S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
evet haklısın media fire den bende indiremedim internet 8mbit ama benimki yarısında duruyor ve ilerlemiyordu sonra Akdenix hotfileye upload etti 10 dk de indi :D

pucles1on

Üye
Teşekkürler firmware ve anlatım için ;) Bu arada bir üstteki arkadaş haklı, firmware'nin inmesi 1.5 saat sürdü bende de :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Güzel samsung starda oldu ama wifi çalışmadı :D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
enteresan bir deneyim :)

delimsn

Üye
ben sorunsuz indirdim ve kurdum. açıklamada yer aldığı extra bir özellik yok sadece qwerty klavye. gayet hoş. teşekkürler..

Sertug1991

Sertug1991

Üye
arkadaslar baska bır telefona atmaya calıstım ancak ffs write error diyor %93'de ne yapmayıyım sızce ...

--------------- Ekleme ---------------

Error : FFS Write [116.7s]

arkadaşlar o sorunuda cozdum :) download moduna alırken SES ARTTIRMA TUŞU + KAMERA + KAPATMA TUŞU kombinasyonu ile sorunu çözdüm. Ayrıca Multiloader'da en son kı tıkı kaldırdım.. MASTER ROM yazanı :)

bende ERROR:Amss Write [6,6s] hatası alıyprum daha önce kurmuştum bunu route66lı fw yi ve hero modu da kurmuştum ne olur yardımcı olun :(((

şimdide telefon ve bilgisayar resmi var arasındada bir sorun işareti var ne olur yardımcı olun:((

ekremozo

ekremozo

Üye
bende ERROR:Amss Write [6,6s] hatası alıyprum daha önce kurmuştum bunu route66lı fw yi ve hero modu da kurmuştum ne olur yardımcı olun :(((

şimdide telefon ve bilgisayar resmi var arasındada bir sorun işareti var ne olur yardımcı olun:((

master room u işaretlemeden başka bi fw ya da bu fw yi tekrar kur...

Sertug1991

Sertug1991

Üye
ohh yaptım bilgisayardaki tüm programları kapattım açık olan herşeyi sonra yüklendi brsnln çok teşekkürler senin yardımınlaa yaptım:)

qonurp

Üye
10 dk sürdü :) Eskisine göre daha güzel bi yazılım ;) Eline Sağlık

wetwer

wetwer

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar on numara oldu. Dün beyazından arkadaşıma aldık onun qwerty kendinden vardı bende neden yok derken burayı buldum ve artık benim montede de var =))

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan arkadaşım :)

0_IceMaN_0

Üye
Arkadaşlar benim telde jtjf1 sürümü var. Güncellemeyi deniyorum kiesle bu sürüm güncellenmez diyo. Ama o o son sürümlerdekilerin hepsi var bi qverty klavye yok yada ben nerden ayarlanıyor onu bulamıyorum. Sizce güncelleme sorununu nasıl hallederim yada bu klayye nerden ayarlanır?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Kies ile güncelleme şu an için mümkün değil arkadaşım :) Sayfanın başında anlatıldığı gibi yükleyebilirsin sadece...

kaderim7

Üye
hazırlayan arkadaşların eline sağlık güncel sürüm olsun diye yükledim. q klavyeyi kullanmakta zorlanıyorum maalesef parmaklar büyük geliyor. galiba kullanmamayı tercih edeceğim. birde menülerde dolaşırken, resimleri kaydırırkeni, mesaj açarken vs hemen hemen her işlemde biraz bekleme süresi arttı gibi hissediyorum önceki hali daha seri idi diye düşünmekteyim.

akıncıqökçe

akıncıqökçe

Üye
bn bişe anlamadm bndan varmı ykmu ?! :hmmm

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ne var mı yok mu?

baranselona

baranselona

Üye
heralde q klavye:ehe

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

gissever

Üye
Mesaj sayısını arttırabilmek için spam... :d:

hackerosman1

Üye
bende route 66 li versyon yüklü ama bugün tel kendiliğinden resetlendi. birde avea 3g ile görüntülü konusma yaptıktan sonra başka bir noyu normal arayım telefon cırt curt gibi abuk sabuk sesler çıkartıyor ne karşıyı duyuyorum nede o beni. kapatıp açınca düzeliyor. kies telide görmüyor, sanırım route 66 li fw den. yarın ilk işim ilk sayfadaki orjinal fw ye geçmek olacak.

Üst Alt