Haydi Herkes Ev Ekranını Paylaşssın!

Sponsorlu Bağlantılar

serkanbb06

serkanbb06

Üye
hava durumunu gösteren widgeti nasıl bulurum cok aradım ama ev ekranına ekleyemedim

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ewt 2side unsigned imzasiz yni sertifkan yoksa calsmz ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
ev ekranlarınız güzelmişş :D

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
mackolik widgeti guzelmis :)

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
bu emma watsonun n8 e uyumlu wallpaperlerini nerde bulurum link verebilecek varmı. Ben biraz bakındım nette pc için wallpaperler var sadece.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
hala ekleyemiyorum ev ekranına hava durumunu o verdiğiniz dosyayı kurdum sebebi nedir acaba

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
kurulum tamamlandımı yoksa hatamı verdi?

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Ev ekranındayken ekrana uzun süre bas düzenleme açılsın veya Seçenekler'e bas Giriş ekranını düzenle de eklemek istediğin yerdeki + ya bas ve Spb weatheri seç :)

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Ev ekranındayken ekrana uzun süre bas düzenleme açılsın veya Seçenekler'e bas Giriş ekranını düzenle de eklemek istediğin yerdeki + ya bas ve Spb weatheri seç :)

:) bu bana hakaretti :D

onu yapıyorum lakin o cıkan listede Spb weather yok :D

erkara_64

spb weatheri kurmazsan tabi olmaz:)

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Bende son eklenen olarak o vardı en başta :) Kusura bakma ya uygulamalardan giriyorum deyince dedim düzenleme hakkında bilgisi mi yok acaba diye o yüzdendi amacım yardımcı olabilmek sadece :) Hangisini kurdun ? İlk linktekini denemediysen dene bir de belki o olur :)

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Bende son eklenen olarak o vardı en başta :) Kusura bakma ya uygulamalardan giriyorum deyince dedim düzenleme hakkında bilgisi mi yok acaba diye o yüzdendi amacım yardımcı olabilmek sadece :) Hangisini kurdun ? İlk linktekini denemediysen dene bir de belki o olur :)

saolasın ilki işime yaradı ve ev ekranında görünmeye basladı :)

fikret3968

fikret3968

Üye
Bu da 3.; Telefon bilgileri ve Galatasaraylı yeğenim :P

Uploaded with [/QUOTE]
şu pil bilgisinin üstündeki uygulamayı nasıl indire biliriz ram phone memory falan yazan

webplayer

webplayer

Üye
Чσu Kиσω;3141816' Alıntı:
Tavsiye edecegim oyunlar :)

Arkadaşım forumda bulamadım da Roller Coaster oyununu nerden bulabilirim acaba sen nerden buldun? Ve HD mi o oyun?

SS alma uygulaması signed olsa ben de koyardım ana ekranımı ama koyamıyorum şu anlık :)

Üst Alt