NDrive Türkiye !!! Spof Olmuyan firmwareler İçin

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çok teşekkürler indirip deneyeceğim 3d varmı bunda bide sınırsızmı ?

viranufuk

viranufuk

Üye
Türkçe ses var zaten kardeş içinde programın ayatlarında dili Türkçe yap geliyo ses.
ayarlarda türkçe yokki nasıl yapıcaz ben görmedim türkçeyi

vhaksever

Üye
WAVE GT-S5253 te çalışıyormu...

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Program İngilizce Ama Türkiye Navigasyon Kullanabiliyorsunuz

nightmaree65

nightmaree65

Üye
ayarlarda türkçe yokki nasıl yapıcaz ben görmedim türkçeyi

bende şuan herşey türkçe menüdeki yazılarda dahil.ayarlarda dil var ona gir en altta Türkçe var belkide yamayı atarken hata yapmuşsındır bi daha at bence.

turkchem

Üye
Ya arkadaşlar kiesde gösteremiyorum bunu bi yardımcı olun nolur. direk yığın bellek olarak atsak kies olmadan olmuyormu? yoksa benim telefon wave s5253 ondanmı?

viranufuk

viranufuk

Üye
bende şuan herşey türkçe menüdeki yazılarda dahil.ayarlarda dil var ona gir en altta Türkçe var belkide yamayı atarken hata yapmuşsındır bi daha at bence.
ya ben bi türlü bulamadım settinge giriyorum ordan language giriyorum ordada deutc engilish espanol fran italan ve portekizce var başka da yok varmı başka yer girilecek yamayı düzgün attığımı zannediyorum

--------------- Ekleme ---------------

bendemi bi hata var acaba

nightmaree65

nightmaree65

Üye
ya ben bi türlü bulamadım settinge giriyorum ordan language giriyorum ordada deutc engilish espanol fran italan ve portekizce var başka da yok varmı başka yer girilecek yamayı düzgün attığımı zannediyorum

bendemi bi hata var acaba

anlatımda madde 2.2 de yama dosyalarını dataya at diyo ya datanın içindeki ndrive a grip onun içine atacaksın direk datanın içine attıysan ondan kaynaklanıyo olabilir.bence bi daha at yama dosyasındakileri ndrive in içine.

viranufuk

viranufuk

Üye
anlatımda madde 2.2 de yama dosyalarını dataya at diyo ya datanın içindeki ndrive a grip onun içine atacaksın direk datanın içine attıysan ondan kaynaklanıyo olabilir.bence bi daha at yama dosyasındakileri ndrive in içine.
aynısını yaptım yine çıkmadı türkçe dil ayarşlarında ingilizce fransızca portekiscedene başka çıkmıyor lütfen bilen varsa anlatırmı

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Nightmare Arkadaşımız Tükçe Dil Var Demş PRogramı Ben Upload Ettim İlk Ben Kurdum Yok Malesef İşte Ses Dosyaları Melehat Ve Uğurcan TR

Sesli Yönlendirmenin Türkçe Olması üzerinde Çalışıyorum Bazı Arkadaşlar Bizde deneyelim Dediği için Ses Dosyasını Paylaşıyorum Map Dosyası Gibi İndirip Voice Klasorüne Attığınızda Çalışacak Diye Bi Kayidesi Yok

nightmaree65

nightmaree65

Üye

bilmiyorum sansımdan mı kaynaklınıyor ama

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Harika Vallaha :D Çok Sanşlıymıssın Biz O Kadar Uğraşıyoruz Olmuyor Herkez Ayarlara Bir Baksın

cpt_jewels

Üye
bende neden olmuyor? bada 1. kac a uygun yaaaa:Q

viranufuk

viranufuk

Üye
Nightmare Arkadaşımız Tükçe Dil Var Demş PRogramı Ben Upload Ettim İlk Ben Kurdum Yok Malesef İşte Ses Dosyaları Melehat Ve Uğurcan TR
ben diyorum daha arkadaş bitirmemiş ısrarla var diyorlar iyiki açıkladın kardeşim bende sabahtan beri arıyorummm

varmış bende niye çıkmıyor deli olucamm sürüm bada 1.0.2 acaba ondanmı bi şey gözükmüyor Nightmare eğer imkan varsa sende ki dosyaları upluad edermsin eğer mümkünse

nightmaree65

nightmaree65

Üye
ben diyorum daha arkadaş bitirmemiş ısrarla var diyorlar iyiki açıkladın kardeşim bende sabahtan beri arıyorummm

varmış bende niye çıkmıyor deli olucamm sürüm bada 1.0.2 acaba ondanmı bi şey gözükmüyor Nightmare eğer imkan varsa sende ki dosyaları upluad edermsin eğer mümkünse

ses dosyası datanın içinden voice atıp dene bi olması lazım eğer ilk sayfadakilerden farklı bişey yapıpta hatırlamıyorsam budur:)

cpt_jewels

Üye
Hangı surume uyumlu bana olmuyor

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
1.2 de Sorunsuz calışıyor

sedileba

Üye
Türkçe ses var zaten kardeş içinde programın ayatlarında dili Türkçe yap geliyo ses.

ya ben de ona baktım bulamadım da benim ispanya da olan versiyonu indirdik ondan da türkçe yok malesef acaba diyorum ndrive türkiye nin dilnin içene kopyalasam olur mu

cpt_jewels

Üye
dragon durul 1.0 a uyumlu degilmi yani? yazsaydın en basa keske

Üst Alt