İşte Çok Güzel Bir Torrent (tüm ücretli ugulamalar var)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cezalper

cezalper

Üye
    Konu Sahibi
İşte Çok Güzel Bir Torrent (tüm ücretli ugulamalar var)
Arkadaşlar işte bu torrent çok işinize yarayacak samsung apps'in tüm ücretili uygulamaları var boyutu 3,02 GB torrent indirmeyi bilmeye arkadaşlar varsa rica etsinler en kısa zamanda partlar halinde yüklerim...

Dosya

Not: Dosya çalışmassa soyleyin hemen yenisini hazırlayayım...

Bu dosya verilmişse özür dilerim...

Kurallara aykırı bir durum varsa özürdilerim...

• Beğen
Tepkiler: eurotax, frmname, fhmcn ve 5 diğerleri

Trackmania

Trackmania

Üye
10 numarasın dostum sne teşekkürü hak ediyorsun..Bu arada linklerin ölmemesi için a upload yapabilirsiniz :)

silver021

silver021

Üye
10 numarasın dostum sne teşekkürü hak ediyorsun..Bu arada linklerin ölmemesi için a upload yapabilirsiniz :)

arkadaş haklı bi kaç tane daha alternatif link uyarlayabilirmisin.

cezalper

cezalper

Üye
    Konu Sahibi
Hemmen yüklüyorum... :)

zmatyar

zmatyar

Üye
arkadaşlar işte bu torrent çok işinize yarayacak samsung apps'in tüm ücretili uygulamaları var boyutu 3,02 gb torrent indirmeyi bilmeye arkadaşlar varsa rica etsinler en kısa zamanda partlar halinde yüklerim...

dosya

not: dosya çalışmassa soyleyin hemen yenisini hazırlayayım...

bu dosya verilmişse özür dilerim...

Kurallara aykırı bir durum varsa özürdilerim...

nasıl kurulup kullanılacağına dair bilgi de paylaşırsan süper olur

cezalper

cezalper

Üye
    Konu Sahibi
Torrent mi nasıl kullanılacağına dair bilgi vereyim yoksa soofer yapmak için mi ? Biraz daha açıklama yaparsan sevinirim... :)

veev

Üye
Evet Spoofer İçin

zmatyar

zmatyar

Üye
totent 2.2 ile uygulamaları indiriyorum telefona yüklemek için herhangibir ayar v.s hakkında demek istemiştim bu uygulamalar kurmak ve kullanmak için gerekli olan ayarları kastetmiştim üstad

silver021

silver021

Üye
spoofera gerek yok. telefonuna piano yükle arkasına indirdiğin real football manager yükle. sonrada telefonu USBden çek yığın bellek modunda yeniden bağla. (uygulamaların hafıza kartına aktarılması ve ayarlanması çok önemli yoksa olmaz.)
yığın bellek modunda hafıza kartına girioruz. others /bada application bölümüne dosyaları değiştirioruz. bu kadar. sonrada telefonu uygulamadan çekin. ve oyuna başlayın.

bada 1.0.2 bunun önüne geçti.
bada 1.2 xxJJ9 sürümü muhteşem ötesi bir sürüm.
oyunlarınız bedavadır iyi günlerde kullanın.

veev

Üye
valla ben dediklerinin hepsini denedim ama olmadı galiba yazılımdan jvjk1 olduğu için her halde

zmatyar

zmatyar

Üye
spoofera gerek yok. telefonuna piano yükle arkasına indirdiğin real football manager yükle. sonrada telefonu USBden çek yığın bellek modunda yeniden bağla. (uygulamaların hafıza kartına aktarılması ve ayarlanması çok önemli yoksa olmaz.)
yığın bellek modunda hafıza kartına girioruz. others /bada application bölümüne dosyaları değiştirioruz. bu kadar. sonrada telefonu uygulamadan çekin. ve oyuna başlayın.

bada 1.0.2 bunun önüne geçti.
bada 1.2 xxJJ9 sürümü muhteşem ötesi bir sürüm.
oyunlarınız bedavadır iyi günlerde kullanın.

bu dosyadaki oyunlareın tamamı bu şekildemi yükleyeceğiz kardeşim:op:

cezalper

cezalper

Üye
    Konu Sahibi
bu dosyadaki oyunlareın tamamı bu şekildemi yükleyeceğiz kardeşim:op:
evet kardeşim öyle yüklicez ama mesela orda real football manager için piano yüklemen gerek başka oyun için başka bir ugulama zaten oyunun yanında yazar hangisinin yerine yükleyeceğin Babo Crash (Europcar) gibi... ve soopfer programıda içinde biraz araştırırsan nasıl yapılacağını video ile göstermişti arkadaşlar :)

mustafa

mustafa

Üye
sağolasın

cezalper

cezalper

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bir teşşekkürüde hak etmedim mi okadar kişi bakmış sadece 2 kişi teşşekkür etti :/

hakan5637

Üye
Sağol çok işime yaradı bi kaç uygulamanın indirme linkini bulamamıştım

srkn0834

srkn0834

Üye
valla on numara arkadaş cok saol güzel paylaşım devamını bekleriz :)

mvelten

mvelten

Üye
harika zaten herkes eski linkleri paylaşıyordu çoğu ölmeye başlamıştı . çok teşekkürler mükemmel birşey .

mvelten

mvelten

Üye
sabitlenmesi gereken bişey ama olsun farketmez yukarda tutarım ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt