Haydi Herkes Ev Ekranını Paylaşssın!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Teşekkürler. Roller Coaster'ın bilgisayardaki gibi lunapark kurmalı versiyonu yok mu acaba bu sadece trenden ibaret sanırım da.
O kadarını bilmiyorum :) . Kurup denemeniz lazım. Şimdilik sadece bu var:oke:

fikret3968

fikret3968

Üye
teşekkürler

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
Arkadaşım forumda bulamadım da Roller Coaster oyununu nerden bulabilirim acaba sen nerden buldun? Ve HD mi o oyun?

SS alma uygulaması signed olsa ben de koyardım ana ekranımı ama koyamıyorum şu anlık :)

not aldım,sana upload edeyim diğer pcden. nereden indirdim bilmiyorum. kalitesi güzel. eğlenceli oyun

webplayer

webplayer

Üye
Чσu Kиσω;3154710' Alıntı:
not aldım,sana upload edeyim diğer pcden. nereden indirdim bilmiyorum. kalitesi güzel. eğlenceli oyun

Sağolasın :) Sensation link verdi ama 1mblık sadece treni yönlendirdiğimiz bir oyun seninki daha mı farklı acaba? Aynısıysa uğraşma hiç :)

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
10 mb , signed.
buyur

webplayer

webplayer

Üye
Чσu Kиσω;3155952' Alıntı:
10 mb , signed.
buyur

Bu iyi oldu arıyordum, teşekkür ederim :)

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl olmuş ? :) Yapım çalışmaları devam ediyor.. :P

erkara_64

abi bu menüyü çok merak ettim tema ile alakalı mı yoksa yüklediğin pr1.1 ile alakalı mı?:) yani umutlarım yeşerdi biranda!!!

venusutarit

venusutarit

Üye
iphone çakması bi pro vardı o herhalde

najanaja

najanaja

Üye
bu önizlemeler direkt nasıl ekleniyo?

--------------- Ekleme ---------------

<script src='http://img822.imageshack.us/shareable/?i=screenjjk.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

neyse çözdüm olayı bu nasıl?

ram ve batarya bilgisi widgetlerinde sorun yaşadığım için kullanamıyorum daha önce bu konuda yardım istemiştim ama
sıfır cevap aldım.

Üst Alt