Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Tamam yahu bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp kızarttın yüzümüzü :P
:D:D
farklı bir product code yükleyebiliyorsun(telefonun product codu da değişmioyr) ama kimisi" sorun çıkıyor" demiş, kimisi "ben yükledim, takır takır çalışıyor" demiş, tam anlamadım doğrusu nedir.. Onun için yükleyip yüklememek sana kalmış. Ama burdaki arkadaşlar genelde kendi tel kodlarının "orjinal güncellemesini" yüklemek istedikleri için bekliyorlar.

Kubde

Kubde

Üye
arkadaşlar bu pr 1.1 059D954 e gelecek değil mi:) gelmiycekse satmıyacağım telefonu direk atacağım nasıl olsa kasa sağlam kırılmıyor:D ne dersiniz. bıktık yavvvvvv. yiteeeerrrr

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
beklemeyin bence indirin flashlayın diğer kodla pr1.1 da hızlanma var telefonda ama telefona yüklediğim bir oyun veya uygulama nedeniyle ilk açılışta el ele tutuşuyorlar ya orda bir takılma oluyo ama o da program veya oyundan sonradan oldu

oyunlar asphalt, hawks, angry birds, shift, galaxy on fire, real golf 2011, gitar oyunu
program skype, opera, nimbuzz, panorama ve kendi sesiniz ile angelmeter var bunlardan biri takılma yapıyo :)

nublies

nublies

Üye
arkadaşlar bu pr 1.1 059D954 e gelecek değil mi:) gelmiycekse satmıyacağım telefonu direk atacağım nasıl olsa kasa sağlam kırılmıyor:D ne dersiniz. bıktık yavvvvvv. yiteeeerrrr

kasa sağlam değil dostum düştü elimden iki tur attı yerde sol üst parçada köşe içeri girdi çok çirkin bi görüntü oldu kvk ya gidip değiştirecem sadece o kısmı varsa tabi :)

Kubde

Kubde

Üye
Niye beklemeyelim niye indirelim ovi den çıksın indiririz işte ne acelesi var flas mlash:D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Niye beklemeyelim niye indirelim ovi den çıksın indiririz işte ne acelesi var flas mlash:D

ne acelesi var demişsin arkadaşım bize pr 1.1 geldiğinde arkadaşlara 2.0 gelicek :D (059D576)

Kubde

Kubde

Üye
onlara pr2.0 gelince bizim telefonlar utancından kitlenecek mi:)

nublies

nublies

Üye
059D954 koda pr1.1 yayınlandı hayırlı olsun :) şimdi pr2 de sıra

nublies

nublies

Üye
verdiğiniz kodla alakalı navifirmde halen bir güncelleme dosyası mevcut değil...

yok telefondan yayınlandı yazılım güncellemelerinde 7 mb lık güncelleme verdi yükledim yazılım sürümü 013.016 sürüm de pr1.1 oldu yatay arama ekranı geldi :) 059d954 de ürün kodum

maktama

maktama

Üye
yok telefondan yayınlandı yazılım güncellemelerinde 7 mb lık güncelleme verdi yükledim yazılım sürümü 013.016 sürüm de pr1.1 oldu yatay arama ekranı geldi :) 059d954 de ürün kodum
Fw'in dosyalarının tam haliyle Navifirm'e koymaları zaman alıyor sanırım. Bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Arkadaşlar 059D576 ürün kodu olanlar güncelleme geldi ben telefonun yedeğini alıyorum birazdan güncelliycem....

nublies

nublies

Üye
nokia ovi suite de güncelleme yapmıyor cihazdaki yazılım güncelleme yapılacaktan daha yeni diyor sadece telefondan güncelleniyor ama kısa zamanda tam yazılımı yeniden yüklemek mümkün olacaktır sanırım :) birde telefondan pr1.1 yükledikten sonra şarj seviyesi tek çizgiye düşüyor cihazı kapatıp açarsanız yeniden mevcut şarjına dönüyor sanırım buda ayrıca bir kusur :P

selly1310

selly1310

Üye
arkadaşlar bir sorum olcak.şimdi ben güncellemeyi yaptım.ama güncellemeden sonra ekran koruyucusunda animinasyon secenegi vardı.O yok şimdi.sadece müzik calar,slayt gösterisi büyük saat ve yok secenegi var.eskiden animinasyok secenenegide vardı.birde daha ne gibi bir yenlik getirdi bu güncelleme.ben fazla birşey fark etmedim.

son sorum.ben şimdi telefona format atsam eski güncellemeyi yükleyebilirmiyim.yani geriye dönüş varmı..saolaun arkadaşlar cevaplar icin

nublies

nublies

Üye
n8 pr1.1 ovi suite üzerinden güncellemeye açıldı bilginize

aras248

aras248

Üye
ürün kodum 059D576. ve güncelleme sonunda geldi.7082kb büyüklüğünde

esatgelmedi

Üye
yok dostum sılver ve şuan güncelleme bitti bu dertten kurtuldum :)

benim telefonda silver ama güncelleme yok diyor bu nasıl iş? nokia ya mail attım hala cevap yok. anlamadım gitti. :allalla:

volkii76

volkii76

Üye
silver için de yayınlandı ovi de. yukluyorum şimdi. görünüyor yani

seydi53

Üye
Evet aylarca bekledik bekledik. Sonunda yükledik. Ne değişti ( değişmesi gerekiyor muydu? ) sadece yatay arama ekranı . Zaten yeterince iyiydi. Bence S^3 uygulamaların artması daha önemli.

Ayrıca PR1.1 de gelecek dedikleri quickoffice nerede anlamadım. Herkese kolay gelsin.

muratcan1905

Üye
güncelleme geldi ancak hiç bir özellik yok tek özellik arama ekranı yan dönüyor oda pek önemli değil.
birde güncelledikten sonra şarj bitmiş gibi gösteriyor sonra kapatıp açarsanız şarj yeniden dolu gözüküyor.
pr 2 yi bekleyeceğiz artık oda 3 5 aya çıkar heralde

Üst Alt