Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

balkonkusu

balkonkusu

Üye
O mini uygulama ekran widget'indeki Ovi Store kısayol uygulaması... Yüklü olmaz en başta... sen sonradan yükleyeceksin.. sorun da yüklenememesi işte :D yüklediysen problem yok :oke:

sonradan oviden de yükledim tekrardan öyle bişi demedi zten tekrar tşkler :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Format ne için atılıyorki atmasam ben bişşey olurmu

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Telefon anormal derecede yavaşlarsa, sorunlar çıkarırsa virüs bulastıgını hissedersen, (ve kafayı bulursan:P) format atabilirsin... Biraz ağrılı gecer N8'in formatı :D ama her şey iyi biter yine :oke:

uMTOku

Üye
Yığın bellek biçimlendirmeyle hard formatı yapsınlar bu hafızaya iyi gelir ve kesinlik kazanır onları öneri yapma normaldede yapsınlar bi zararı olmaz

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
atmııyorum (allah a şşükür :D ) sorunum yok :D

--------------- Ekleme ---------------

Bide telefona bi dosya yükleyince hafızadan alıyor tamam ama o dosyayı sildiğimde hafıza aynı kalıyor format mı atıyıım yok sa yedekledikten sonra biçimlendiriyimmi hafızayı ???

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Normalde siliniyor o.. Sorun o değil, internet önbelleğini ve geçmişini telefon hafızasına kaydediyor.. Önbelleği ve geçmişi silersen teşefon hafızası artar... Hala Nokia inatla tel. hafızasına atıyor browser bileşenlerini... 16GB ya bırak yıgın hafızaya işte :D

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşlar bugun itibariyle Türkçeyi Yükledim fakat telefonda orjinal yazılımda olanla Türkçe arasında bir çok farklılık var.. Başta Wirreless aglarını kategorisiz olarak ayırıyor. Önceden İnterner başlığı altına atıyodu. Her uygulamada şecenekler deyip acsess point seçebiliyordum fakat türkçede bu özelliği göremedim. ayrıca mail senkr. ayarlarında el ile seçeneğide mevcut değil.

Ayrıca her flashlamada telefon belleği 1mb küçülüyor. Bu bellek 256mb'idi şuan 254mb olmuş :S

by_oguz

by_oguz

Üye
ben dedigin herşeyi yapıyorum. flash yaparken usb baglatısı kesiliyor hatası veriyor. win7 kullanıyorum. bundan olabilirmi yoksa baska bir nedenimi var?
ovi suitten güncelleme yaaprkende aynı hatayı veriyor. güncelleme belli bir noktaya geliyor usb baglantısı kesildi diyor. bo sorunu nasıl halledebilirim?
ovi suiteden güncelleme yaparken usb flashing generic çıkarılmış felan diyor.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
format atarsam ne gibi farklılıklar olur telefonda (-yönleri +yönleri )

ordoseclorum

Üye
Phoenix programını pc ye kuramıyorum arkadaslar lütfen yardım edin kuruyorum kısayolu tıklıyorum ama silinmiş öğe diyor program dosyalarına bakıyorum Phoenix dosyaları nokia klosöründe mevcut :S

koka89

koka89

Üye
C7 için yaptım, servislerde sabahladım :) yine aynısı oldu. Bunun başka bir yolu yokmu :(

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
format atarsam ne gibi farklılıklar olur telefonda (-yönleri +yönleri )

Hızlanır, sorunları varsa gider(yazılımsal) kendine gelir işte bunlşar +
- olarak da bir kaç önemli dosya program kaybedersin:) ben de geri getirmenin yöntemini yazdım işte :oke:

C7 için yaptım, servislerde sabahladım :) yine aynısı oldu. Bunun başka bir yolu yokmu :(

Eksik veya yanlış bir şey yapmadıysan olması lazım... :S

cabal21

cabal21

Üye
bu yontemle telefonu türkçeye çevirdim sonra update programıyla yeniden yükle dedim eski haline geri döndü telefon :s

matanist

matanist

Üye
Bende de usb bağlantısı problemi vardı flash format atarken. Phoneix de uyarı verdi. Bağlantı kesiliyordu. Gittim ödünç laptop aldım hiçbir sıkıntı olmadan flash formatı attım. Tavsiye ederim. Can alıcı işler için laptop kullanmaya özen gösterelim. Çünkü laptop un usb leri her zaman her konuda daha stabil çalışmayı başarmıştır.

mraz

mraz

Üye
Telefon kendine geldi valla.Sorunsuz şekilde işlemi yaptım.Emeğin için teşekkürler.

Flash tan sonra eski güncellemeler yüklenmemiş görünüyor.Hem telefondan hemde ovi suit ten güncellemeye çalıştım başarısız uyarısı aldım(video güncellemesi-uygun günc-gibi önceki güncellemeler..) acaba ovinin serverlerinden mi kaynaklanıyor.

ordoseclorum

Üye
Güncelleme sorunun bende yaşıyorum neden olabilir acaba flash attım herşey yerine geldi ama şimdi güncelleme yapmıyor telefon

mraz

mraz

Üye
Evet telefona eski güncellemeler yüklenmiyor.Gitti mi şimdi altyazılı film izleme olayı:hmmm:ağlarım:

cabal21

cabal21

Üye
o orun bende de midnight tema ve video güncellemesini bir türlü yapamadım.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar deneyin sorun çıkmaması lazım.. Olmadı başka bir PC'de deneyin... Bende bir sorun çıkarmıyor...

Üst Alt