viranufuk
Üye
malesef telif ahkkı istiyorses dosyası datanın içinden voice atıp dene bi olması lazım eğer ilk sayfadakilerden farklı bişey yapıpta hatırlamıyorsam budur
malesef telif ahkkı istiyorses dosyası datanın içinden voice atıp dene bi olması lazım eğer ilk sayfadakilerden farklı bişey yapıpta hatırlamıyorsam budur
ya arkadaşlar bi kerede bana yardımcı olun. ben daha birinci adımı geçemedim. bi türlü kies indirilenler bölümünde görünmüyor. sebep ne olabilir? alakası varmı bilmiyorum ama bilgisayarın aygıt yöneticisinde MTP FUNCTİON sürücüsü problemli görünüyor. Ve bu mtp function sanırım telefonla bağlantılı bir durum. nolur bi yardımcı olun yaa
mightmare65, peki bu indireceğim ndrive wave s5250 ile çalışırmı? bilgin varmı?
tercihlerde benim model yok da, çalışmazsa indirmim boşuna
Ben de açıklamalara uygun yükledim program çalışıyor lakin dil ve menü Türkçe olmuyor....nightmaree65 arkadaşın uploadını bekliyorum birde onunla deneyeceğim.Bu rada ben Portekiz kies ten promo indirdim ,İspanyayı bulamadım....

znightmare65 kardeşim bi sorum daha olacak şu dosya inene kadar bu soruma da çözüm bulursam tam süper olacak. Kies benim telefon bağlanmıyor. telefonu samsung kies modunda PC bağlıyorum solda bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor, sürekli oradaki oklar dönüyor. nette çok araştırdım ama bulamadım. sanırım ndrive indikten sonra bu bğlantı sorunuda başıma dert olacak. Şimdiden çözüm bulsam iyi olacak galiba...
Tmm kardeşim, şu indirme bi tamamlansın hemen onuda deniyecem. Hazır seni yakalamışken yetiştirsem bari şu işlemleri. Az bekle yatma hemenkardeşim büyük ihtimalle önce telefonu bağlıyosundur ondan kaynaklanyor kiesi kapat telefonu sök.önce kiesi aç kies tamamen açıldıktan sonra telefonu kies moduyla bağla

bada 1.0 a uygun degilmi biri cevap versin artık