Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Samsung Monte aLdım işde bikac ay önce Daa 1yıL oLmadı . 2 gündür ekran Donuyo . Neden olmuş olabilir sizce .. Ne yapmalıym ?

O Samsungların Her Telefonunda Oluo.Ben Servisini Arayıp Sormustum.Bendede C3510 Var Arada Donuo.

siberboy

Üye
Genelde desteklemeyen modemlerde olan sorundur bu efendim, öncelikle cihazın sürümünü
yazını daha sonra modemin tam adını yazınız
bende size yardımcı olayım,
İyi günler

öncelikle alakanız için tekrar teşekkürler Tuncay Bey

telefon : GT-S5233W
HW : REV 1.0
SW : S5233WJVJF2

Modem : get-net GA-324WA
umarım bilgiler yeterli olur şimdiden tekrar teşekkürler kolay gelsin iyi günler

guljcan

guljcan

Üye
Merhaba öncelikle sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.benim bir sorum daha olacaktı telefonumda 8 gb lik hafıza kartı var ama kartı bazen görüyor bazen görmüyor çıkartıp geri takıyorum yine görmüyor sonra kendi kendine görüyor. başka hafıza kartı takıyorum onuda görmüyor sonra bir kaç kere teli kapatıp açınca görüyor. acaba bu telefondan kaynaklanan bir şeymi nasıl düzeltebilirim bu durumu. teşekkür ederim.

euro289

Üye
merhaba ben samsung gt-s5603 telefonu sahibiyim youtube gibi video sitelerine girebiliyorum fakat videoları izleyemiyorum ne yapmam lazım hattım vodafone ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
merhaba benim star s5233 telefonuma s5233w firmware yükledim telefonumun bloetooth u açılmıyor neden olabilir.Birde s5233 için uygun bir yazılım verebilirmisin.
Bazı Fw lerde Bt-java gibi uygulamalar çalışmamaktadır
Bence Eski orjinal Fw sini yüklemelisiniz
iyi günler efendim

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkür ederim...

Peki, Samsung Yetkili Bayiisine mi yoksa aldığım yere mi götürmeliyim?
Samsung yetkili bayii öncelikle eğer uzak ise aldınız yere
İyi günler efendim

Samsung Monte aLdım işde bikac ay önce Daa 1yıL oLmadı . 2 gündür ekran Donuyo . Neden olmuş olabilir sizce .. Ne yapmalıym ?

• Nasık donuyor
  • Ne aralıklarla donuyor
  • 0 ın altındaki soğukluktamı donuyor
Cevaplarsanız yardımcı olabilirim
İyi günler efendim

wave 525 aldım kullanalı 2 ay olmadı ikinci kere servise götürcem galiba kendi kendine ilk arama kayıtı arama yapıyor telefonu sıfırlıyom düzeliyor arama gelince sonradan bu numarayı devamlı aramaya başlıyor nasıl çözebilirim.

• Son aranan numaranın önüne #31# eklersenız kod oldundan arama yapmaz

• 2. olarak güncel FW yükleterek servislere sorununuz tamamen düzelebilir
İyi günler efendim

öncelikle alakanız için tekrar teşekkürler Tuncay Bey

telefon : GT-S5233W
HW : REV 1.0
SW : S5233WJVJF2

Modem : get-net GA-324WA
umarım bilgiler yeterli olur şimdiden tekrar teşekkürler kolay gelsin iyi günler
Düşündüm gibi modem ile telefon birbirini tanımıyor
Bunun için bazı arkadaşlar modemin portuna girerek yapabiliyor
bunun için Modemden anlıyan birini bulmalısınız
İyi günler efendim

