iphone 4 yardımlarnızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hyper_jam

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 yardımlarnızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar sevdiğim bi arkadaşımın iphone 4 cihazı var cihazın versiyonu 4.1 basebandı 02.10.04 bu cihazın aktivasyona ihtiyacı var ben itunes üzerinden custom 4.1 yüklüyorum hata vermiyor tabi umbrella açık olursa ama cihaz dfu moddan çıkmıyor redsnow ile just boot tethered right now yaparsam açılıyor ama teli kapatırsam dfu moda tekrar giriyor bunun bir çözüm yolu varmı arkadaşlar

SERSEL

SERSEL

Üye
bak kardeş şunları yapsın 1-sn0wbreeze-v2.7.2_carantinas.googleden aratıp indirsin2. 4.3.3 orginal yazılımını indirsin .ama yüklemesin snowbreze ile exper modda hacktivite yi işeretleyip custom yazlım oluştursun .yazılım zaten bitince direk masa üstine gelir.işte o customdur.3-redsnow 0.9.6rc16. indirsin bununlada orginal yazlımı seçsin cihazı en alttaki .just enter pwned DFU mode rıght now. secsin sonra adım adım devam etsin cihazı dfu mada alsın ekran kararcak .sonra obitince ıtunesi açsın custom fv gösterip yazlımın ı yüklesin ıtunes hata verirse host dosyasını düzenlesin .host dosyası nasıl düzenlenir gogleden baksın kolay bişey.gidip orda burda boşına para vermesşn ama n dikkat etsn orginal yazılım atmasın basenbandı nda unlock mumkun basenbı yükselmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...