E71 son versiyon ve E52 RM-469 051.018 v7 JAVA çalışmama probleminin çaresi

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Bunun çözümü​

Java yazılımı yüklemeden önce telefonun dilini ingilizce yapın ,java yazılımı kurun çalışır.şimdi tekrar türkçe diline dönün artık problemsiz kullanabilirsiniz.

E52 051.018 bu versiyonda oluyor diğer eski versiyonlarda problem yoktur.
E52 yeni çıkan 52.003 versiyonda hata giderildi

http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html

LÜTFEN beğen tuşu İLE
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYALIM.SAĞ ÜST KÖŞEDENDE DEĞERLEME PUANI VERELİM.

• Beğen
Tepkiler: ivanirkow, transpesser, aliemreyetgin78 ve 22 diğerleri

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın..:oke:

f_torres44

f_torres44

Üye
sağol

--------------- Ekleme ---------------

:oke:

YasirN

YasirN

Üye
bilgi paylaşımı için sağol..
E71 deki java probleminde çozum olurmu acaba bana sorunan en cok sorudan biri bu problem denettiyim birisine olursa bildireyim yanına e71de yazarsın konu baslığnda kardeş

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bilgi paylaşımı için sağol..
E71 deki java probleminde çozum olurmu acaba bana sorunan en cok sorudan biri bu problem denettiyim birisine olursa bildireyim yanına e71de yazarsın konu baslığnda kardeş

evet olur zaten aynı problem

emirtuna01

Üye
sağolllllllllll

denizlili_201

Üye
tesekkür

• Beğen
Tepkiler: edb4

mamikkk

Üye
kardeş emege saygım sonsuzdur yalnız ben fazla ilgilenemiorum bu e 71 jawa sorununu bi çözün yaw eline saglık sımdıden.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş emege saygım sonsuzdur yalnız ben fazla ilgilenemiorum bu e 71 jawa sorununu bi çözün yaw eline saglık sımdıden.

e52 yeni versiyonla cözüldü zaten oda cözülür.

eraye43

Üye
e 72 için çözüm varmı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
pars81

pars81

Üye
arkadaşlar benım telefonum e52 son 052,003 yazılımı var ama java sorunu hala devam ediyor dil ingilizce olursa açılıyor ama turke iken yuklersem açılmıyo son yazlımda java açabilen varsa nasıl açtığını anlatırsa sevinirim saygılar...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benım telefonum e52 son 052,003 yazılımı var ama java sorunu hala devam ediyor dil ingilizce olursa açılıyor ama turke iken yuklersem açılmıyo son yazlımda java açabilen varsa nasıl açtığını anlatırsa sevinirim saygılar...

bende son yazılım var ve hiçbir problem olmadan son versiyonu yüklüyorum.yazılımı telefonun dili ingilizce iken yükleyin. acılır.ama sizin telefonunuza hard format atmanız gerekebilir.

pars81

pars81

Üye
sorunda bu zaten ingilizce iken çalısıyo turkçe iken olmuyo bunu kasdettim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sorunda bu zaten ingilizce iken çalısıyo turkçe iken olmuyo bunu kasdettim

bilemiyorum yanlıs güncellememidir.ben 3 tane E52 güncelledim üçündede problem yok.Bakalım inşaallah buluruz...son güncellemenizi nasıl yaptınız.fota ilemi Phoenix ile mi?Ve hangi versiyondan hangi versiyona cıktınız.Birde hard format attınız mı?

pars81

pars81

Üye
navifirm ile orjınal dil kodunu indirdim phoenix ile yuledim sizn kullandığınız dil kodu kaç

Takipçi Satın Al

Üst Alt