Merhaba öncelikle sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.benim bir sorum daha olacaktı telefonumda 8 gb lik hafıza kartı var ama kartı bazen görüyor bazen görmüyor çıkartıp geri takıyorum yine görmüyor sonra kendi kendine görüyor. başka hafıza kartı takıyorum onuda görmüyor sonra bir kaç kere teli kapatıp açınca görüyor. acaba bu telefondan kaynaklanan bir şeymi nasıl düzeltebilirim bu durumu. teşekkür ederim.
Tamamen doğal bi olaydır 8gb bir hafıza kartını telefonun okuması biraz uzun sürebiliyor
Sorun yoktur
İyi günler efendim

merhaba ben samsung gt-s5603 telefonu sahibiyim youtube gibi video sitelerine girebiliyorum fakat videoları izleyemiyorum ne yapmam lazım hattım vodafone ?
m.youtube.com
bu şekilde girer iseniz açmanız lazım

guljcan

guljcan

Üye
teşekkürler:)

V.Frances

V.Frances

Üye
vLa durduk yere doNuo O.o beLLi bi araLığı y0k yani. meseLa eLimde ya böLe bi bakooRum donoo .. Tuş kilidi biLe işe yaramıo. Fabrika ayarına qeri Şaaptm .. ama bqn qene Dondu bi 2 kere =S
Hem iStanbuLda 0ın aLtnda sıcakLık nerdeee yani xD

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
vLa durduk yere doNuo O.o beLLi bi araLığı y0k yani. meseLa eLimde ya böLe bi bakooRum donoo .. Tuş kilidi biLe işe yaramıo. Fabrika ayarına qeri Şaaptm .. ama bqn qene Dondu bi 2 kere =S
Hem iStanbuLda 0ın aLtnda sıcakLık nerdeee yani xD
En yakın teknik servise gidiniz o zaman (:

iyi günler

292929

292929

Üye
Merhaba bende samsung star 5233w var m.youtube sıtelerınden felan vıdeo ızleyebılıyorum ama diğer face,ızlesene.com gibi sitelere flash player ıstıyor bu sorunu nasıl çozebılırım acaba yoksa tel flashı desteklemıyormu sımdıden tesekkur ederım ...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Merhaba bende samsung star 5233w var m.youtube sıtelerınden felan vıdeo ızleyebılıyorum ama diğer face,ızlesene.com gibi sitelere flash player ıstıyor bu sorunu nasıl çozebılırım acaba yoksa tel flashı desteklemıyormu sımdıden tesekkur ederım ...
3. nesil tellerde yanı bizim su ankı kullandıklarımızda
Flash yüklüdür ama demo olarak yüklüdür
o yüzden videoları kısıtlı izlememize neden olur
Tamamen ticari amaç ile yapılmış bir uygulamadır
bu yüzden yapılcak bişi yok
iyi günler

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Tekrar Mrb.
Telefonm 1Hafta Önce Günde 1-2 Kere Donmaya Baslamıstı.Heralde Normaldır Bişey Olmz Diye Dusundum.Daha Sonra Son1Hafta İçerisinde Dakikada 2-3 Kere Donmaya Basladı.Bunu Mesaj Yazarken Farkettim.Bunun Nedeni Ne Olabilir? Ve Telefonumun Düzelebilmesi İçin Samsung Servisine Yollasam Belli Bir Ücret Alırllarmı?
Şimdiden Zamanınızı Ayırdıgınız İçin Teşekurler Efendim..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tekrar Mrb.
Telefonm 1Hafta Önce Günde 1-2 Kere Donmaya Baslamıstı.Heralde Normaldır Bişey Olmz Diye Dusundum.Daha Sonra Son1Hafta İçerisinde Dakikada 2-3 Kere Donmaya Basladı.Bunu Mesaj Yazarken Farkettim.Bunun Nedeni Ne Olabilir? Ve Telefonumun Düzelebilmesi İçin Samsung Servisine Yollasam Belli Bir Ücret Alırllarmı?
Şimdiden Zamanınızı Ayırdıgınız İçin Teşekurler Efendim..
Donmada birinci sebeb hafıza kartıdır eğerki 4gb ve üstü ise bunlar oalbilir
eğer hafıza kartı dışı sorun ise görmeden yorum yapamam
iyi günler
Garanti devam ediyor ise ücret taleb edilmez

