Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
bu güncelleme seneye çıkar mı acaba..?

sh0ck

sh0ck

Üye
evet flash attım sorun yaşamadım tıkır tıkır çalışıyor hayırlı olsun herkese gözle görülür bi hızlanma var telefonda

Kardeş bu güncellemenin boyutu nedir ? Yani indirdiğin dosyaların toplam boyutu ?

18/19 Dosyada. Hala %5 progress.

sametsalih

sametsalih

Üye
Arkadaşlar navifirm deki güncel euro2 yazılımında simlock dosyası var bu nedir acaba bilen varmı?

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu güncellemenin boyutu nedir ? Yani indirdiğin dosyaların toplam boyutu ?

18/19 Dosyada. Hala %5 progress.

toplam 2 GB tutuyo dosyalar

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar navifirm deki güncel euro2 yazılımında simlock dosyası var bu nedir acaba bilen varmı?

benimde kafama takılmıştı onu sildim öyle flash attım korktum yani bişey olur diye :D

hastali

Üye
RESMİ güncelleme nezmn gelicek ya bitürlü gelmio telefonuma bnm

sh0ck

sh0ck

Üye
toplam 2 GB tutuyo dosyalar

--------------- Ekleme ---------------

benimde kafama takılmıştı onu sildim öyle flash attım korktum yani bişey olur diye :D

2 GB Boşu boşuna indirmenize gerek yok.. İptal ettim 19. Dosyada.. :) 2 GB'lik ne yenilik gelmiş ki değecek 2 GB'yi indirmeme..

7 Tane dosya ile Flash attım.. Başta eksik dosya var dedi.. Dediği dosyada indirmeyip Cancel butonuna bastığım dosyaydı..Tırstım ama belli etmedim, Evet dedim.. Attım Flash'ı.. :)..

Resmi Olmayan PR 1.1'den Resmi olan PR 1.1'e geçtim.. Hayırlı uğurlu olsun.. :)

ylmzak

Üye
n8 ürün kodu:0599894
güncellemsi çıktı mı?

karasahinemre

Üye
çıkmış...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben de baktım navifirmden 059D576 yok dark grey :)

emre817

Üye
    Konu Sahibi
2 GB Boşu boşuna indirmenize gerek yok.. İptal ettim 19. Dosyada.. :) 2 GB'lik ne yenilik gelmiş ki değecek 2 GB'yi indirmeme..

7 Tane dosya ile Flash attım.. Başta eksik dosya var dedi.. Dediği dosyada indirmeyip Cancel butonuna bastığım dosyaydı..Tırstım ama belli etmedim, Evet dedim.. Attım Flash'ı.. :)..

Resmi Olmayan PR 1.1'den Resmi olan PR 1.1'e geçtim.. Hayırlı uğurlu olsun.. :)

Aynen bende resmi olmayandan resmiye geçtim ingilizce klavye zoruma gidiyodu :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ya arkadaşlar ne yapıyorsunuz siz ??!! Navifirm'den indirdiğiniz Product Code Variant'ları, sizin Product Code'nuz mu?!! 059D576 kodu Türkiye'nin Siyah N8 kodu, sizin indirdiğiniz 0599764. Telefonunuzu Flashlayarak Telefonun Product Code'unu değiştiriyorsunuz... Telefonun üstünde yazan 059D576, telefonda bakınca görünen kod 0599764. EE ne bu ? Gönderin servise telefonu, adamlar düşsün garantiden, yazılımla, telefon bilgileriyle oynanmış diye. Biraz mantık lütfen ya... Kendi Product Code'unuza güncelleme çıkmadan Türkçe diye hurra yüklemeyin yapmayın şöyle...
+
Farkettiniz mi bilmem ama navifirm'de 13.016 vevrsiyonunun dosyaları arasında "UDA" dosyası yok... Size bir yüklememe sebebi daha... Ovi Store'unuz çalışmayabilir...

vurguncu73

Üye
evet var ovıden yuklenıyo su anda yukluyorum ovıden

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Telefonunuzda güncelleme yapmadan *#0000# yapın ve ürün kodunuzu görün... Sonra navifirm'den o ürün koduna göre indirin... Başka ürün kodu indirmeyin, yakmayın telefonu ürün kodunu değiştirip...

barisakkaya

Üye
Telefonunuzda güncelleme yapmadan *#0000# yapın ve ürün kodunuzu görün... Sonra navifirm'den o ürün koduna göre indirin... Başka ürün kodu indirmeyin, yakmayın telefonu ürün kodunu değiştirip...

usta neden bu kadar celallendin ki zaten dediğin gibi yakan kendini yakar bu 1.si 2.si de belki 1 hafta sonra gelicek firmwareler belli mi olur baksana hepsi ayrı ayrı geliyor. Daha sonra kendi product codelarıyla gelenle tekrar yüklerler şimdilik meraktan yüklemek isteyenler var zaten flash işini bilip bilmeden atanların olacağını sanmıyorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
usta neden bu kadar celallendin ki zaten dediğin gibi yakan kendini yakar bu 1.si 2.si de belki 1 hafta sonra gelicek firmwareler belli mi olur baksana hepsi ayrı ayrı geliyor. Daha sonra kendi product codelarıyla gelenle tekrar yüklerler şimdilik meraktan yüklemek isteyenler var zaten flash işini bilip bilmeden atanların olacağını sanmıyorum

Yakmasınlar diye uğrasıyorum burda :oke: Telefon servise giderse o halde hiç de iyi olmaz çünkü :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya nokia nın türkiye sitesinden kendi kodumla bakıyorum yok almanya ile bakıyorum var kafayı yicem yaaaa!!!!!

suat1111

suat1111

Üye
dert sahibi oldum he yesile var siyaha yok ne saçma

Aege

Aege

Üye
euro_2_dg_turkey : Dark Grey telefonlar için

Üst Alt