evet flash attım sorun yaşamadım tıkır tıkır çalışıyor hayırlı olsun herkese gözle görülür bi hızlanma var telefonda
Kardeş bu güncellemenin boyutu nedir ? Yani indirdiğin dosyaların toplam boyutu ?
18/19 Dosyada. Hala %5 progress.
Arkadaşlar navifirm deki güncel euro2 yazılımında simlock dosyası var bu nedir acaba bilen varmı?

toplam 2 GB tutuyo dosyalar
--------------- Ekleme ---------------
benimde kafama takılmıştı onu sildim öyle flash attım korktum yani bişey olur diye![]()
2 GB'lik ne yenilik gelmiş ki değecek 2 GB'yi indirmeme..
..
n8 ürün kodu:0599894
güncellemsi çıktı mı?
2 GB Boşu boşuna indirmenize gerek yok.. İptal ettim 19. Dosyada..2 GB'lik ne yenilik gelmiş ki değecek 2 GB'yi indirmeme..
7 Tane dosya ile Flash attım.. Başta eksik dosya var dedi.. Dediği dosyada indirmeyip Cancel butonuna bastığım dosyaydı..Tırstım ama belli etmedim, Evet dedim.. Attım Flash'ı....
Resmi Olmayan PR 1.1'den Resmi olan PR 1.1'e geçtim.. Hayırlı uğurlu olsun..![]()

Telefonunuzda güncelleme yapmadan *#0000# yapın ve ürün kodunuzu görün... Sonra navifirm'den o ürün koduna göre indirin... Başka ürün kodu indirmeyin, yakmayın telefonu ürün kodunu değiştirip...
usta neden bu kadar celallendin ki zaten dediğin gibi yakan kendini yakar bu 1.si 2.si de belki 1 hafta sonra gelicek firmwareler belli mi olur baksana hepsi ayrı ayrı geliyor. Daha sonra kendi product codelarıyla gelenle tekrar yüklerler şimdilik meraktan yüklemek isteyenler var zaten flash işini bilip bilmeden atanların olacağını sanmıyorum
Telefon servise giderse o halde hiç de iyi olmaz çünkü 
euro_2_dg_turkey : Dark Grey telefonlar için