Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Samsung Cep Telefonuna Symbian İşletim Sistemi Yuklenebilirmi ?

cagatay0586

Üye
kardeş bende samsung B7300 omnia var çok yavaş herkeste ölemi bilmiyorum bu telefon daha çok hızlanmazmı benimkindemi bi arıza var anlamadım hayatımdan bezdirdi beni bi yardımcı olursan bilgilendirirsen sevinirim

mydonose13

Üye
b7722 telefona kod girerek açılan yazılım menüsünden bir ayarı değiştirdikten sonra "sanırım debug ayarı" telefon açılıyor samsung yazısı geliyor ve kapanıyor. bu telefona hard reset atsak eski haline geri döner mi? ya da nasıl bir yol izlememiz lazım

HpLv3Crft

Üye
Slm arkadasım bana samsung f480 için ses yükseltme kodu lazim yardımcı olabilirmisin

jett1995

Üye
firmware atarken samsung monte gitti açılmıyor download moduda açılmıyor ne yapabilirim acaba servidse yollasam kaça yaparlar :(:(:(:(

cagatay0586

Üye
samsung b7300 kullanıyorum çok yavaş sms atarken çok yavaş açıyo hayattan bezdirdi beni yardımcı olabilirmisin?

matematikman

Üye
15 gün önce Spot samsung f-480 aldım. Bluetooh la bilgisayarıma bağlanıp internete giriyordum. Ama birden bluetooth arızalandı. Etkinleştirilebiliyor ama diğer aygıtları göremiyor, diğer aygıtlarda telefonu görmüyor. 3 makine ile denedim hiçbiri telefonumu görmüyor. Master format attım ddüzelmedi. Firmvare yükledim yine düzelmedi. Ne yapmam lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim?

--------------- Ekleme ---------------

15 gün önce Spot samsung f-480 aldım. Bluetooh la bilgisayarıma bağlanıp internete giriyordum. Ama birden bluetooth arızalandı. Etkinleştirilebiliyor ama diğer aygıtları göremiyor, diğer aygıtlarda telefonu görmüyor. 3 makine ile denedim hiçbiri telefonumu görmüyor. Master format attım ddüzelmedi. Firmvare yükledim yine düzelmedi. Ne yapmam lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim?
Birşey daha eklemek istiyorum. Gece bluetooth çalışıyordu bilgisayarla sabaha kadar şarz oldu, sabah bluetooth çalışmadı.

love_speak35

Üye
merhaba bende samsungs3653 var.şarj oluyor gibi duruyor ama olmuyor.bazen açılıyor ekran bazende açılrken tekrar kapanıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

theirresistible

Üye
Tuncay bey: lütfen bir cevap verin. telefonum samsung w i550. telefon çalarken sesi az çıkıyor. artırmanın yolu yok mu? ayrıca telefona 4 gb micro sd-hc kart taktım. artık arandığında zil sesi 1- 2 sn gecikmeli çalmaya başladı. zil sesi olarak telefonon orjinal sesini de seçsem, geçikmeli zil çalma sorunu sürüyor. zaten zil sesi az çıkıyordu, bir de zil gecikmeli çalınca artık hiç verim alamıyorum. zil sesini yükseltmek ve gecikmeli çalmasını önlemek için ne yapmalıyım?

illegal_mck

Üye
S8003 telefonum var şarjı hangi pili denediysek deneyelim 12 saat gidiyor bununla ilgili herhangi bir ayar varmı veya tamirciye götürsem yapabilirlermi.(garantisi yok) Şimdiden teşekkürler

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MTP DEVİCE hatasından nasıl kurtulabilirim

• Hafıza kartını biçimleyiniz (yedeklemeyi unutmayınız)
  • Sp 2 kullanıyor iseniz Windows media player 10 a geçin
  • Sorun %99 çözülür

şu siteden widget indirmek istiyorum..Fakat desteklenmeyen içerik hatası alıyorum..Önceden böyle birşey yoktu..Tek tıkla indiriyordum..Samsungun normal widget servisinden indirmeyi deniyorum kategorilerden "Hepsi"ni seçtiğim halde karşıma widgetlerden birtek AnalogClock02 çıkıyor:hmmm..Bu hatayı nasıl düzeltebilirim..
Cihazınızın Markasını bilmiyorum ama wifili
ise öncelikle manuel olarak birkaç widget indiriniz ,
indirdiklerinizi teker teker html olarak web e yükleyiniz
Sonra telden html olarak yüklediniz siteden indirin uzun anlatmış oldum ama
Uygulaması cok kısa sürer

Samsung Cep Telefonuna Symbian İşletim Sistemi Yuklenebilirmi ?

Ne yazıkki hayır yüklenebilen birkaç cihaz var sanırım

kardeş bende samsung B7300 omnia var çok yavaş herkeste ölemi bilmiyorum bu telefon daha çok hızlanmazmı benimkindemi bi arıza var anlamadım hayatımdan bezdirdi beni bi yardımcı olursan bilgilendirirsen sevinirim

• Hafıza kartı kaçlık?
  • Sürümü ne?
  • Ne zamandır kullanıyorsunuz?
Cevaplarsanız yardımcı olabilirim

b7722 telefona kod girerek açılan yazılım menüsünden bir ayarı değiştirdikten sonra "sanırım debug ayarı" telefon açılıyor samsung yazısı geliyor ve kapanıyor. bu telefona hard reset atsak eski haline geri döner mi? ya da nasıl bir yol izlememiz lazım
Size sorunun çözümünü söler iser tek bir hatada Cihazınız çöker
Bu yüzden bu işi bir teknikservise yaptırınız teknik serviste yapılan her
işlem GARANTİLİDİR

firmware atarken samsung monte gitti açılmıyor download moduda açılmıyor ne yapabilirim acaba servidse yollasam kaça yaparlar :(:(:(:(
100%100 kullanıcı hatası olduğundan 60-70 tl :)

