Samsung S8530 Wave II Aldım ?

Sponsorlu Bağlantılar

zmatyar

zmatyar

Üye
Bada super dostum tabiki her marka telefonun kullanıcısı var ama wave hakikaten super bada ( okyanus ) hakikaten adı gibi derinlerde ne var acaba kullanıp görücez hayırlı olsun telefonun

Noks

Noks

Üye
hayırlı olsun bende arkadasıma wave II aldıracagım :D

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefona atıp tutanlar cidden oluyor arkadaş demişki n8i neden bıraktın arkadaşım arm11 üzerine 434mhz işlemciye hız arttışı yapılmış 680mhz olmus yani x6 gibi bi telefonla hiç hız farkı yok ancak bu wave ucuyor hakketen mükemmel bir cihaz seviyorum WAVE Seni :D

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
n8 mi pehhh görüyoruz kullananları 8 kullanıcıdan 6sı wavemi gördü tepkilerini görmeliydin

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
:D evet bugun bende tanık oldum ne n8miş valla peh artk :D nokiadan kaçmak lazım

01firtina

01firtina

Üye
Wave 2 dede flash player sorunu varmı denedinizmi hiç?

Apit"

Apit"

Üye
espiriler havada ucusuyor super... ove ove bitiremediginiz bada o kadar kaliteliki, badanin ortaya cikisininin cok olmasina ragmen hala fring,opera mobile, ve en onemlisi skype gibi en gozde ve kilit uygulamalar in cikmamasi bundan olsa gerek. telefon tabiki hizli olur arkadaslar cunku yukleyecek adam akilli uygulamaniz yok! vesselam

Trackmania

Trackmania

Üye
Apit";3111260' Alıntı:
espiriler havada ucusuyor super... ove ove bitiremediginiz bada o kadar kaliteliki, badanin ortaya cikisininin cok olmasina ragmen hala fring,opera mobile, ve en onemlisi skype gibi en gozde ve kilit uygulamalar in cikmamasi bundan olsa gerek. telefon tabiki hizli olur arkadaslar cunku yukleyecek adam akilli uygulamaniz yok! vesselam

Herşey zamanla ;)

mavrick

mavrick

Üye
Apit";3111260' Alıntı:

arkadas hayatındawave kullanmadıgı için kötülemeye çelışmış normaldir bildiğimiznokia fanı işte,n8inden hırsını alamayıp wave laf atıyo:ehe skype badaya gelince ne uydurucan merak ediyom,sanki skype için tel alıyo adam:ehe

• Beğen
Tepkiler: officialavarees
erem.qns

erem.qns

Üye
Apit";3111260' Alıntı:

Gir bi bak bakım app store.
250 mb a kadar oyunlar var. Yükle 5-6 adet bak bakım kasıomu varmı yavaslama.
Kac tane, oyun kac tane uygulama, kac tane video,müzik mevcuttu telefonumda hıcbır kasma olmadı.
Kullanmadan anlayamassın WAVE'nin ne oldugunu :naughty:

mavrick

mavrick

Üye
Gir bi bak bakım app store.
250 mb a kadar oyunlar var. Yükle 5-6 adet bak bakım kasıomu varmı yavaslama.
Kac tane, oyun kac tane uygulama, kac tane video,müzik mevcuttu telefonumda hıcbır kasma olmadı.
Kullanmadan anlayamassın WAVE'nin ne oldugunu :naughty:

o değil daha yeni n8 de ışık sensörü sorununu gördüm milletin tel yaklaştırınca kapanıyomus telefonun asıl amacı konusmadır onu bile n8 yapamıyor:ehe:kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada en yüksek çöz teller sıralanmış

Apple iPhone 4 (329.650* PPI)
Samsung Wave (282.713 PPI)
Motorola Droid (264.771 PPI)
Motorola Droid 2 (264.771 PPI)
Google Nexus One (252.149 PPI)
HTC Desire (252.149 PPI)
Droid Incredible (252.149 PPI)
Blackberry Bold 9700 (245.907 PPI)
Sony Ericsson X10 (244.913 PPI)
Samsung Galaxy S (233.238 PPI)
Nokia X6 (229.469 PPI)
Nokia C6 (229.469 PPI)
Motorola Droid X (227.826 PPI)
HTC Evo 4G (216.966 PPI)
Sony Ericsson Satio (209.801 PPI)

Apit"

Apit"

Üye

doğru söze ne hacet ama bunun zamanımı kaldı??? bence badayı bu firmalar kaale bile almıyorlar ki 1 yılda çok rahat çıkabilirdi skype ya da fring. bada güzel telefon ama eksik uygulama yönünden.

hem arkadaşlar uygulama fazlalılığı bence önemli değil. bence önemli olan kaliteli uygulamaların olması. arkadaşımın bada sı var memnun değil. fring olmadığı için görüntülü görüşemiyormuş. ve internet tarayıcısı çok kötü operaya göre... yani gerçekleri görmek lazım....

arkadas hayatındawave kullanmadıgı için kötülemeye çelışmış normaldir bildiğimiznokia fanı işte,n8inden hırsını alamayıp wave laf atıyo:ehe skype badaya gelince ne uydurucan merak ediyom,sanki skype için tel alıyo adam:ehe

ben badayı teknik anlamda kötülemedim. ve n8 kullanıcısı da değilim... ben bada nın kaale alınmamasını ve önemli uygulamaların olmamasını kötüledim. oda arkadaşımın badası var ve telefonu yeterince yakından inceleme fırsatını elde edebiliyorum... yani kısır bir telefon (en azından bada kaale alınıncaya kadar.):bye2::nono:|-)

ganster86

Üye
daha durun arkadaslar bada cıkalı fazla olmadı. zamanla herşey cıkacaktır.sabredin.

o değil daha yeni n8 de ışık sensörü sorununu gördüm milletin tel yaklaştırınca kapanıyomus telefonun asıl amacı konusmadır onu bile n8 yapamıyor:ehe:kop::kop::kop:

bu arada en yüksek çöz teller sıralanmış

Apple iPhone 4 (329.650* PPI)
Samsung Wave (282.713 PPI)
Motorola Droid (264.771 PPI)
Motorola Droid 2 (264.771 PPI)
Google Nexus One (252.149 PPI)
HTC Desire (252.149 PPI)
Droid Incredible (252.149 PPI)
Blackberry Bold 9700 (245.907 PPI)
Sony Ericsson X10 (244.913 PPI)
Samsung Galaxy S (233.238 PPI)
Nokia X6 (229.469 PPI)
Nokia C6 (229.469 PPI)
Motorola Droid X (227.826 PPI)
HTC Evo 4G (216.966 PPI)
Sony Ericsson Satio (209.801 PPI)
wave ye bak be ikinci sırada n8 nerde hahaha n8 heralde sonuncu sırada

hsahin4

hsahin4

Üye
Arkadaşlar daha önce Nokia N8 , X6 ve 5800 Modellerini kullandım ancak artık bıktım yani hem yavaş hemde istediğimi verebilen telefonlar değildi...

Telefon Erzurumda sadece tek 1 yere gelmiş bende beğendim aldım ekranı mübarek x6nın tamamı kadar :D

ama cok hosuma gitti sizce nasıl olmuş yani eski bir nokiacı olarak waveyi ve badayı kullanabilirmiyim

bu arada sanırım bu bada 1.2 sürümüymüş
Hayırlı olsun arkadaşım, bende bu cihazı eşime almak istiyorum. Normal kullanımda ve yoğun kullanımda şarj süresi nasıl? Normal dediğim, wifi ve gps kapalı, sadece kamera, görüşme, mesaj vs
Yoğun dediğim ise, wifi, 3G, oyun gibi işlemci ve ram'i zorlayan uygulamalardan bahsettim.

S8530'daki Super LCD nasıl? S8500'deki Super Amoled kadar başarılımı?

nidforspid

nidforspid

Üye
Apit";3112682' Alıntı:
doğru söze ne hacet ama bunun zamanımı kaldı??? bence badayı bu firmalar kaale bile almıyorlar ki 1 yılda çok rahat çıkabilirdi skype ya da fring. bada güzel telefon ama eksik uygulama yönünden.

hem arkadaşlar uygulama fazlalılığı bence önemli değil. bence önemli olan kaliteli uygulamaların olması. arkadaşımın bada sı var memnun değil. fring olmadığı için görüntülü görüşemiyormuş. ve internet tarayıcısı çok kötü operaya göre... yani gerçekleri görmek lazım....

ben badayı teknik anlamda kötülemedim. ve n8 kullanıcısı da değilim... ben bada nın kaale alınmamasını ve önemli uygulamaların olmamasını kötüledim. oda arkadaşımın badası var ve telefonu yeterince yakından inceleme fırsatını elde edebiliyorum... yani kısır bir telefon (en azından bada kaale alınıncaya kadar.):bye2::nono:|-)

1.arkadasim sen badayi veya samsungu kotulemeye calisiyosun direk
2.sybiana skpye ne zman geldi biliyomusn?
3.ios a skype daha yeni geldi 4 senesi gecmis bir sistem
4.arkadasin fring yuzunden teli satacakca burda wave almaya calisan arkadaslar var (trackmania) soyle ona bir yardimin dokunsun :oke:
5.bu kadar sistemin icinde en hizli gelisen badadir cunku 1 senede bu kadar boyuta geldi
6.senin icin skype fring onemliyse onu bastan diceksin burda skype yok deyip mileate bisey kanitlamaya calisma zaten burda wave alanlar wavede skype olmadigini senden daha iyi biliyor ,demekki skype onlar icin onemli degil anladinmi dostum
7.skype bada ya gelecek....

ceycey111

ceycey111

Üye
1.arkadasim sen badayi veya samsungu kotulemeye calisiyosun direk
2.sybiana skpye ne zman geldi biliyomusn?
3.ios a skype daha yeni geldi 4 senesi gecmis bir sistem
4.arkadasin fring yuzunden teli satacakca burda wave almaya calisan arkadaslar var (trackmania) soyle ona bir yardimin dokunsun :oke:
5.bu kadar sistemin icinde en hizli gelisen badadir cunku 1 senede bu kadar boyuta geldi
6.senin icin skype fring onemliyse onu bastan diceksin burda skype yok deyip mileate bisey kanitlamaya calisma zaten burda wave alanlar wavede skype olmadigini senden daha iyi biliyor ,demekki skype onlar icin onemli degil anladinmi dostum
7.skype bada ya gelecek....

:oke::oke::oke::alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

Apit"

Apit"

Üye
gelsin bakalım.... bir girin skype nin operanın fringin sitesine. nedense birtek bada nın ki yok.....

silver021

silver021

Üye
Apit";3113920' Alıntı:
gelsin bakalım.... bir girin skype nin operanın fringin sitesine. nedense birtek bada nın ki yok.....

skypeıda çok kullanırsın ya hey allahım. :D
kaç kişi skype bilior yada kullanıor. yada daha ne anlama geldiğini bilmeyen dahi var.
avrupa ülkesinde yaşasaydın evet derdimki sana skype herkeste var ve bu büyük bir eksiklik. ama bura türkiye burada msn geçerli.
ancak telefonda msne giriş var ve oda yeterli. görüntülü görüşmeyi 3G de yapabiliormusun yapıorsun e daha ne. :D hey allahım adamların kafayı yordukları şeye bak.

Üst Alt