Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kolay gelsin, daha öncede yazdım ama cevap alamadım sizden. Telefonum samsung s8000 jet, operatörüm turkcell. en son frimewire hangisidir acaba (türkçe)
S8000XEII2 çıkış tarihi Kasım 23, 2009

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba geçenlerde biri bana arama yapınca bi şey yaptım otomatik mesaj yazdım kım çağrı atarsa otomatik mesaj gidiyor. nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler sımdiden...
Fabrika ayarlarına dönüş yapın düzelir

Emre-45

Emre-45

Üye
Yurt dışından geldiğimde samsung monte almıştım Türkiye ye gelince türkçe yüklettim *#1234# yapınca versiyon numaraları
sw s5620xxıl7
csc s5620oxaıl4 bunlar çıkıyor.telefonun mesela 4 diş şarjı var gösteriyor 3 dişe düşeceğinde tel kapanıp açılıyor,birde uzun konuşmalardan sonra aynı problem oluyor.telde tek bu sorundan şikayetçiyim yoksa çok iyi telefon ne yapmalıyım...şimdiden teşekkürler
Kesınlıkle cozum baska bir firmware yüklemekte batarya falan sorun değil !

Yeni firmwarelerden birini yükle bu bölümde mevcut

musticihat

Üye

Kesınlıkle cozum baska bir firmware yüklemekte batarya falan sorun değil !

Yeni firmwarelerden birini yükle bu bölümde mevcut

yenisini yükledim formda vardı ama stili pek hoşuma gitmedi:(ama neyse öğrenmiş oldum daha iyilerini yüklerim:) birde bir sıkıntı da herhangi bir oyun veya program kurmaya çalıştığımd aiçerik imzalı değil diyor kurulsun mu diyor evet deyince tel kilitleniyor sonra kapanıp açılıyor sebebi nedir sizce?

Emre520

Üye
Yardımcı olmaya calışağım arkadaşlar Samsung markalI her türlü cihaz hakkında ,

Peki nasıl olcan derseniz teknik servis çalışanıyım ve boş vakitlerimde cevaplıyorum sorunlarınızı,
Eğer cevaplarken sizin sorunuzu atladım ise lütfen mesaj atınız"soru ile birlikte"
Ücret vs. vs. vs. hiç bişi talep etmıyorum bunuda sölemem üzerine bircok mesaj geldi
HAYIRLI GÜNLER
slm dostumsamsung wave 2 GT-S5830 aldım vodafone hattım var mms email vs ayarları yaptırmak istedim ama benim tel kayıtlarda yokmuş ne yapabilirim bu konuda birde eski telefonumda şifreli klasör prgoramım vardı (yani resimleri kilitliyorsun kimse göremiyordu)bunada bu tur program varsa yollasan sevinirim beni msn eklersen sevinirim dostum [email protected] görüşmek dileğiyle

siberboy

Üye

Düşündüm gibi modem ile telefon birbirini tanımıyor
Bunun için bazı arkadaşlar modemin portuna girerek yapabiliyor
bunun için Modemden anlıyan birini bulmalısınız
İyi günler efendim

Göstermiş olduğunuz alaka için tekrar teşekkürler Tuncay bey ama kurcalarken sorunun çözümünü buldum :) yapmam gereken telefonuma ip vermekmiş :S şuan sorunsuz bağlanabiliyorum ancak dediğiniz gibi buda büyük ihtimalle modemin yada telin desteklememesinden kaynaklanıyor sizede iyi günler iyi çalışmalar efendim

gdertli

Üye
Samsung star da Alarm olarak kullandığımız müziğin tamamını çaldırma şansımız var mı? Ben ezan kullanmak istiyorum biraz okuyor sonra başa dönüyor.

Aqrp00

Aqrp00

Üye
tkfileexplorer programı telefonun garantisini bitirirmi?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

croween

Üye
smart led adında bir program var,samsung apps dahilinde.ama ne denediysem olmadı yükleyemedim bir türlü uygulamayı.samsung monte kullanıyorum,sorun ne olabilir acaba?

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Mrb. Tuncay Bey.
Babamın Samsung J700i Cep Telefonu Var.2-3 Tane Sorunu Var.
1)Bluetooth Etkinleştirme Hatası Veriyor.
2)Kulaklıkla Müzik Dinlerken Kulaklık Gidiyor Ve Telefon Durduk Yere Kendini Resetliyor.
3)Eskiden Heryerde Çekerken Şimdi Aynı Yerlerde Hat Çekmiyor Ve Bundan dolayı Telefon Dolyor.

Bunların Çözümü Neler Olabilir?Yardımlarınız İçin Şimdiden Çok Tesekkurler..(Telefonu Kodla Formatladım Değişmedi)

ceycey1970

Üye
S8000XEII2 çıkış tarihi Kasım 23, 2009

Fabrika ayarlarına dönüş yapın düzelir

verdiğiniz firmware i yükledim ama türkçe dil seçeneği yok bunun

barış duman

Üye
benim sorum şöyle:samsung star s5233 telefonuma mp4 formatında film attım fakat ses ve video kalitesi kötü.sesi sonuna kadar açtığımda zor duyuyorum.acaba ses arttırma kodu falan var mı?bir de video kalitesini arttırmak için hangi formata dönüştürmeliyim önerebileceğin bir program var mı?şimdiden teşekkürler...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
smart led adında bir program var,samsung apps dahilinde.ama ne denediysem olmadı yükleyemedim bir türlü uygulamayı.samsung monte kullanıyorum,sorun ne olabilir acaba?
Cihazınızın güncel versiyonunu yükleyiniz
Cok olmasada Virüs den kaynaklanabiliyor bazen
Senkorizyon yoluyla yüklemeyi denetyiniz

Mrb. Tuncay Bey.
Babamın Samsung J700i Cep Telefonu Var.2-3 Tane Sorunu Var.
1)Bluetooth Etkinleştirme Hatası Veriyor.
2)Kulaklıkla Müzik Dinlerken Kulaklık Gidiyor Ve Telefon Durduk Yere Kendini Resetliyor.
3)Eskiden Heryerde Çekerken Şimdi Aynı Yerlerde Hat Çekmiyor Ve Bundan dolayı Telefon Dolyor.

Bunların Çözümü Neler Olabilir?Yardımlarınız İçin Şimdiden Çok Tesekkurler..(Telefonu Kodla Formatladım Değişmedi)
Tek çözüm güncel Fw

benim sorum şöyle:samsung star s5233 telefonuma mp4 formatında film attım fakat ses ve video kalitesi kötü.sesi sonuna kadar açtığımda zor duyuyorum.acaba ses arttırma kodu falan var mı?bir de video kalitesini arttırmak için hangi formata dönüştürmeliyim önerebileceğin bir program var mı?şimdiden teşekkürler...
Total video convertar olarak HD kalitesinde cevirebilirsiniz
Bunun için forumdakı arkadaşımız bi konu açmış
Tıklayınız

verdiğiniz firmware i yükledim ama türkçe dil seçeneği yok bunun
Güncel olduğundan Fw ingilizcedir şu şekilde yardımcı olayım size
Linki tıklayınız

napster013

Üye
mrb abi ben yenı bi tel aldım samsung E2550 muzık dınlerken menuye falan gıremıyorum mj yazamıyorum muzık kapanıyor onun bellı bır ayarı varmı yoksa muzık programı yuklyebılırmıyım yuklesem sorun cozulurmu? :hmmm

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Garantisi Hala Devam Ediyor.Servise Versem Onlar Yazılımı Yenileyebilirler mi Acaba ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Garantisi Hala Devam Ediyor.Servise Versem Onlar Yazılımı Yenileyebilirler mi Acaba ?
evet yaparlar ama vermeden önce sorunuzu tam olarak dile getiriseniz

mrb abi ben yenı bi tel aldım samsung E2550 muzık dınlerken menuye falan gıremıyorum mj yazamıyorum muzık kapanıyor onun bellı bır ayarı varmı yoksa muzık programı yuklyebılırmıyım yuklesem sorun cozulurmu? :hmmm
Müzik calardan dinlerken mı oluyor ?

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Tabiki.
Sorunum Su
Bluetotth u Açınca "Bluetooth Etkinleştirme Hatası" Diye Birşey Veriyor Ve Açmıyor.
Diğeri İse Müzik Dinlerken Telefon Aniden Donuyor Ve Ardından Kendi Kendini Resetliyor.
Tek Sorunlarım Budur.Yardımlarınız İçin Tekrar Tesekurler..

DragonTR

Üye
Samsung M8910 getirtirdim yurtdışından fakat garantisi kayıttı yok.IMEI kopyalaması yaptırsam telefona
Navigasyonu Kullanabilirmiyim Birde Navigasyonda Makbuz Kodu Diyor O olmadan çalışmıyormu Navigasyon

theirresistible

Üye
samsung w i550. telefon çalarken sesi az çıkıyor. artırmanın yolu yok mu? ayrıca telefona 4 gb micro sd-hc kart taktım. artık aradığında zil sesi 1- 2 sn gecikmeli çalmaya başladı. zil sesi olarak telefonon orjinal sesini de seçsem, geçikmeli zil çalma sorunu sürüyor. zaten zil sesi az çıkıyordu, bir de geçikmeli çalınca artık hiç verim alamıyorum. zil sesini yükseltmek ve gecikmeli çalmasını önlemek için ne yapmalıyım?

Üst Alt