n8 ekrani sadece elle dokunuluyor,

Sponsorlu Bağlantılar

deli oğlan

Üye
Güzel bir durum beğendim bu ekranı. Benim telefonu deneyen 5800 kullanıcısı olan arkadaşlar kendi telefonlarından soğudular (harika bir dokunuşu var bu telefon bizimki resmen basmatik diye). TAbi istekler ihtiyaçlar da farklı. Arkadaş çizim yapacak özel kaleminden alacak. Bir de konuda geçmiş bu USB den mouse takma olayını ben beceremedim. Usb mouse u taktım desteklenmeyen donanım dedi. Acaba bir ayarı mı var yoksa gerçekten desteklenmeyen donanım mı :D
valla aynen yaa bunun bi çaresi varmı moues'u takıyorum olmuyo neden ???

Trackmania

Trackmania

Üye
nm laptop gibi dokunmatiği parmağa duyarlı :)

deli oğlan

Üye
Evde 3 tane mouse war 3ü de sorunsuz çalışıyor başka bi mouse dene !!!
:oke::oke::oke::oke:
arkadaşım bendede iki tane mouse var biri normal pcde kullandığım mouse biride leptop için olan küçüklerden normal olanı çalıştırıo ama küçük olanı çalıştırmıo :ehe

erkara_64

arkadaşlar buyrun başka çizim tekniği:)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
arkadaşım bendede iki tane mouse var biri normal pcde kullandığım mouse biride leptop için olan küçüklerden normal olanı çalıştırıo ama küçük olanı çalıştırmıo :ehe

Neden fare ile kullanma derdindesin el ile daha kolay deilmi veya illa fare ile kullanmak istiyorum dersen farenin 1 i çalışıyormuş ounun la kullan ama diğer farenin neden çalışmadığı benimde kafama takıldı

melgklay

melgklay

Üye
yuh ulan bu alet faredemi çalıştırıo??? ayak üstü şok oldum!!! bu arada bu kalemi illa nettenmi alacaz ya? ben merkezi yerde oturmuom mesela.. istanbulda olmayanlar parmaklasın gibi bi durum oldu yani :)

ozggurr

ozggurr

Üye
yuh ulan bu alet faredemi çalıştırıo??? ayak üstü şok oldum!!! bu arada bu kalemi illa nettenmi alacaz ya? ben merkezi yerde oturmuom mesela.. istanbulda olmayanlar parmaklasın gibi bi durum oldu yani :)

Aylar oncesinden dunyaya duyurmustum ben USB mouse destekledigini :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/nokia-n8-bu-sefer-de-kablolu-mouse-ile-karsimizda-409285.html

Moderator mesaji da buydu:

''hey, loved your connecting N8 to USB mouse, I would love to post this on my own site where I am doing my own review of the N8

I will credit you for it of course... Let me know''

Sana duyuramamisim demek ki...

SPLNTR

SPLNTR

Üye
beyler bunu alıp bi deneyin bence 7 tl sorun çıkarmaz bulursam burdan alıcam bulamazsam netten alırım buyrun link

Üst Alt