kendi dinimi savunmak bir suçmu
Uğur Dündar Ermeni Zaten :S

konu ile alakaya taşıyan sendin hristiyan olsaydık bilmem ne olurdu falan filan diyipte dinimizi beğenmeyen sendin hatırlatayım bu konuşmalardada var inkar etmedeğil.. ama konu ile alakası yok
konu ile alakaya taşıyan sendin hristiyan olsaydık bilmem ne olurdu falan filan diyipte dinimizi beğenmeyen sendin hatırlatayım bu konuşmalardada var inkar etme
Genelde internet kafeye gidiyolar. Bu aralar bilardoya takılmaya başladılar. Bazende ayıp ayıp yerlere gidiyolar

tabiki sarıcaz sonuçta bu bizim dinimiz bunuda sahip çıkmazda hiç umursamazsak ne olur halimiz hiç düşündünmübunu derken dini beğenmediğimden değil.. siyasi olaylara bakarak konuştum ben.. ama hepiniz dine okadar sardınız ki konuyu
tabiki sarıcaz sonuçta bu bizim dinimiz bunuda sahip çıkmazda hiç umursamazsak ne olur halimiz hiç düşündünmü
her attığın adım dinle alakalıdır bunu unutma dünyaya bir hiç uğruna kimse gelmez herkezin bir amacı vardır peki senin amacın ne hristiyanlık gibi değişmiş bir dini bize iyi göstermekmi bana isterlerze ceza versinler ben burada senle tartışmaktan çekinmemki şuan bile ciddi uyarılar içindeyim artık ne tür bir kafa tranvası geçirmek te olduğumu anlamışsındır umarım
ya bırak halil kendinle çelisiosun.
merak ediyorum kimliginde "din" kısmında ne yazıyor ??
eger islam yazıyorsa sakın söyleme.![]()
ben hristiyanlığı övmem.. misyoner değilim!
hristiyan hiç değilim.
din araç değildir.
--------------- Ekleme ---------------
din kısmında yazdığına göre olsaydı bu işler..
din kısmına islam yazdırmanla müslüman olamazsın 
ben hristiyanlığı övmem.. misyoner değilim!
hristiyan hiç değilim.
din araç değildir.
beni kimsenin dini ilgilendirmez ne demişler herkez kendi dinini yaşar ama bir dine sataşma varsa orada her türlü müdahaleyi yaparım her ne kadar dinler değişime uğramışsada konuşmalarının çoğunda arkadaşlarımında farkettiği bir gerçek var sen dinimizi küçümsüyorsun ve buna emin ol hiçbir din küçümsenmez istediğine sor burada şuan herkes senin dini küçümsediğinin farkında ki eğer bunu ima etmemişsende yazdıklarında açıkça belli nedense bugün amirlerimin engellemelerini anlamış değilim yukardaki belki istemiyordu bu tartışmada olmamı ama eğer yanlış bir uslüp kullandıysan sözüm yok düşüncene saygım var eğer tersiyse...
niyekiUtku™;3069789' Alıntı:zaza fake hesap aç![]()

haklısındin kısmına islam yazdırmanla müslüman olamazsın
![]()

Benm burda anlamadıgım insanlar neden müslümanlıgı gericilik olarak anlıyorlar.Dua etmiyoruz da müslüman dogdugumuza![]()
acaba?niyeki![]()
bak hala yanlışa düşüyorsun kardeşim ALLAH neden yılbaşını onlar gibi kutlama yaparak geçirmemizi istemiyor neden cadılar bayramı bizim dinde yok onlar hristiyan sen onlara değil onlar sana ayak uydurmalı ALLAH boşunamı diyor değişmeyen tek din islamdır diye
--------------- Ekleme ---------------
müslümanlığı gericilik olarak görmedim.. göstermedim..
burda gerici olan insanlardan bahsettim.. halen 80 lerde gibi yaşamaktan.. ama arada avrupa geçti ya.. avrupa hristiyan bi toplum ya ..
burda duydugum en iyi yorumbak hala yanlışa düşüyorsun kardeşim ALLAH neden yılbaşını onlar gibi kutlama yaparak geçirmemizi istemiyor neden cadılar bayramı bizim dinde yok onlar hristiyan sen onlara değil onlar sana ayak uydurmalı ALLAH boşunamı diyor değişmeyen tek din islamdır diye

bazı düşünceler benim hakkımda ölüm kararı alıyor ona ne diyeceksinUtku™;3069803' Alıntı:acaba?![]()
yeterrrrr ulennnn bu kadarrrr tartışma herkessssin kendi düşüncesiiiiii....

sonuçta bizide yönlendiren biri varburda duydugum en iyi yorum![]()