5800 v 52 .0.007 C6 v 20.0.043

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşım. Öncelikle eline emeğine sağlık. Çok gzel bir fw olmuş. Fakat 5800 ın orjinal oyunlarını buna nasıl yükleyebiliriz. Mesela global racing thunder ve bounce oyunlarını kurmak istiyorum. Fakat Dahili bileşen hatası alıyorum. Bunlarınasıl kurabilirim. Birde yüklemek için sis dosyalarını bana bulabilir misiniz.? Global racing buldum. Fakat bounce yok. Bir tane n8 bounce buldum. Kuruldu fakat açılmıyor. Şimdiden teşekkürler.

bounce kuruluyoda glabal raging thunder kurulmuyo bende anlamadım bunu yüklemenin tek yolu rofsun içine gömücen ama ozmanda dosyanın boyutu çok fazla oluyo halletmeye çalışıcam kardeş senin için:oke:

numan.tr

numan.tr

Üye
tuğrul kardeş selamlar...
yayınladığın cfw'ler son derece kullanışlı ve benim için kullanımı engelleyen hiçbir sorun çıkmadı:oke:, ellerine sağlık.
bu aralar yeni bir cfw yayınlamayı düşünüyo musun?
şu an 27.02'de yayınladığın cfwyi kullanıyorum, 03.03'ü yüklemeyi düşünüyorum, yani yeni bitane yayınlayacaksan onu bekleyim diye sordum
kolay gelsin...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
tuğrul kardeş selamlar...
yayınladığın cfw'ler son derece kullanışlı ve benim için kullanımı engelleyen hiçbir sorun çıkmadı:oke:, ellerine sağlık.
bu aralar yeni bir cfw yayınlamayı düşünüyo musun?
şu an 27.02'de yayınladığın cfwyi kullanıyorum, 03.03'ü yüklemeyi düşünüyorum, yani yeni bitane yayınlayacaksan onu bekleyim diye sordum
kolay gelsin...

evet kardeş yeni bitane hazırlıyorum sen şimdilik onu kullan bu günlerde yüklücem sieteye:oke:

alki58

alki58

Üye
evet kardeş yeni bitane hazırlıyorum sen şimdilik onu kullan bu günlerde yüklücem sieteye:oke:
kardeşim senden bazı ricalarım var bir kaç değişik ev ekranı,v52 deki t9 u uyarlamanı istiyorum mümkünse sensörleride biraz hızlandırırsan tam süper olacak

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
flash lite nin kaçıncı sürümü yüklü video oynatıyormu web te

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim senden bazı ricalarım var bir kaç değişik ev ekranı,v52 deki t9 u uyarlamanı istiyorum mümkünse sensörleride biraz hızlandırırsan tam süper olacak

kardeş biz modder yani modlarız portlama işi ayaprı ve büyük yetenek isteyen bi durum ikincisi sensörü:oke: sen istedin diye hızlandırdım kardeş merak etme için rahat olsun ve bi kaç değişklik daha var yeni modlar falan 45 dakikaya hazır olur :oke:

alki58

alki58

Üye
kardeş biz modder yani modlarız portlama işi ayaprı ve büyük yetenek isteyen bi durum ikincisi sensörü:oke: sen istedin diye hızlandırdım kardeş merak etme için rahat olsun ve bi kaç değişklik daha var yeni modlar falan 45 dakikaya hazır olur :oke:
tamam bekliyoruz sağolasın

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim hemen deneyecem telefon manyak oldu gerci de fw yüklemekten senin çalışmaların bi harika denemeden ve tabi biraz kullanmadan duramıyom bağımlılık yaptım yaww ellerine sağlık teşekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeş

numan.tr

numan.tr

Üye

bu ne hız böyle, coşmuşsun gene tuğrul kardeş:yuru, ellerine sağlık.
bi sorum olacak:
yaptığın fwler arasında en beğendiğin hangisi?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
bu ne hız böyle, coşmuşsun gene tuğrul kardeş:yuru, ellerine sağlık.
bi sorum olacak:
yaptığın fwler arasında en beğendiğin hangisi?

