S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

erem.qns

erem.qns

Üye
Son olarak bi sorum var
Bunları uyguladım peki varsayalım ki 2.0 geldi. Kies üzerinden güncelleme yapabilcekmiyim.
Yani bu cihaz güncellenemez uyarı alıcakmıyım ?

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Ben güncellemenin sıkıntılı olduğunu bile bile kies üzerinden güncelledim.Şu anda hiç bir uygulama facebook twitter ve kiesten yüklenen hiç bir uygulama çalışmıyor.Ne yapmamı önerirsiniz?

erem.qns

erem.qns

Üye
Ben güncellemenin sıkıntılı olduğunu bile bile kies üzerinden güncelledim.Şu anda hiç bir uygulama facebook twitter ve kiesten yüklenen hiç bir uygulama çalışmıyor.Ne yapmamı önerirsiniz?

Arkadasım nasıl bi soru ki bu ?
Cvbın üzerine soru sormussun..
Denilenleri uygula sıkıntı kalmaz :naughty:

eurotax

Üye
Kardeş emeğine sağlık sorunsuz yükledim ve ayarlarımıda yaptım herşey stabil çalışıyor teşekkürler.:oke:

teksenle

Üye
ganstera kardeş ben hala düzeltemedim teli ılk jl2 dosyasını yüklerden jıd dosyasını yuklemek için gösterdiğin resimdeki gibi yaptım ama sen aynı olmayacak demişssin nasıl yapacagız şimdi yüklemeye çalışıyorum multiloader da warning securıty fail! yazısı çıkıyor

--------------- Ekleme ---------------

bende aynı şeyi yaptım galiba jl2 yuklerden jıd a gösterdiğin gibi yükleme yaptım ama hata verdi geri nasıl düzelticem veya yüklücem yardım bekliyorum

usp kablosu orjinalmi orjinalse bide pcyi yeniden baslat oda olmazsa baska pcden dene ayni sey dun basima geldi ben cozumu baska pcde buldum pcnin isletim sistemi ne

keskinkral

keskinkral

Üye
yardım eden herkese teşekkur ettim yaptım zor oldu ama yaptım ilk olunca paylaşım için teşekkurler..

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
yardıma ihtayacı olan msn sini versin burda olmuyor. msn den konusalım.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
herşey iyi hoş ama T9 özelliği yok olmuş :'(

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
tamam tamam T9 yerinde özür dilerim paylaşım için çok teşekkürler :D

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Ben kiesten yükleyebiliyorum.Ama bazı arkadaşlar güncellemeyin diyorlar.Güncelleme sıkıntılı diyorlar.Nasıl yapalım.?Lütfen bir yardım.
kiesten yüklersen uygulamalar açılmaz format atmaya kalkarsaan telefonun telefonun hiç açılmaz.

lorenzen

Üye
xxjl2 üzerine jvka1 yüklemeyi düşünüyorum. social hub da var xxjl2'de. yalnız bir sorum olacak bu social hub'taki msn sorunluymuş. listende online olan kişilerin hepsini göremediğin zamanlar oluyormuş. yani diyelim 15 kişi online, telden bakıyorsun 5 kişi gösteriyor. işte bu yüzden palringo'ya da msn eklemek istiyorum. acaba bu mümkün müdür? yoksa social hub'ta msn var diye palringo'ya eklenmesine izin vermiyor mu?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
xxjl2 üzerine jvka1 yüklemeyi düşünüyorum. social hub da var xxjl2'de. yalnız bir sorum olacak bu social hub'taki msn sorunluymuş. listende online olan kişilerin hepsini göremediğin zamanlar oluyormuş. yani diyelim 15 kişi online, telden bakıyorsun 5 kişi gösteriyor. işte bu yüzden palringo'ya da msn eklemek istiyorum. acaba bu mümkün müdür? yoksa social hub'ta msn var diye palringo'ya eklenmesine izin vermiyor mu?
social hub var jl2 de ama üstüne jvka1 atarsan social hubu kullanamazsın çünkü jvka1 de social hub yok.
evet jl2 de social hub sorunlu çevrim içi kişileri bazen eksik gösteriyor yada hiç göstermiyor.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar söyle söyleyenler var jıd yerine social hub olan jl2 nin üstüne jvka1 yüklersek msn kullanırız social hub gelir diyor hayır gelmez ister ilk jıd at ister jl2 at değişen bişey olmaz.isteyen deneyebilir.

akala55

Üye
jl2 nin üstüne jvka1 yükleyince social hub kullanılabiliyor bende sorun yok

adelante55

adelante55

Üye
jvka1 i beğenmedim ben social hub yok msn yok bende custom jl2 ye gectim o daha iyi.

ganstera, ben jid 'i sonra jvka1 'i yükledim.
şimdi sen jl2 ye geçtim diyorsun. jvka1 'in üstüne bunu güncelleme olarak mı kuracaz? yani boot change ve fulll download işaretli olmadan??

halil45

Üye
ganstera, ilk önce jıd üzerine ka1 yükledim, sonra social hub yok msn yok diye jl2 yükledim kieste güncellenemez diyordu bu yüzden üzerine ka1 yükledim şuanda hem güncellenebileceğini yani güncellenemez diye bi uyarı yok artık vede social hub canavar gibi çalışıyor... sana çok teşekkür ederim ka1 için.....:oke:

Üst Alt