Üye
ganstera bir şey sormak istiyorum biz bu yazılımı yüklemeden önce xxjid yükledik olduğu için onu anladım
peki önce xxjl2 yüklesek de sonra jka1 yüklesek daha sağlam birşey olmaz mıydı acaba sonuçta xxjid versiyonu beta bada1.2 versiyon xxjl2 ise beta versyon değil almanlara verilen ve bir bada 1.2
bu şekilde yapamaz mıydık bence yapabilirsek çok daha sağlam olur gibime geliyor...

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
ganstera bir şey sormak istiyorum biz bu yazılımı yüklemeden önce xxjid yükledik olduğu için onu anladım
peki önce xxjl2 yüklesek de sonra jka1 yüklesek daha sağlam birşey olmaz mıydı acaba sonuçta xxjid versiyonu beta bada1.2 versiyon xxjl2 ise beta versyon değil almanlara verilen ve bir bada 1.2
bu şekilde yapamaz mıydık bence yapabilirsek çok daha sağlam olur gibime geliyor...
öyle de olur.

muhbar

muhbar

Üye
JVJKA Yani 1.2yi yükleyince spoof yapabiliyor muyuz?

FuXiN

Üye
Ml yüklemesinden sonra kies'e bağlanamayanlar verdiğim linkdeki videoyu izleyip yapsınlar sorun çözülecektir..

Ndriver 1.2 de çalışıyor ben 2 gündür jl2 de kullanıyorum.

Yapmanız gereken ispanyanın apps'inden ndriver'ın ücretsiz olanını telefona yüklemek sonrasın sanırım bu sitede vardı map lice dosyasını atmak. Ben daha önce yedek aldıgım icin kopyala yapıştır yaptım çatur çutur çalışıyor..

Linkde vereyim bu konuyu inceleyin denilenleri yapın çalışır..

http://www.maxicep.com/bada-os-uygulama/ndrive-turkiye-spof-olmuyan-firmwareler-icin-454496.html

punusher

punusher

Üye
valla ellerine sağlık yükledim orjinal bir 1.2 oldu kieste görüyo son üretici yazılımıda diyo daha ne istiyim :D ellerine emeğine sağlık

yalnizkaldiysan

Üye
Ml yüklemesinden sonra kies'e bağlanamayanlar verdiğim linkdeki videoyu izleyip yapsınlar sorun çözülecektir..

Ndriver 1.2 de çalışıyor ben 2 gündür jl2 de kullanıyorum.

Yapmanız gereken ispanyanın apps'inden ndriver'ın ücretsiz olanını telefona yüklemek sonrasın sanırım bu sitede vardı map lice dosyasını atmak. Ben daha önce yedek aldıgım icin kopyala yapıştır yaptım çatur çutur çalışıyor..

Linkde vereyim bu konuyu inceleyin denilenleri yapın çalışır..

http://www.maxicep.com/bada-os-uygulama/ndrive-turkiye-spof-olmuyan-firmwareler-icin-454496.html

dostum süpersin.. ganstera ve melihcana teşekkürler..

skyseap

Üye
Arkadaşlar ben de yükledim. İnceledim hiç bir sıkıntısı, eksiği yok. Kamerada problem yok. İnternet daha hızlı. Sistemin akışı daha hızlı. Ve ganstera sana çok teşekkürler. Arkadaşlar anlattıklarında hiç bir eksik ve karmaşa yok hepsini tek seferde yaptım. Herkeze tavsiye ederim.

muhbar

muhbar

Üye
bada 1.2(JVJKA1) de spoof yapılabiliyor mu acaba???

Üst Alt