iphone 3gs sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs sorun
arkadaslar benim yurtdisi iphone3gsm var cihaza redsn0w_win_0.9.6b5 ile sydiayi yukledim cihaz elmada kaldi sonra ayni programla cydia yerne JUST BOOT TETHERED RİGHT NOW isaretliyorum yukliyor cihazda acior ama telefnu kapatip aciom tekar elmada kaliyor tekrar yukliorm ciydiayı JUST BOOT TETHERED RİGHT NOW ile acior kapatip acinca gne elmada kalior allah için birin yardimci olsn neapmam gerekior delirmeek uzereyim yardimmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tethered jailbreak yapıyorsun bir açınca bir daha kapatmayacaksın..

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
tethered jailbreak yapıyorsun bir açınca bir daha kapatmayacaksın..
kardas bune ya gozunu sewim bir cozumu yokmu bana yardimci ol delircem yoksa

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yokmu bunu cozumu bir yardımci olabilcek kimse yokmu:(

mus10

mus10

Üye
tethered jailbreak bilgisayara bağımlı jailbreak demektr yani telefon geçici bi süreliğine jailbreakli kalıo telefon kapandığında bu jailbreak devre dışı kalıyor.untethered jailbreak ise iphone un jailbreak için artk bilgisayara bağımlı olmadığı anlamına gelir,bir başka abartılı deyişle sonsuza kadar telefon jailbreklidr :oke:yani telefonu sorunsuzca kapatıp açabilrisin. bence sen telefonu restore et ,sonra tekrar programı aç yönergeleri izleyerek just boot tethered right now seçeneğini işaretle ananas simgesini görürsen olay tamamdr:oke:

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşım ya versiyon düşüreceksin yada mac ile jailbreak yapacaksın şu anda başka çözüm yolu yok yada böyle kullanacaksın..

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
eyvwallah kardeslerim saolun yardimlariniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt