5800 v 52 .0.007 C6 v 20.0.043

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
ekran görünteleri düzelti Düzeltilen Hatalar: notlar açılmıyordu bazı dosyalrı eksikmiş onları tamamladım ana ekran yan dönmüyordu onu düzelttim tel kapalı şarj olurken yeşil ışık yerine kırmızı ışık yanıyo sakın geçmeyin şakaydı bunlar düzeltildi şuan sorunsuyz ve hızlı ram 56.40 olarak ram blowda gördüm ayrıca wargams arkadaşıma yardımlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirm saol canım arkadaşım

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 da go diyorum ve böyle diyor :
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\winscard.dll ben mi yapamadım yardım edin lütfen.
ERROR: Not supported Windows version

regasoft

regasoft

Üye
yönetici olarak çalıştır sorunun ortadan kalkar :oke:

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
dostum olmadı hala aynı sorunu veriyor..

kartal1000

kartal1000

Üye
Dostum emulatöre sağ tıkla özellikler - uyumluluk burda bulunan bu programın çalısacağı uyumluluk modu nu tikle ve yönetici modu tikle tamam de aç sorun kalmaz

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
tmm oldu sanırım teşekkürler..

kartal1000

kartal1000

Üye
Önemli değil yardım ettiysem ne mutlu.

Quantanium

Quantanium

Üye
Güzel iş cikarmissin =)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
beğendiğine sevindim kardeş güle güle kullan

--------------- Ekleme ---------------

tuğrul arkadaşım nereden buldun nasıl buldun bilmem ama iyi ki bulmuşsun.Teşekkürler çok güzel bir cfw.

kardeşim beğendiğine çok sevindim gerçekten çok güzel bi fw ama çok aradım en sonunda aradığıma değidi:oke:

MANOWAR16

Üye
mesaj sorunu ve ışıklar okey teşekkürler

alper0642

Üye
kardeş yeni gördüm, dün bilgisayar açamamıştım, fırsat bulursam mutlaka yükleyip denemek istiyorum. eminimki güzel bişey olmuştur, çünkü gerçekten araştırmacı ve sorunları aşmak isteyen bir yapın var. tebrik ediyorum, BAŞARILAR

regasoft

regasoft

Üye
arkadaşım ellerine kollarına sağlık gerçekten süper bi çalışma olmuş umarım herdaim böle olur çalışmaların çok teşekkürler herşey için :oke:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
alper kardeşim bu fw nerdeyse kusursuz çünkü çoğu orjinal uygulamalr içinden çıkarılmamış mesela ovi müzik ve diğer bazı orjinal yazılmlarda hata yok o yüzden bende düzenleyip paylaşmak istedim umarım yükleyen arkadaşlar beğenirler herşey onalr için nede olsa

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ellerine kollarına sağlık gerçekten süper bi çalışma olmuş umarım herdaim böle olur çalışmaların çok teşekkürler herşey için :oke:

saol kardeş sizlerden aldığımız bu destek ve güzel sözlerle inan daha gayretli ve minumum seviye hatasız yazılımlar modalmaya gayret gösteriyoruz güle güle kullanman dileğiyle :oke:

agsalman

Üye
ellerine sağlık
ama bi kaç caps koysan iyi olurdu
ne yüklediğimizi görsek diodum ama neyse yükleyip görücez artık

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
yok koyduk kardeşde valla resim yüklemede sorunlarla karşılaştık yoksa resimler vardı yani

commander35

Üye
Arkadaş ellerine sağlık emek vermişsin. İki sorum olacak. Birincisi 5800 cihazımı yeni aldım. Bu yazlımı yükler ve olaki beğenmezsem orjinal yazılıma dönebilir miyim. Eğer dönebilirsem bunu nasıl yaparım. Kısaca anlatırsan memnun olurum. Bir de şu an son sürüm orjinal yazılım kullanmaktayım. Ama radyo hala kilitleniyor. Bu sürümde kilitlenme yaşarmıyım. Saygılar.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ellerine sağlık emek vermişsin. İki sorum olacak. Birincisi 5800 cihazımı yeni aldım. Bu yazlımı yükler ve olaki beğenmezsem orjinal yazılıma dönebilir miyim. Eğer dönebilirsem bunu nasıl yaparım. Kısaca anlatırsan memnun olurum. Bir de şu an son sürüm orjinal yazılım kullanmaktayım. Ama radyo hala kilitleniyor. Bu sürümde kilitlenme yaşarmıyım. Saygılar.

orjinal yazılıma yani en son sürüm v 52.0.007 sürümüne elbetteki dönebilrisin ama önceki sürümlre dönemezsin
olaki beğenmedin ve orjinale geri dönmek istedin nasıl yapıcaksın v52.0.007 dosyalarını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 klasör yolunu izleyerek v 52 dosyalarını en sondaki rm-356 klasörüne atıcaksın sonra hafıza kartını çıkart teli usb den pc ye bağla jaf emülatörü aç ve go de açılan jaf programında bb5 sekmesine gel ordan manuel flash-dead usb- normal mode factory set kutucuklarını işaretle crt 308 deki tiki kaldır use ını ye tik koy bi pencere açılacak ordan 5800-d1 bunu seç ve teli kapat sonra flasha bas searching phone yazısı çıkınca telin açma kapama tuşuna kısa süreli bas flashlamaya geçer eğer olaki başlamzsa pcye pc suiti kur telefonunu pc suite tanıt çünki driver yüklemsi lazım sonra bu işlemi tekrar baştan bidaha yap flashlama bittikten sonra alt alta done yazısı çıkınca işlem bitmiştir tel kendi kendine açılır tel açılınca tele muhakkak hard format yeşil+kırmızı+kamera tuşu+açma kapama tuşalrına telefon kapalı iken pin kodu ekranı gelinceye dek basılı tut sonra ülke ekranı gelmiş ise hard format atılmış demektir sonra hafıza kartındaki yedeklerini al ve hafıza kartını da biçimlendir hafıza kartı biçimleme bittikten sonra kartı tele tak ve kartın içine bi defaya mahsusu gir girki klasörleri oluştursun sonra kartı çıkar ve kişisel verlerini yükle sonra tak tele ve kullan mutlu son 2. soruna gerlince bu hazırlanan fw de radyo sorunu yok için rahat olsun kullanabilirsin kolay gelsin saygıalrımla

numan.tr

numan.tr

Üye
ellerine kollarına sağlık, yorumlara bakılırsa sorunsuz bir fw.
benim için önemli olan sadelik, bu da senin fwde var.
başarılarının devamını dilerim, kolay gelsin.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
ellerine kollarına sağlık, yorumlara bakılırsa sorunsuz bir fw.
benim için önemli olan sadelik, bu da senin fwde var.
başarılarının devamını dilerim, kolay gelsin.

güle güle kullan kardeşim için rahat olsun :oke:

by-hedir

by-hedir

Üye
Tugrulcum bu FW gercekten güzel oldu eline sağlık...