Nokia N8 / Problemli Ürünlerin Üretim Yeri

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
Türkiye'ye gelecek olan 2.part cihazlar yeni güncelleme ile gelecek muhtemelen.. Hatalar da en aza indirilmiştir diye tahmin ediyorum..

bende o cihazları bekliyorum bide biraz düşmesini fiyatların.turkcell piyasayı ele geçirmiş hiç bi yerne n8 yok sadece turkcellde felan bulabiliyorum oda çok pahalı.
benim demek istediğim zamanla nokia bütün sorunları giderecek mi? wp7 anlaşıldı diye yarım yamalak bırakırmı acaba symbain 3 ü?

ager34

Üye
arkadaşlar ne üretim yeri. Saçmalık bu zaten n serisi sadece finlandiyada üretilir. çinde nokia üretilmez. Macaristanda almanyada finlandiyada üretilir. Türkiyeye bugüne kadar sadece finlandiya ve macarisatan üretimi gelmiştir bütün nokia modelleri içinde. örneğin 5800 sadece macaristanda üretildi. N serisi n90dan beri yalnızca finlandiyadan üretildi. Ve şu da bir gerçek bu ülkeye alman nokia hiç girmedi. Bu gereksiz tartışmaya katılanlara acıyorum

bailmediğiniz konularda kesin konuşmayın bu konuyu biraz araştırın nokia n86 yı nerde üretmiş bir bakın

cabal21

cabal21

Üye
bailmediğiniz konularda kesin konuşmayın bu konuyu biraz araştırın nokia n86 yı nerde üretmiş bir bakın
ben o arkadaşa kapak olacak resmi bir arka sayfada paylaştım

ager34

Üye
NERDE ÜRETİLİRSE ÜRETİLSİN ARALARINDA HİÇBİR FARK YOKTUR ÇİNDE İŞGÜCÜ FAZLA MAAŞ AZ EEE NE OLACAK BENDE İŞ ADAMI OLSAM FABRİKAYI ÇİNE KURARDIM :ehe:ehe:ehe

intoman

intoman

Üye
benim n8 ilk gelen cihazlardan diye tahmin ediyorum ama okadar uğraştım ne yaptıysam reset atma yada kitlenme olmadı ufak donmalar dışında ayrıca pr1.1 ilk çıktığı gün güncelledim canavar gibi şuanda ...

WebStyle

WebStyle

Üye
bende o cihazları bekliyorum bide biraz düşmesini fiyatların.turkcell piyasayı ele geçirmiş hiç bi yerne n8 yok sadece turkcellde felan bulabiliyorum oda çok pahalı.
benim demek istediğim zamanla nokia bütün sorunları giderecek mi? wp7 anlaşıldı diye yarım yamalak bırakırmı acaba symbain 3 ü?

Turkcell+Vodafone vb. merkezler de var(dı) geçen hafta bende sormuştum ama ellerin de bu ürün şu anda kalmamış. Eğer cihaz tekrar gelse bile 24 ay taahhütlü olarak verecekler sanırım. Bende kabul etmedim tabi. 1000 TL'lik telefon gelecek bana 2000 TL'ye :S en güzeli biraz daha bekle hocam sende bende bekliyorum kaç gündür. Hepsiburada.com'a mesaj attım ürün yakında ellerine gelecekmiş gün aşırı siteyi takip ediyorum. Stoklara girer girmez sanırım ilk siparişi veren ben olacağım. :) Siz de arada bir takip de olun isterseniz.. Bu ne cihazmış böyle arkadaşlar ürün stok'lar da yok stok'lara gelse bile peynir ekmek gibi satılıyor. :) Nokia üretimi 2 kat daha hızlandırmalı bence.

one2one2

one2one2

Üye
arkadaşlar ne üretim yeri. saçmalık bu zaten n serisi sadece finlandiyada üretilir. çinde nokia üretilmez. macaristanda almanyada finlandiyada üretilir. türkiyeye bugüne kadar sadece finlandiya ve macarisatan üretimi gelmiştir bütün nokia modelleri içinde. örneğin 5800 sadece macaristanda üretildi. n serisi n90dan beri yalnızca finlandiyadan üretildi. ve şu da bir gerçek bu ülkeye alman nokia hiç girmedi. bu gereksiz tartışmaya katılanlara acıyorum

muhohahaha aynen yaw ben NL denim finlandiya malindan baska nokia gormedim sacma bi konu olmus N8 alacak arkadas biraz pimpirikli anlasilan:D arkadaslar cinde almanyada vs ulkede uretilen elektronik ve daha fazla esyalarin uretim yeri aslinda cin degildir. tabi genelleme yapmak yanlis bu genelde taninmis buyuk markalar icin gecerli. onun icin geneli montaj fabrikalaridir. soyleki fiat, renault, ford turkiyedeki fabrikalari uretim yapar ama bakinki sadece montaj fabrikalaridir. parcalar ithal gelir bunun gibi ;)

mehmetali16

mehmetali16

Üye
nokia n8 telefonun dışındaki tüm aparatları made in china n8 sıfır aldım telefon finland malı yanındaki aparatların hepsi çin malı çıktı büyük bir mağzadan aldım garantili faturalı sıfır hiç açılmamış orjinal yani

fatih54102

fatih54102

Üye
gogolag yalan atma ben 1110 galiba eski model bi nokianın üretim yerine baktım romania yazıyo. Ayrıca genpa

İsmail Çolak

Üye
Benimkide MADE İN China Tık Yok telefonda kaç kere format dead phone attıysam bile 1 kere reset atmadı

painkler

Üye
Bütün telefonları kullanmış gibi konuşmayın ben telefonum americadan aldım ve made in mexico yazıyor tlf altında.3aydır kullanıyorum şu ana kadar hiç bir problemle karsılasmadım anna yada güncelledim telefonu gayet iyi durumda

aşikar53

aşikar53

Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı N8 kullanıcıları telefonlarında donanımsal ya da yazılımsal arızalar ile karşılaşıyorlar. Düşüncem o ki, herkes telefonunda karşılaştığı hata ile telefonunun üretim yerini burada paylaşırsa, hangi fabrikada üretilmiş modellerde arıza riskinin daha az olduğunu saptayabiliriz. Benim gibi yeni N8 alacak olan arkadaşlar da o fabrika üretimlerini tercih edebilirler.
Bu amaçla telefonunuzda varsa arızasını ve üretim yerini (Finlandiya, Çin vs.) yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
bence renk te önemli benim N8_gri fin doğumlu 1.2 sefer reset attı başka bir sorun yok reset lerde büyük ihtimal benim kullanım seklimden kaynaklanıyor biraz da şans işi bu elektronik.

llovell

llovell

Üye
nokia sadece fin. maceris. üretilir baslka yerde uretemessınız aksesurları çinde uretılebılır bu gayet normal ama cıhaz kendı ulkesınde

Tracy35

Tracy35

Üye
...
----------Eklendi @ 19:37:08 ---------- Yazıldı @ 19:34:45 ----------

ben telefon RenGi Koyu Grı yazıyor altında hiç reset felan atmadı ısınmada olmadı 2 aydır kulanıyorum maşallah bundan sonrada olmaz inş

Üst Alt