hard formatında çeşitleri var musty24 kardeşim eger 3tuş artı power format atarsan ovi problem ama telefonun kendısınde ayarlar+telefon+telefon yönetimi+fabrika ayarlarından yaparsan problem yok
ayrıca her reset bir birini tutmuyor (demıstım bı oncekı mesajda) onceden ovıde atmıo ılk 2 kere harıc sımdı herturlu reset :S
ne zaman açacağını da söylersek boşuna beklemeyelim![]()
ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama 1 kaç gün içinde çıkar büyük ihtimalle ...şimdi kapanma olayı yok demi(1-2gün gibi)
bende bekliyorum çıkmasınıne zaman çıkacağını bilmiyorum ama 1 kaç gün içinde çıkar büyük ihtimalle ...

güncellemenin çıkcağı yok en azında muhabbet edioz ki muhabbete daldıkda güncelleme çıkmış haberimiz yok modu olsun die karasahinemre ark.kızma :d
--------------- Ekleme ---------------
aynen pc F5 delisi oldu...![]()

arkadaşlar güncelle için telefondan wireless ıle deneyın ben oyle güncelledım cunku ne ovıde nede nokia da gozukmuyordu

arkadaşlar güncelle için telefondan wireless ıle deneyın ben oyle güncelledım cunku ne ovıde nede nokia da gozukmuyordu
benim haritalarda bi sorunum yok çatır çatır maşallah
059D576 da yok![]()
ben sürekli bakıom wifiden...karasahinemre ark. peki restart problemi yaşadın mı hiç???

Arkadaşlar yok çıkmıyor ben de 059D954![]()

pardonsabi yırtınıyorum kaç gündür 059D576![]()
ne dicem

abi yırtınıyorum kaç gündür 059D576
sen demin çıktı yüklüyorum dememiş miydin![]()