MaxiCep İmza Yarışması ( Maxi-İmza ) [ 5 TL Hediyeli ] -Katılım-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
Destek Çık Gireyim Tekrar Şu Yarışmaya Hadi Be Abi :)
isterim girmenide ben imzamda ufak bir değişiklik yapacaktım hatta enese bile söyledim nuh dedi peygamber demedi

dur ben şimdi yaparım enes bu çocuğu tekrar yarışmaya al kimsenin pek itiraz edeceğini sanmıyorum kuralları okurken gözden kaçmıştır bana yapmadın bir kıyak bari buna yap:naughty:

son kozumu oynatma bana:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
isterim girmenide ben imzamda ufak bir değişiklik yapacaktım hatta enese bile söyledim nuh dedi peygamber demedi

dur ben şimdi yaparım enes bu çocuğu tekrar yarışmaya al kimsenin pek itiraz edeceğini sanmıyorum kuralları okurken gözden kaçmıştır bana yapmadın bir kıyak bari buna yap:naughty:

son kozumu oynatma bana:ehe

:D Teşekkürler Abi :)

greenmile

greenmile

Üye
benim bildiğim enes'in kesin kuralları vardır.Almaz geri :)

greenmile

greenmile

Üye
ben de istiyorum geri gelsin hatadır herkes yapar.Oylamadayken değiştirse olmaz derim ama şuanda bi sakınca yok bana kalırsa

zaza

zaza

Üye
benzin bidonum nerde almazsamız yakarım kendimi:ehe şaka bir yana bu çocuk yarışmaya mutlak girmeli hem herkes yarışmalar eğlence amaçlı demiyormuydu bu kadar resmiyete gerek yok

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yanlış düşünüyorsunuz :)

Yarışma kuralları var ve yarışmanın yönetimi için bu kurallara uyulması gerekiyor :) Konuda belirttim altını dahi çizdim ...
Bir yarışmaya katılmadan önce kurallar okunmuyorsa benim yapabilecek neyim var :)

Ayrıca bu tür yarışmalarda (Avatar, imza vb. yarışmalarda) ortak kuraldır imzanın, avatarın değiştirilmemesi :)

Kurallara göre oynarsak hata payını düşürmüş oluruz, bir dahakine artık Hakan'cığım :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tamam Abi Yinede Sağol ;) Birdahaki Otobüse Binerim Artık ;)

arslansem

arslansem

Üye
İspiyonlamak gibi olmasın ama Wahset_35 de imzasını değiştirmiş :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O da elendi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt