Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

ordoseclorum

Üye
telefondan da yuklenmiyor başka pc dende yuklenmiyor . işin kötüsü format attım yine olmuyor:S

by_oguz

by_oguz

Üye
ben ne falsh atabildim nede ovi suiteden güncelleme yapabildim. dediğiniz gibi video vb güncellemeleride ne telefondan nede ovi suiteden yapamadım. servisi aradım gel flashı biz yapalım dediler :) en kısa ve sorunsuz çözüm :)

cabal21

cabal21

Üye
telefonun kendi update menusunden de yapamıyoruz..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Fakat burada çok dikkat etmeniz gereken bir şey var: Siyah, Yeşil ve Gümüş rengi N8'ler için Product Code yazınca 2 tane Variant çıkacaktır, bu Variant'ların dosyalarından üç tanesi birbirinden farklı... En üstteki 3 dosyalardan bir Variant'dakinin uzantısı _002, diğerinin uzantısı _001... _002 uzantılı olan Variant'daki dosyaları indirmeniz gerekiyor...

Burayı dikkate aldınız mı?

by_oguz

by_oguz

Üye
evet orcun kardeş aynen dedigin gibi yaptım herşeyi, flash basladı, belli bir süre sonra baglantı kesildi diye uyarı verdi bir dahada devam etmedi.

ordoseclorum

Üye
Evet dostum oraya dikkat ettim herşey harfiyen normal gitti zaten ama Artık güncelleme olmuyor

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözüldü arkadaşlar... mraz arkadaşımın keşfi ile.. Flash işlemini "antivirüs prog. olmayan" bir "laptop" ile yapmanız lazım...

beled

Üye
anlatım için teşekkürler dostum.
evet buşekilde olur,ben o şejilde hackleme bile yaptım.
arkadaş güzel anlatmış ağzına , eline ve yüreğine sağlık.

--------------- Ekleme ---------------

birde şu firmware yi anlatan olsa böle resimli , ne güzel olurdu.

acar3460

Üye
anlatım 10 numara olmuş arkadaşım emeğine teşekkürler şimdi indiriyorum orjinal yazılımı deniycem

mıttık

Üye
ben hard format atmadım sadece hack yaptım ama gene açılmıyor bu ovi mağaza nasıl çözeriz

NaWiGaToR

Üye
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ELLERİN DERT GÖRMESİNNN:sarıl:

webplayer

webplayer

Üye
Hard format atınca telefondan tam olarak neler eksiliyor? Ovi mağazayı zaten normal internet tarayıcısından girdiğimizde de indirebiliyoruz, onu öyle tekrar geri getiremez miyiz? Diğer eksikler ne ve önemliler mi geri gelmeyecek gibi mi? Yani bunu yapmak şart mı demek istiyorum, tek sorun ovi mağaza ise flashlamadan da çözülebilir gibi...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Hard format atınca telefondan tam olarak neler eksiliyor? Ovi mağazayı zaten normal internet tarayıcısından girdiğimizde de indirebiliyoruz, onu öyle tekrar geri getiremez miyiz? Diğer eksikler ne ve önemliler mi geri gelmeyecek gibi mi? Yani bunu yapmak şart mı demek istiyorum, tek sorun ovi mağaza ise flashlamadan da çözülebilir gibi...

Hard Format veya Soft Format sonrası telefon ile yüklü olarak gelen QT Bileşenleri siliniyor; Hard Format sonrası QT Bileşeni ile birlikte UDA dosyaları da siliniyor... Soft Format sonrası QT Bileşenlerini tekrar yükleyip Ovi Store'u çalıştırmak mümkün ama Hard Format ile UDA da kaybedildiği için telefonu Flashlamak şart oluyor... (QT Bileşenleri ve UDA Ovi Store'un çalışması için şart 2 S^3 bileşenidir...)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
masa üstü pc de yaptim hata verdi ama laptop da yaptim basarili anlatim icin tsk arkadasim

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
arkadaşlar c7 ye son versiyon olan 12.004 ü yükledim fakat sesle arama çalışmıyor aynı sorunla karşılaşan varmı

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
C7'nin son versiyonu 13.016 dostum.. Navifirm'e yansımadı henüz.. Navifirm'e gelsin onun dosyalarıyla tekrar flash at

webgezgin

Üye
çok faydalı bir konu olmuş eline sağlık

Üst Alt