C6- 5800 -V -52 Life hs Mükemel Bir fw by -rasim farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

memoxxxxx

Üye
kardeş link sağlam sen daha önce hotfilede dowlnd yaptığından beklemen lazım

omer454

Üye
dostum bence sen bunu çöpe at internet çok sorunlu klavyesi açılmıyor ve donuyor nokia browser
nokıanınn kendi tarayıcısı beş para etmez ben operadan bağlanıyorum sayfalar çok hızlı ve ayrıca operada ki özellikler daha fazla. ayrıca rasim kardeş benim sorunda çözüldü (xm kısayolu). valla artık telefon bile kafayı yemişti yazılım atmaktan. kullanılabilecek en hızlı ve sorunsuz fw bu. rasim bu fw nin bir değişiğini yaparsa onu kurarız artık. telefon şimdilik biraz dinlensin|-)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
nokıanınn kendi tarayıcısı beş para etmez ben operadan bağlanıyorum sayfalar çok hızlı ve ayrıca operada ki özellikler daha fazla. ayrıca rasim kardeş benim sorunda çözüldü (xm kısayolu). valla artık telefon bile kafayı yemişti yazılım atmaktan. kullanılabilecek en hızlı ve sorunsuz fw bu. rasim bu fw nin bir değişiğini yaparsa onu kurarız artık. telefon şimdilik biraz dinlensin|-)
ömer kardeş öncelikle sorununun düzeldiyine sevindim tarayıcı yorumun çok doğru zaten orjinal fw de bile nokia tarayıcısı bişeye yaramıyor bunun için benim herkese tavsiyem opera mini kulanın

omer454

Üye
fw yazılımından anlayan arkadaşlara bi sorum olacak. ben bu telefonla neden orjinal v52 yazılımında, kaydırma tuşu ile gelen aramaları cevaplayamıyorum,kilidi kaydırma tuşu ile açamıyorum, ayrıca saat alarmı çalınca da kaydırarak ne alarmı erteleyebiliyorum nede durdurabiliyorum. bu sebepten dolayı cihaz teknik servise gitti geldi sadece ön kapağı değiştirmişler ama yine aynı. tekrar teknik servise göndermek istemiyorum çünkü 3 ay telefonun gelmesini bekledim. fakat arkadaşların yaptıkları fw yazılımları ile herşey normal hepsini yapıyorum. dediğim gibi bu hatalar sadece orjinal kendi yazılımına dönünce oluyor. sebebi nedir acaba ben bunu nasıl düzeltirim.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
fw yazılımından anlayan arkadaşlara bi sorum olacak. ben bu telefonla neden orjinal v52 yazılımında, kaydırma tuşu ile gelen aramaları cevaplayamıyorum,kilidi kaydırma tuşu ile açamıyorum, ayrıca saat alarmı çalınca da kaydırarak ne alarmı erteleyebiliyorum nede durdurabiliyorum. bu sebepten dolayı cihaz teknik servise gitti geldi sadece ön kapağı değiştirmişler ama yine aynı. tekrar teknik servise göndermek istemiyorum çünkü 3 ay telefonun gelmesini bekledim. fakat arkadaşların yaptıkları fw yazılımları ile herşey normal hepsini yapıyorum. dediğim gibi bu hatalar sadece orjinal kendi yazılımına dönünce oluyor. sebebi nedir acaba ben bunu nasıl düzeltirim.
kardeş bahs etiyin özelikleri orjinal fw ye eklememişlerde ondan yapamıyorsun bu özelikler yeni cfw lerde var bu yüzden nokiada bunun farkındaki yeni çıkaracağı güncelemede bunlar düzelecekmiş

elk2msm

elk2msm

Üye
ovi maps ve store çalışmıyor donuyor telefenu resetletiyor bazen. xm tuşu çalışmıyor......

