NDrive Türkiye !!! Spof Olmuyan firmwareler İçin

Sponsorlu Bağlantılar

viranufuk

viranufuk

Üye
ses dosyası datanın içinden voice atıp dene bi olması lazım eğer ilk sayfadakilerden farklı bişey yapıpta hatırlamıyorsam budur
malesef telif ahkkı istiyor

nightmaree65

nightmaree65

Üye
benim hafıza kartında olan klasöre buraya upload yapsam onu siz direk sizin karta kopyalasanız çalışırmı acaba bi bilen varmı çalışırsa kopyalayayım buraya

viranufuk

viranufuk

Üye
bi dene rapide falan yüklesen deniyelim sana zahmet olmasa

--------------- Ekleme ---------------

ya ben direk kiesten ispanya versiyonun indidim haritayı attım haritayı çok güzel gördü türkçe menü ses onları görmüyor

nightmaree65

nightmaree65

Üye
25 dakka sonra linki vercem aksilik olmazsa hotfile dan

buyrunnn

turkchem

Üye
ya arkadaşlar bi kerede bana yardımcı olun. ben daha birinci adımı geçemedim. bi türlü kies indirilenler bölümünde görünmüyor. sebep ne olabilir? alakası varmı bilmiyorum ama bilgisayarın aygıt yöneticisinde MTP FUNCTİON sürücüsü problemli görünüyor. Ve bu mtp function sanırım telefonla bağlantılı bir durum. nolur bi yardımcı olun yaa

nightmaree65

nightmaree65

Üye
ya arkadaşlar bi kerede bana yardımcı olun. ben daha birinci adımı geçemedim. bi türlü kies indirilenler bölümünde görünmüyor. sebep ne olabilir? alakası varmı bilmiyorum ama bilgisayarın aygıt yöneticisinde MTP FUNCTİON sürücüsü problemli görünüyor. Ve bu mtp function sanırım telefonla bağlantılı bir durum. nolur bi yardımcı olun yaa

aynı sorun bendede vardi ben kendim indirdim kiesten programı dostum sende öyle yap ispanya kiesi aç aramaya promo yaz ordan yükle

turkchem

Üye
mightmare65, peki bu indireceğim ndrive wave s5250 ile çalışırmı? bilgin varmı?
tercihlerde benim model yok da, çalışmazsa indirmim boşuna

swordsword

Üye
Ben de açıklamalara uygun yükledim program çalışıyor lakin dil ve menü Türkçe olmuyor....nightmaree65 arkadaşın uploadını bekliyorum birde onunla deneyeceğim.Bu rada ben Portekiz kies ten promo indirdim ,İspanyayı bulamadım....

nightmaree65

nightmaree65

Üye
mightmare65, peki bu indireceğim ndrive wave s5250 ile çalışırmı? bilgin varmı?
tercihlerde benim model yok da, çalışmazsa indirmim boşuna

o konuda bilgim yok kardeşim maalesef.

Ben de açıklamalara uygun yükledim program çalışıyor lakin dil ve menü Türkçe olmuyor....nightmaree65 arkadaşın uploadını bekliyorum birde onunla deneyeceğim.Bu rada ben Portekiz kies ten promo indirdim ,İspanyayı bulamadım....

2 -3 mesaj yukarda verdim linki:)

turkchem

Üye
nightmare65 kardeşim bi sorum daha olacak şu dosya inene kadar bu soruma da çözüm bulursam tam süper olacak. Kies benim telefon bağlanmıyor. telefonu samsung kies modunda PC bağlıyorum solda bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor, sürekli oradaki oklar dönüyor. nette çok araştırdım ama bulamadım. sanırım ndrive indikten sonra bu bğlantı sorunuda başıma dert olacak. Şimdiden çözüm bulsam iyi olacak galiba...

viranufuk

viranufuk

Üye
indiriyorum bğlantı çok ağır daha %43

nightmaree65

nightmaree65

Üye
znightmare65 kardeşim bi sorum daha olacak şu dosya inene kadar bu soruma da çözüm bulursam tam süper olacak. Kies benim telefon bağlanmıyor. telefonu samsung kies modunda PC bağlıyorum solda bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor, sürekli oradaki oklar dönüyor. nette çok araştırdım ama bulamadım. sanırım ndrive indikten sonra bu bğlantı sorunuda başıma dert olacak. Şimdiden çözüm bulsam iyi olacak galiba...

kardeşim büyük ihtimalle önce telefonu bağlıyosundur ondan kaynaklanyor kiesi kapat telefonu sök.önce kiesi aç kies tamamen açıldıktan sonra telefonu kies moduyla bağla

turkchem

Üye
kardeşim büyük ihtimalle önce telefonu bağlıyosundur ondan kaynaklanyor kiesi kapat telefonu sök.önce kiesi aç kies tamamen açıldıktan sonra telefonu kies moduyla bağla
Tmm kardeşim, şu indirme bi tamamlansın hemen onuda deniyecem. Hazır seni yakalamışken yetiştirsem bari şu işlemleri. Az bekle yatma hemen :)

nightmaree65

nightmaree65

Üye
yok yok burdayız daha:)

ama öyle çok bi bilgim yok ha ona göre 2 hafta bile olmaadı daha telefonu alalı:)

K.Adı: jstark7310
Şifre: hybred
hotfile şifreside veriimm hızlı iner indirmeye yeni başlayan varsa.

cpt_jewels

Üye
bada 1.0 a uygun degilmi biri cevap versin artık

viranufuk

viranufuk

Üye
indi bakalım olucakmı

oldu vallahi oldu billahi oldu çok teşekürler kardeşim direk melahat tı voiceye yükle oluyor ben sadece onu yaptımm çok iyi oldu beklediğimize değidi dediğim gibi sadece ses dosyasını voiceye atsanız yeter kardeşim teşekürler

cpt_jewels

Üye
nightmaree65 hotfile kodu icin tesekkurler

nightmaree65

nightmaree65

Üye
önemli değil arkadaşlar işiniz hallolduysa ne mutlu

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
MTp Driver Hatası Alan Arkadaşlar Öncelikle Bilgisayarınızda Mevcut Olan Windows Media Playeri Kaldırın Windows Bileşenleri ekle Kaldırdan Kaldırabilirsiniz Sonra Media Player 10 U Microsofttan İndirip Bilgisayarınıza Kurun Sorun Ortadan Kalkar

Üst Alt