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Hafıza Kartım 2GBDir.
Daha Öncede Böyle Bi Sorun Vardı Ve Servise Yollamıstım.Düzeltmişlerdi.
Tesekurler.

musticihat

Üye
Yurt dışından geldiğimde samsung monte almıştım Türkiye ye gelince türkçe yüklettim *#1234# yapınca versiyon numaraları
sw s5620xxıl7
csc s5620oxaıl4 bunlar çıkıyor.telefonun mesela 4 diş şarjı var gösteriyor 3 dişe düşeceğinde tel kapanıp açılıyor,birde uzun konuşmalardan sonra aynı problem oluyor.telde tek bu sorundan şikayetçiyim yoksa çok iyi telefon ne yapmalıyım...şimdiden teşekkürler

mardinli_messi

Üye
slm bendede samsung ct c5130 var sessiz modda iken bilgi mesajları sesli geliyor

292929

292929

Üye
Kardesim benim soruma cevap ver
edin bu m.youtube gibsitelerden video izleyebiloyorum ama face,izlesene.com gibsitelerde flash istiyor bu sorunnasi cozerim yoksa tel flashi desteklemoyormu ? simdiden tesekkur ederim soruma cvp yzrsn svnirim..

Kardesim benim soruma cevap verm
edin bu m.youtube gibsitelerden video izleyebiloyorum ama face,izlesene.com gibsitelerde flash istiyor bu sorunnasi cozerim yoksa tel flashi desteklemoyormu ? simdiden tesekkur ederim soruma cvp yzrsn svnirim..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hafıza Kartım 2GBDir.
Daha Öncede Böyle Bi Sorun Vardı Ve Servise Yollamıstım.Düzeltmişlerdi.
Tesekurler.
Hafıza kartınızı yedekleyip format atın
daha sonra telefona reset atın
daha sonra bataryayı cıkartın
sorun çözülecektir

Yurt dışından geldiğimde samsung monte almıştım Türkiye ye gelince türkçe yüklettim *#1234# yapınca versiyon numaraları
sw s5620xxıl7
csc s5620oxaıl4 bunlar çıkıyor.telefonun mesela 4 diş şarjı var gösteriyor 3 dişe düşeceğinde tel kapanıp açılıyor,birde uzun konuşmalardan sonra aynı problem oluyor.telde tek bu sorundan şikayetçiyim yoksa çok iyi telefon ne yapmalıyım...şimdiden teşekkürler

Şarız göstergesinde sorun vardır ve şarz giriş soketinde bunun için

yeni batarya ve-veya şarz cihazı edininiz ve böle deneyiniz
Firmware olarakta yenilemeniz gerekir büyük ihtimalle sorunda fw dir

İyi günler

slm bendede samsung ct c5130 var sessiz modda iken bilgi mesajları sesli geliyor
Değişik bi sorun bunun için bilgi mesajı bölümündeki ayarlara göz atınız

Kardesim benim soruma cevap ver

Kardesim benim soruma cevap verm
Sorunuza cevap verdım biraz göz atarsanız bulabilirsiniz "Kardesim benim soruma cevap ver"
Hiç hoş bi tabir değil
iyi günler

ouzhan75

ouzhan75

Üye
Merhaba geçenlerde biri bana arama yapınca bi şey yaptım otomatik mesaj yazdım kım çağrı atarsa otomatik mesaj gidiyor. nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler sımdiden...

ceycey1970

Üye
Kolay gelsin, daha öncede yazdım ama cevap alamadım sizden. Telefonum samsung s8000 jet, operatörüm turkcell. en son frimewire hangisidir acaba (türkçe)

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Dediklerinizi Yaptım Düzelmedi Tuncay Bey.Daha Sonra Servisi Aradım.Samsung Servisine Getirim Bi Üst Yazılımın Formatını Atcaklarmış..Yardımlarınız İçin Teşekurler..

Üst Alt