Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haydi Herkes Ev Ekranını Paylaşssın!
Sponsorlu Bağlantılar
serkanbb06
Üye
hava durumunu gösteren widgeti nasıl bulurum cok aradım ama ev ekranına ekleyemedim
kurulumu tamamladım programı uygulamalardan acıyorum yalnız ev ekranına ekleyemiyorum
Melih Burak
Üye
Ev ekranındayken ekrana uzun süre bas düzenleme açılsın veya Seçenekler'e bas Giriş ekranını düzenle de eklemek istediğin yerdeki + ya bas ve Spb weatheri seç
Ev ekranındayken ekrana uzun süre bas düzenleme açılsın veya Seçenekler'e bas Giriş ekranını düzenle de eklemek istediğin yerdeki + ya bas ve Spb weatheri seç
onu yapıyorum lakin o cıkan listede Spb weather yok
erkara_64
spb weatheri kurmazsan tabi olmaz
Melih Burak
Üye
Bende son eklenen olarak o vardı en başta Kusura bakma ya uygulamalardan giriyorum deyince dedim düzenleme hakkında bilgisi mi yok acaba diye o yüzdendi amacım yardımcı olabilmek sadece Hangisini kurdun ? İlk linktekini denemediysen dene bir de belki o olur
Bende son eklenen olarak o vardı en başta Kusura bakma ya uygulamalardan giriyorum deyince dedim düzenleme hakkında bilgisi mi yok acaba diye o yüzdendi amacım yardımcı olabilmek sadece Hangisini kurdun ? İlk linktekini denemediysen dene bir de belki o olur