NDrive Türkiye !!! Spof Olmuyan firmwareler İçin

Sponsorlu Bağlantılar

dinazoor2001

Üye
25 dakka sonra linki vercem aksilik olmazsa hotfile dan

--------------- Ekleme ---------------

buyrunnn

bu dosyayı teldekiyle değiştirdim dil türkçe oldu teşekkürler.

Bjkbulent

Üye
Ayarlar > Konum menüsündeki tüm ücretlendirmeler aktif halde iken bile "Geçerli bir GPS sinyali bekliyor" yazıyor 3-5dk beklememe ramen.

Ne yapmam gerekiyor?

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
arkdaslar ndrive yukledim kurdum calısıyor ama sık sık gps baglantısı kesiliyor.özellikle arabadayken bu problem oluyor. napabiliriz bu konuda. bulundugum yer antalya bi de gunluk guneşilk acık hava.

dinazoor2001

Üye
arkdaslar ndrive yukledim kurdum calısıyor ama sık sık gps baglantısı kesiliyor.özellikle arabadayken bu problem oluyor. napabiliriz bu konuda. bulundugum yer antalya bi de gunluk guneşilk acık hava.

önce GPS Status le uyduları bul daha sonra uygulamaya gir hemen bulur

kolay gelsin

aydek

Üye
Arkadaşlar programı kurdum, Türkçe yapmak içinde ayrıca linkte verilen Melahat ses dosyasını yüklemek gerekiyor. Ancak bende ndrive kullanırken üç beş dakika sonra program kendiliğinden kapanıyor. yeniden açmak zorunda kalıyorum. Başına gelen varmı. tel s8500 ver. xxjl2

porsuck

Üye
Emeğiniz için teşekkür ediyorum, çalıştırdım. Peki Ana menüde Ndrive simgesi altında Spain yazıyor. Bunu değiştirme şansımız var mı? Gerçi pek önemli bişey değil ama..

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Herşey sırasıyla yazıyor arkadaşlar resimli anlatım yaptım sırasıyla yazıyor hepsi samsung wave 8500 modeline uygundur

haqqus

haqqus

Üye
Bu bada 1.1 li 525 için neden dandik dunduk içerikler var bosuna mı verdik yarım milyarı ya alla alla Cok sacma Gps var navigasyon menusu yok Ben belki google mapa muhtac kalmak istemiom belki sesli navigasyon istiom tam bir hayal kırıklıgı oldu bada benim icin keske satmasaydım 5800 ımı :(

warlozka

Üye
Bu bada 1.1 li 525 için neden dandik dunduk içerikler var bosuna mı verdik yarım milyarı ya alla alla Cok sacma Gps var navigasyon menusu yok Ben belki google mapa muhtac kalmak istemiom belki sesli navigasyon istiom tam bir hayal kırıklıgı oldu bada benim icin keske satmasaydım 5800 ımı :(

ne yapalım alırken kime sordunuz?

lollyrock

Üye
Arkadaşlar ben de bugün indirmeyi deneyeceğim, eş zamanlı olarak Kies ve NDrive iniyor şu an pc ye benim de samsung wave 723, talimatları izleyip sonucu bildiricem anlatan arkadaş baya güzel anlatmış çok teşekkürler.

apocalypto86

apocalypto86

Üye
Dragondurul kardeş oncelıkle emeklerin için tesekkur etmek istiyorum ama şunu soylemek gerekırse Türkiye'de S8500 kullananların birçoğu S8500'ün son kies güncellemesi olan 1.0.2 versıyonunu kullanmakta... 1.0.2 kullanıcıları spoff işlemini gerçekleştiremedği için, forumda bu konu altında Ndrive uygulamasını indirmekten de başka çaresi yok ve ilk sayfadaki sunumunda eksik olan yerleri tamamlarsan emin ol sana daha az soru gelmiş olcak çünkü herkes neredeyse aynı soruları soruyor. Benim uygulamayı yüklemek istiyenlere tavsiyem; Kiesin İspanya kütüphanesinden Ndrive (fin promo) ismindeki uygulamasını indirmeleri... lisans,harita ve yamaları dragondurul kardesımızın anlattıgı şekilde yapması... ama ses dosyasını ise nightmare arkadasımızın konu içerisindeki sayfalarda en son upload ettiği data klasörünün içindeki voice dosyasını kullanmasıdır... 1.0.2 kullanıcılarıları için. Bu konunu daha da karışmaması için yardım etmek istedim. Çünkü bir uygulamayı yüklemek bukadar işkence olmamalı.

Dragondurula emeği için teşekkürler...

viranufuk

viranufuk

Üye
arkadaşlar ben türkiye haritasının en son veriiyonunu indirdim tele attım harita lisanssız diyor onu nasıl lisanslı yapabiliriz bilgisi olan varmı burdan i

viranufuk

viranufuk

Üye
hocamm yanlış anladın ben kullanıyorum ndrive sorunsuz başka bi sitede türkiye haritasının güncel versiyonunu indirdimde onu attım tele lisanslı değil diyor harita gözükmüyor bende tekrar burda ki haritayı yükledim demek istediğim güncel haritayı lisanslı yapamazmıyız

liarss

Üye
Selam.. ben ses dosyasını attığım halde türkçe dil seçeneği gözükmüyor nerde yanlış ypmış olabilirim ?

hassankargi

Üye
SElam dostum paylaşım için teşekkürler...

Fakat bir sorunum var 1. sayfada paylaştığın hiçbir linki indiremiyorum.Hotfile sayfasında saniye geri saydıktan sonra download file yazısı çıkıyor onu tıkladığımda hatalı kod tekrar deneyin yazıyor bana yardımcı olabilirmisin??

Yada linkleri güncelleyebilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler Acil cevapp bekliyorum...

lastlegant

Üye
Bu sefer oldu... ama tavsiyem s8530 kullananlar buradaki ndirve programını indirmesinler kies spain den s8530 için uygun olan sürümü indirsin yama ve haritayı buradan indirsin.... Ben günlerce uğraşarak ancak çözebildim... Ayrıca en güncel harita elinde olan varsa buradan paylaşsın.

suaybb

Üye
Arakas kieste indirdiklerim diyince bosyana attigim app uygulamasi gözukmuyo

arebe

Üye
sayın dragondurul. Uygulamanın 1. adımında indirilennerden ndrive ı bulup yükle dediğimizde uygulamanın yükleme paketi hatalı 0XFFFF diye uyarı cıkıyor. Sorunu nasıl gideririz . teşekkürler

necipy

Üye
arkadaşim çok güzel olmuş ben kullanıyorum şu an ve tek kelime süppppperrr :oke:

Üst Alt