yaptığım fwler arasında en beğendiğim bu çünki buna çok özendim baştan beri iyi bir fw olduğunu biliyodum o yüzden sadece hatalrını giderip temiz bir cwf i olması için elimden geleni yapmaya çlıştım modlar için bakamdığım site indirmediğim program kalmadı desem yeridir ama şunuda açıkca söyleyim herşey sizlr için arkadaşlar valla siz en iyisini kullanın diye uğraşıyorum neyse güle güle kullansın arkadaşalr selametle kalın allaha emanet olun saygılarımla:oke:

nereharme

nereharme

Üye
bana göre bundan önceki sürümde ışık sensörü haricinde problem edilecek bir durum yoktu. Bu sürümde de ışık sensörü modunu bulamadın herhalde kardeş valla dört gözle o modu bulmanı bekliyorum ayrıca kendim de bulmaya çalışıyorum. Selametle...

alki58

alki58

Üye
güzel fw olmuş orjinallik güzel tuş kilidi de hoş olmuş teşekkürler ayrıca sensörler için de teşekkürler:)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş resimleri eklememişsin koyda görelim

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
valla resim ekleyemiyorum benim pc biraz sakat kusura bakmayın

resimleri upload edeyim sen ekle olurmu

arkadaşlar buda resimleri dileyen indirip baksın :

ha şunuda hatırlatayım ekranın çizlmemesi için koruyucu ekran filmi kullanan arkaşlarda telefıonun dokunmatiği biraz yavaş mış gibi gelebilir bu tamamiyle ekrandaki koruyucu filmle alakalı aynı sorun bende de vardı koruyucu filmin daha ince olan yani orjinal koruyucu filmi aldım düzeldi sizde alırsanız dokunmatiğindeki hızı ve hassasiyeti anlarsınız bu konuyuda açıklama gereği duydum benim telefonda kalın koruyucu film vardı bu koruyucu film dokunmatiğini çok yavaşlatıyordu değiştirdim dokunmatik şuann süper oldu :oke:

regasoft

regasoft

Üye
kardeşim bi dur yaa yeter artık ne böle :naughty: telefon sıyırdı artık kendisini N8 C6 C5 gibi zannediyor hergün flash atmaktan :ehe valla bu en son yayınladığın harika ve allaha şükür msj sorununuda 2 gün orjinal yazılımla kullandıktan sonra düzelttim şuan en son yayınladığın yazılım yüklü ve gerçekten mükemmel ki zaten hep mükemmeldi.Arkadaşlar abartmıyorum ve tüm samimiyetimle sölüyorum gözünüz kapalı yükleyin cfw yi inanın asla ama asla bi sorunla karşılaşmazsınız..Teşekkürler herşey için:oke:

amficci

amficci

Üye
Muthiş bi iş çıkarmışşın arkadaşım çok guzel olmus suan kurdum cok ıyı olmus gercekten elıne sağlık

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bi dur yaa yeter artık ne böle :naughty: telefon sıyırdı artık kendisini N8 C6 C5 gibi zannediyor hergün flash atmaktan :ehe valla bu en son yayınladığın harika ve allaha şükür msj sorununuda 2 gün orjinal yazılımla kullandıktan sonra düzelttim şuan en son yayınladığın yazılım yüklü ve gerçekten mükemmel ki zaten hep mükemmeldi.Arkadaşlar abartmıyorum ve tüm samimiyetimle sölüyorum gözünüz kapalı yükleyin cfw yi inanın asla ama asla bi sorunla karşılaşmazsınız..Teşekkürler herşey için:oke:

arkadaşlar yorumlarınız beni gerçekten çok onure etti allah sizlerden razı olsun güle güle ve mutluı günlerde kullanın bi sıkıntınız olursa her zaman yardım ederim saygılarımla kolay gelsin :oke:

dogan64

Üye
tugrul 27 gerçekten mükemmel
teşekkürler.