omer454

Üye
kardeş bahs etiyin özelikleri orjinal fw ye eklememişlerde ondan yapamıyorsun bu özelikler yeni cfw lerde var bu yüzden nokiada bunun farkındaki yeni çıkaracağı güncelemede bunlar düzelecekmiş
anladım. arkadaşlardan bazılarında 5800 var hiçbirinde bu bahsettiğim sorun yok. hepsinde de v52 yazılımı yüklü. ama dediğin gibi nokianın güncellemesinde inşallah düzelir. düzelmesede bu cfw ler daha iyi hem hız hemde stabil çalışma ile...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
evet inşallah bu sefer düzgün güncelemeler yayınlarlar

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş bu güncelemelerin tarihi ile ilgili bilgin varmı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps ve store çalışmıyor donuyor telefenu resetletiyor bazen. xm tuşu çalışmıyor......
kardeş ovide bu aralar sorun var xm tuşuna gelince sistemde ister istemez bazı kalıntılar kalıyor ve bazı uygulamaları etkiliyor bu sorun bir arkadaşımızda daha olmuştu yazılımı biraz kulandınmı düzelecektir

ka'in

ka'in

Üye
günceleme söylentileri var ama kim bilir ne zaman çıkar

memoxxxxx

Üye
ya kardeş çıksa ne olur öncesinde çıktı ne deyişti

Isumairu

Isumairu

Üye
e-posta bağlanmıyor..

[email protected] adresini ekliyorum öyle kalıyor..

Nokia Messaging Email yüklemeye çalıştım. yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası aldım.

ovi store simgesine tıklıyorsunuz öylece kalıyor ama orjinal yazılım olan diğer telefonum hemen açıyor.
ayrıca arkadaşıma yüklediğim, diğer bir arkadaşın yaptığı fw ovi storeye bağlanıyor. fakat bu bağlanmıyor.
tam ekran ovi yazısı çıkıyor öyle kalıyor ve telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyoruz.

süper bir çalışma olmuş teşekkürler

ama benim gibi bazı arkadaşlarda bu hataları alıyor bunların giderilmesi lazım.
yoksa başka fwye geçmek istemiyorum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş samimiyetle söyliye bilirimki bizlerde hatasız çalışıyor sende ve 1.2 arkdaşta aynı problem var bunu sebebi ya hatalı kurulum yada eski fw lerde kalan bir takım kalıntılar var tabiki yinede gözen geçirip gerekirse güncelerim

memoxxxxx

Üye
e-posta bağlanmıyor..

[email protected] adresini ekliyorum öyle kalıyor..

Nokia Messaging Email yüklemeye çalıştım. yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası aldım.

ovi store simgesine tıklıyorsunuz öylece kalıyor ama orjinal yazılım olan diğer telefonum hemen açıyor.
ayrıca arkadaşıma yüklediğim, diğer bir arkadaşın yaptığı fw ovi storeye bağlanıyor. fakat bu bağlanmıyor.
tam ekran ovi yazısı çıkıyor öyle kalıyor ve telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyoruz.

süper bir çalışma olmuş teşekkürler

ama benim gibi bazı arkadaşlarda bu hataları alıyor bunların giderilmesi lazım.
yoksa başka fwye geçmek istemiyorum
arkadaşım sende ve bir iki arkadaşta yine duydum ama bende problemsiz çalışıyor

uyq4R

uyq4R

Üye
Rasim ellerine sağlık kardeşim yine çok başarılısın yanlız bu c6 ya samsung widget'i de dahil edebilirsen tadından yenmez...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Rasim ellerine sağlık kardeşim yine çok başarılısın yanlız bu c6 ya samsung widget'i de dahil edebilirsen tadından yenmez...
teşekürler uygar kardeş vala çalışıyorum ama sistem farlı olduğundan zor bakalım hayırlısı

uyq4R

uyq4R

Üye
Senden kaçmaz eninde sonun yaparsın diye tahmin ediyor sabırsızlıkla bekliyorum :)

memoxxxxx

Üye
yaparsın sen kardeş

Üst Alt