Haydi Herkes Ev Ekranını Paylaşssın!

Sponsorlu Bağlantılar

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
abi bu menüyü çok merak ettim tema ile alakalı mı yoksa yüklediğin pr1.1 ile alakalı mı?:) yani umutlarım yeşerdi biranda!!!

PR 1.1 ile Olsa keşke.. :)

Yukarıda verdiğim uygulamayı indirmenzi gerekecek. :) (PayWare). Çok da güzel oldu menüm.

Ovi'den İlk indirdiğim ücretli uygulama bu oldu. :) Ovi'ye N8'ime hayırlı uğurluı olsun.. :)

webplayer

webplayer

Üye

Yukarıda verdiğim uygulamayı indirmenzi gerekecek. :) (PayWare). Çok da güzel oldu menüm.

Ovi'den İlk indirdiğim ücretli uygulama bu oldu. :) Ovi'ye N8'ime hayırlı uğurluı olsun.. :)

Güzel bir uygulamaya benziyor. Ana ekran daha mı kullanışlı normalinden ve gene 3 tane mi? Bir de program açık olduğu sürece dizayn böyle, kapatınca normale mi dönüyor? Yani demek istediğim programın arkaplanda açık kalması mı gerekiyor dizaynın böyle kalması için?

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bir uygulamaya benziyor. Ana ekran daha mı kullanışlı normalinden ve gene 3 tane mi? Bir de program açık olduğu sürece dizayn böyle, kapatınca normale mi dönüyor? Yani demek istediğim programın arkaplanda açık kalması mı gerekiyor dizaynın böyle kalması için?

Ana ekran dediğin widgetlerin ekranıysa orada hiç bir değişim yok. olduğu gibi kalıyor. sadece menü tuşuna bastığınızda n-desk geliyor. :) Yani demek istediğin gibi, açık kalması gerekiyor uygulamanın. Exit dediğinizde eski menünüz geliyor..

webplayer

webplayer

Üye
Ana ekran dediğin widgetlerin ekranıysa orada hiç bir değişim yok. olduğu gibi kalıyor. sadece menü tuşuna bastığınızda n-desk geliyor. :) Yani demek istediğin gibi, açık kalması gerekiyor uygulamanın. Exit dediğinizde eski menünüz geliyor..

Güzelmiş, denenebilir. Hayırlı olsun sana bu arada :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bende bi yükliyim bari :)

--------------- Ekleme ---------------

Benimkiler ..

korayduruhan

korayduruhan

Üye

falcons58

falcons58

Üye
bu önizlemeler direkt nasıl ekleniyo?

<script src='http://img822.imageshack.us/shareable/?i=screenjjk.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

neyse çözdüm olayı bu nasıl?

ram ve batarya bilgisi widgetlerinde sorun yaşadığım için kullanamıyorum daha önce bu konuda yardım istemiştim ama
sıfır cevap aldım.

Sanırım yazı tipi farklı bunu nasıl değiştirdiğinizi öğrenebilirmiyim?

34istanbul34

34istanbul34

Üye

BL@DE02

BL@DE02

Üye

kardeş ödemeyi nasıl yapıyoruz kontörle faturadan felan kesim olmuyormu sen nasıl yaptın

Üst Alt