ne oldu bugün?evet bugun bende tanık oldum ne n8miş valla peh artk
nokiadan kaçmak lazım
evet bugun bende tanık oldum ne n8miş valla peh artk
nokiadan kaçmak lazım

Apit";3111260' Alıntı:espiriler havada ucusuyor super... ove ove bitiremediginiz bada o kadar kaliteliki, badanin ortaya cikisininin cok olmasina ragmen hala fring,opera mobile, ve en onemlisi skype gibi en gozde ve kilit uygulamalar in cikmamasi bundan olsa gerek. telefon tabiki hizli olur arkadaslar cunku yukleyecek adam akilli uygulamaniz yok! vesselam
Apit";3111260' Alıntı:espiriler havada ucusuyor super... ove ove bitiremediginiz bada o kadar kaliteliki, badanin ortaya cikisininin cok olmasina ragmen hala fring,opera mobile, ve en onemlisi skype gibi en gozde ve kilit uygulamalar in cikmamasi bundan olsa gerek. telefon tabiki hizli olur arkadaslar cunku yukleyecek adam akilli uygulamaniz yok! vesselam
skype badaya gelince ne uydurucan merak ediyom,sanki skype için tel alıyo adam

Gir bi bak bakım app store.
250 mb a kadar oyunlar var. Yükle 5-6 adet bak bakım kasıomu varmı yavaslama.
Kac tane, oyun kac tane uygulama, kac tane video,müzik mevcuttu telefonumda hıcbır kasma olmadı.
Kullanmadan anlayamassın WAVE'nin ne oldugunu![]()

Herşey zamanla![]()
arkadas hayatındawave kullanmadıgı için kötülemeye çelışmış normaldir bildiğimiznokia fanı işte,n8inden hırsını alamayıp wave laf atıyoskype badaya gelince ne uydurucan merak ediyom,sanki skype için tel alıyo adam
![]()

wave ye bak be ikinci sırada n8 nerde hahaha n8 heralde sonuncu sıradao değil daha yeni n8 de ışık sensörü sorununu gördüm milletin tel yaklaştırınca kapanıyomus telefonun asıl amacı konusmadır onu bile n8 yapamıyor
--------------- Ekleme ---------------
bu arada en yüksek çöz teller sıralanmış
Apple iPhone 4 (329.650* PPI)
Samsung Wave (282.713 PPI)
Motorola Droid (264.771 PPI)
Motorola Droid 2 (264.771 PPI)
Google Nexus One (252.149 PPI)
HTC Desire (252.149 PPI)
Droid Incredible (252.149 PPI)
Blackberry Bold 9700 (245.907 PPI)
Sony Ericsson X10 (244.913 PPI)
Samsung Galaxy S (233.238 PPI)
Nokia X6 (229.469 PPI)
Nokia C6 (229.469 PPI)
Motorola Droid X (227.826 PPI)
HTC Evo 4G (216.966 PPI)
Sony Ericsson Satio (209.801 PPI)
Hayırlı olsun arkadaşım, bende bu cihazı eşime almak istiyorum. Normal kullanımda ve yoğun kullanımda şarj süresi nasıl? Normal dediğim, wifi ve gps kapalı, sadece kamera, görüşme, mesaj vsArkadaşlar daha önce Nokia N8 , X6 ve 5800 Modellerini kullandım ancak artık bıktım yani hem yavaş hemde istediğimi verebilen telefonlar değildi...
Telefon Erzurumda sadece tek 1 yere gelmiş bende beğendim aldım ekranı mübarek x6nın tamamı kadar![]()
ama cok hosuma gitti sizce nasıl olmuş yani eski bir nokiacı olarak waveyi ve badayı kullanabilirmiyim
bu arada sanırım bu bada 1.2 sürümüymüş
Apit";3112682' Alıntı:doğru söze ne hacet ama bunun zamanımı kaldı??? bence badayı bu firmalar kaale bile almıyorlar ki 1 yılda çok rahat çıkabilirdi skype ya da fring. bada güzel telefon ama eksik uygulama yönünden.
hem arkadaşlar uygulama fazlalılığı bence önemli değil. bence önemli olan kaliteli uygulamaların olması. arkadaşımın bada sı var memnun değil. fring olmadığı için görüntülü görüşemiyormuş. ve internet tarayıcısı çok kötü operaya göre... yani gerçekleri görmek lazım....
ben badayı teknik anlamda kötülemedim. ve n8 kullanıcısı da değilim... ben bada nın kaale alınmamasını ve önemli uygulamaların olmamasını kötüledim. oda arkadaşımın badası var ve telefonu yeterince yakından inceleme fırsatını elde edebiliyorum... yani kısır bir telefon (en azından bada kaale alınıncaya kadar.)![]()

1.arkadasim sen badayi veya samsungu kotulemeye calisiyosun direk
2.sybiana skpye ne zman geldi biliyomusn?
3.ios a skype daha yeni geldi 4 senesi gecmis bir sistem
4.arkadasin fring yuzunden teli satacakca burda wave almaya calisan arkadaslar var (trackmania) soyle ona bir yardimin dokunsun
5.bu kadar sistemin icinde en hizli gelisen badadir cunku 1 senede bu kadar boyuta geldi
6.senin icin skype fring onemliyse onu bastan diceksin burda skype yok deyip mileate bisey kanitlamaya calisma zaten burda wave alanlar wavede skype olmadigini senden daha iyi biliyor ,demekki skype onlar icin onemli degil anladinmi dostum
7.skype bada ya gelecek....

Apit";3113920' Alıntı:gelsin bakalım.... bir girin skype nin operanın fringin sitesine. nedense birtek bada nın ki yok.....

hey allahım adamların kafayı yordukları şeye bak.