ayarlarda türkçe yokki nasıl yapıcaz ben görmedim türkçeyiTürkçe ses var zaten kardeş içinde programın ayatlarında dili Türkçe yap geliyo ses.
ayarlarda türkçe yokki nasıl yapıcaz ben görmedim türkçeyi
ya ben bi türlü bulamadım settinge giriyorum ordan language giriyorum ordada deutc engilish espanol fran italan ve portekizce var başka da yok varmı başka yer girilecek yamayı düzgün attığımı zannediyorumbende şuan herşey türkçe menüdeki yazılarda dahil.ayarlarda dil var ona gir en altta Türkçe var belkide yamayı atarken hata yapmuşsındır bi daha at bence.
ya ben bi türlü bulamadım settinge giriyorum ordan language giriyorum ordada deutc engilish espanol fran italan ve portekizce var başka da yok varmı başka yer girilecek yamayı düzgün attığımı zannediyorum
--------------- Ekleme ---------------
bendemi bi hata var acaba
aynısını yaptım yine çıkmadı türkçe dil ayarşlarında ingilizce fransızca portekiscedene başka çıkmıyor lütfen bilen varsa anlatırmıanlatımda madde 2.2 de yama dosyalarını dataya at diyo ya datanın içindeki ndrive a grip onun içine atacaksın direk datanın içine attıysan ondan kaynaklanıyo olabilir.bence bi daha at yama dosyasındakileri ndrive in içine.
ben diyorum daha arkadaş bitirmemiş ısrarla var diyorlar iyiki açıkladın kardeşim bende sabahtan beri arıyorummmNightmare Arkadaşımız Tükçe Dil Var Demş PRogramı Ben Upload Ettim İlk Ben Kurdum Yok Malesef İşte Ses Dosyaları Melehat Ve Uğurcan TR
ben diyorum daha arkadaş bitirmemiş ısrarla var diyorlar iyiki açıkladın kardeşim bende sabahtan beri arıyorummm
--------------- Ekleme ---------------
varmış bende niye çıkmıyor deli olucamm sürüm bada 1.0.2 acaba ondanmı bi şey gözükmüyor Nightmare eğer imkan varsa sende ki dosyaları upluad edermsin eğer mümkünse

Hangı surume uyumlu bana olmuyor
Türkçe ses var zaten kardeş içinde programın ayatlarında dili Türkçe yap geliyo ses.