biliyorsun beni ben gevezeyim necmati ile olan sohpetimizi biliyorsun durmak yok sence ben dururmuyumUtku™;3069824' Alıntı:bu tartışma yetmez mi![]()

bak hala yanlışa düşüyorsun kardeşim ALLAH neden yılbaşını onlar gibi kutlama yaparak geçirmemizi istemiyor neden cadılar bayramı bizim dinde yok onlar hristiyan sen onlara değil onlar sana ayak uydurmalı ALLAH boşunamı diyor değişmeyen tek din islamdır diye
Berkan (:' Alıntı:gaziler yada şehitler çıkacak konudan.
ChavRash' Alıntı:Tartışmasını bilirseniz gazi de çıkmaz şehit de.

eee daha ne hristiyanların noel kutlayınca bizde mi kutlamak zorundayızdeğişmedi tamam haklısın bak.. ayetler değişmeyen din kurallarını içerir zaten..

o zaman neden hala bunu tartışıyoruz gerçekten yoruldum amirlerim kızmaza her türlü tartışmaya girerdim nedendir bilmiyorum bugün bu konuda yazmamam için her türlü aksilik oldu ve ben bunlardan tek bişey çıkartıyorum yukardaki istemiyor bence duralımdeğişmedi tamam haklısın bak.. ayetler değişmeyen din kurallarını içerir zaten..
halil'i ana haberlere çıkarıp göstermek gerek.
ondan sonra salacaksın taksime bak neoluyor![]()
ne oluyomuş
eee daha ne hristiyanların noel kutlayınca bizde mi kutlamak zorundayız![]()

insanî yorumlar yapana bisy olmayacakms konustum ben Chavrash ile![]()

bi bakarsın bir savcılık kararıyla kapanı vermiş hesabıbazı üyelere yönetimden torpilmi var demek istiyosun
![]()

bi bakarsın bir savcılık kararıyla kapanı vermiş hesabı![]()
bence merak etme,hoş istesem de söyleyemem artıkben JPP'nun görüslerini merak ediyorum![]()