Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 ım var üzerine para verip x6 almayı düşünüyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lord_1987
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 ım var üzerine para verip x6 almayı düşünüyorum
X6 kullandım, 5800'dan hiçbir üstünlüğü yok bence boşuna üzerine para verme.
Tabii tercih senin benimkisi sadece tavsiye.
serhat_002
Üye
bende 5800 kullandım bi hafta önce x6 aldım... bence x6 dokunmatik ekran konusunda 5800 dan üstün daha seri ve daha kullanışlı tlf pek kullanma şanşım olmadı oldukça paylaşırım... bence al arkadaşım pişman olmazsın
bende 5800 kullandım bi hafta önce x6 aldım... bence x6 dokunmatik ekran konusunda 5800 dan üstün daha seri ve daha kullanışlı tlf pek kullanma şanşım olmadı oldukça paylaşırım... bence al arkadaşım pişman olmazsın
5800 son firmware ile ekran aynı kaliteye ulaşıyor zaten, X6 dediğin gibi biraz daha hızlı... üstüne 50 lira vererek alacaksa alsın derim ama gidip 150 200 lira verecekse hayatta değmez. sonuçta nokia.
5800 son firmware ile ekran aynı kaliteye ulaşıyor zaten, X6 dediğin gibi biraz daha hızlı... üstüne 50 lira vererek alacaksa alsın derim ama gidip 150 200 lira verecekse hayatta değmez. sonuçta nokia.
ekranı hıızı kamerası hafızası ses kaltesi ovi müzik sınırsız indirme şifresi şekli kasasının sağlamlı ğı süper telefon tavsiye ederim 150 tl 200 tl yede çokta güzel değer
5800 dokunmataği x6 oranla daha seri dill sebebi ise 5800 da sert bi cisimle dokunman gerekiyor kalen,tırnağın veya yanında gelen pena ile... fakat x6 tamamen ısıya duyarlı çalışan bi dokunmatiğe sahip tırnağınla veyaz 5800 kalemiyle dokunduğunda hiçbir faydası olmuyor yani çalışmıyor bence x6 çok kullanşlı...
nasirun
Üye
üste 150 verirsen veririm x6 1 aylık
serhat_002
Üye
bence üste 150 ele geçmez bi fiyat... tlfnun bi sorunu yoksa tabi...bence x6 güzel bi tlf (tlf kötülemiyorum tanlış anlaşılmak istemiyorum
lord_1987
Üye
Konu Sahibi
Kardeş özeline yazdım adresini ver yada numarama mesaj at