bende buna kızıyorum müslümanlıgı hep gericilik olarak biliyorlar

çünkü kafalarının içi boşaynen öyleeeçünkü kafalarının içi boş

hiç biyere...
giden nesil değil zaman... sizde bırakın koca adamlar gibi düşünmeyi.. halen 80 lerde gibi yaşarsak saçma olmazmı..
zaman değişiyor. sonra herkes der elin adamı uzaya çıkıyo.. ama iş başa gelince 'allahın işine karışılmaz!!'
( yorum yapan ve konuyu açanda 30-40 yaşlarında sanki.. gerçekçi olun biraz ya)

bnm bi konum vardı ramazan ayında acmıstım.Adam kızla bulusacagı icin oruc tutamam ezik bilmesin beni diyordunamaz kıldığımız için ayıplandığımız bir MÜSLÜMAN ülke de yaşıyoruz. sayın UĞUR DÜNDAR kendisi başka dinden olsa gerek
bnm bi konum vardı ramazan ayında acmıstım.Adam kızla bulusacagı icin oruc tutamam ezik bilmesin beni diyordu
o amele o..i.tri.hyrit.f.................bnm bi konum vardı ramazan ayında acmıstım.Adam kızla bulusacagı icin oruc tutamam ezik bilmesin beni diyordu

yav yine geldinmizeka işte
her canın istediğinde de dine laf atamazsın
yav yine geldinmi
Yorum yapacaktım. Korktum![]()
Utku™;3069606' Alıntı:o amele o..i.tri.hyrit.f.................![]()
hakketten yavaş

namaz kıldığımız için ayıplandığımız bir MÜSLÜMAN ülke de yaşıyoruz. sayın UĞUR DÜNDAR kendisi başka dinden olsa gerek

dine doğru ben getirmedim hatta bu yüzden yazmamam için uyarı aldım senin yüzünden dikkat edersen diğer arkadaşlarla genelde konuştun şuçu hemen atmasende daha ne yaptığını bilmiyosun.. ben dinle ne alakası var dedikçe oraya geldi konu.. cavap vermek zorunda kaldım
--------------- Ekleme ---------------
arkamdan yazınca!
dine doğru ben getirmedim hatta bu yüzden yazmamam için uyarı aldım senin yüzünden dikkat edersen diğer arkadaşlarla genelde konuştun şuçu hemen atma
kendi dinimi savunmak bir suçmudinle alakalı konuştun sonuçta..