Tuncay bey: lütfen bir cevap verin. telefonum samsung w i550. telefon çalarken sesi az çıkıyor. artırmanın yolu yok mu? ayrıca telefona 4 gb micro sd-hc kart taktım. artık arandığında zil sesi 1- 2 sn gecikmeli çalmaya başladı. zil sesi olarak telefonon orjinal sesini de seçsem, geçikmeli zil çalma sorunu sürüyor. zaten zil sesi az çıkıyordu, bir de zil gecikmeli çalınca artık hiç verim alamıyorum. zil sesini yükseltmek ve gecikmeli çalmasını önlemek için ne yapmalıyım?
Zil sesinin geç calması %70 Hafıza kartı sebeblidir 4gb Cihazı gercekten cok yorar
Ve yavaşlatır siz onu 2 gb indirin
Ses konusunda ise yardımcı olmak isterdim ama verceğim kodlarda işinize pek yaramaz

• Ön tanımlı güvenlik kodu:00000000

1)Format: Telefon açıkken *#7370# tuşluyoruz ve güvenlik kodumuzu giriyoruz.

2)Format: Bazı programlar sistem açıldığında tuşları kilitliyor buna benzer durumlarda format atmak için telefon kapalıyken 0,8 ve açma tuşuna basıyoruz.Telefonumuz ilk haline dönüyor.

3)Imei No: *#06#

4)Yazılım Bilgisi: *#0000#

5)Şebeke Bilgisi: *#0011#

6)Hoparlör Testi: *#0289#

7)Sistem Saati: *#0782#

8)Kamera ve Lcd Testi: *#0*#

9)Ön Kameradan Fotoğraf Çekme: *#0*#.Açılan menuden 8 basıyoruz ve ön kamera çalışıyor.8 tuşuna basılı tutarsak resimler hafıza kartına kaydediliyor.

10)Sistem Ayarları: *#0228# (burayı gerkemedikçe kurcalamayın)

11)Admin Menu : *#1546792*# (burayı gerkemedikçe kurcalamayın)

12)Wlan Mac: *#62209526# (Wireless Lan Mac adresi)

samsung b7300 kullanıyorum çok yavaş sms atarken çok yavaş açıyo hayattan bezdirdi beni yardımcı olabilirmisin?

• Ne sıklıkla olmaya başladı
  • Hafıza kartınız kaçlık
  • Sürümü ne
Yardımcı olursanız bende size olmayı isterim

matematikman

Üye
Tuncay bey benim sorunumu tekrar anlatayım. Bir gece telefonumu bilgisayara usb kabloyla bağlayıp sabaha kadar şarz ettim. Sabah kalktığımda daha önce çalışan bluetooth çalışmaz oldu. Etkinleştirilebiliyor ama hiçbir cihazı görmüyor. Dokunmatik tuşlarıda eskisi gibi değil. Daha fazla takılıyor, bazen bastığım tuş değilde yanındakini alıyor. Ne yapmam lazım. Tavsiyeniz benim için önemli.

illegal_mck

Üye
S8003 telefonum var şarjı hangi pili denediysek deneyelim 12 saat gidiyor bununla ilgili herhangi bir ayar varmı veya tamirciye götürsem yapabilirlermi.(garantisi yok) Şimdiden teşekkürler

tuncay bey durum nedir tamirat olabilir mi? yoksa kodla filan yapılabiliyormu? Teşekkürler

Aziz™

Üye
tuncay bey durum nedir tamirat olabilir mi? yoksa kodla filan yapılabiliyormu? Teşekkürler

bataryaya tamir yapılmaz veya kodla yapılacak işide yoktur ya pil yan sanayi maldır yada uyumsuz pil kullanıyorsundur.orjinal bataryayı dene oda olmadı demekki telefonun max. dayanma süresi o kadardır

outofcontrol

Üye
Samsung chat s 3353 kullaniyorum. Youtube da video zileyemiyorum. Opera kulananiyorum videoya tikladigimda baglanti yok diyor. Bu sorunu nasil cozebilirim. Tesekkurler..

Aziz™

Üye
Samsung chat s 3353 kullaniyorum. Youtube da video zileyemiyorum. Opera kulananiyorum videoya tikladigimda baglanti yok diyor. Bu sorunu nasil cozebilirim. Tesekkurler..
telefonun kendi tarayıcısından gerekli internet ayarlarını yaparak denedinmi?operada açılmamaı normalde kendi tarayıcısıyla dene

outofcontrol

Üye
Operadan videoya tikladigimda kendi tarayicisina baglaniyor akisi bslat a tikliyorum baglanti yok diye hata veriyor

papyruss

papyruss

Üye
Corby pro B5310 Telefon kendi kendine resetleniyor!!! Acaba bunun Sebebi nedir

selibar

Üye
selam

samsung e840 cep telefonum var.Yurtdisindan getirmistim.sadece bir tel numarasina kayit ettirmistim.baska numaralari (simkartlari)takmam icin,kayit yaptirmadan kendim cozmem icin ne yapmaliyim

Saygilar...

cyhn34

Üye
Arkadaşım bende samsung 5233 var ben int.paketim ile int.e bağlanıyorum ve mynet e giriyorum fakat kullanıcı adı ve şifre kısmı bende aktif değil oyunlara giremiyorum neden ve oyuna girmem için yada bu tür ikinci işlemlerde örneğin biletix e girmem için kullanıcı adı yazamıyorum bu tür sorunları nasıl halledebilirim....tşk ler...

Üst Alt