Nokia telefonlar hiç açılmadığı zaman nasıl format ve yazılım atılır.

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim sorunum telefonumu usb ile pc ye bağlayınca pc telefonumu önce görüyor sonra driveri update etmeye çalışırken telefon çıkarıldı hatası alıyorum. sonra işlem yarıda kalıyor tabili bunu jafta da phoneix tede aynı hatayı veriyor.
bana telefonu pc ye nasıl gösterebileceğimi açıklarmısınız bu arada telefonum ölü hiçbir şekilde açılmıyor.

baska kablo ile deneyin...

rhymestyler

Üye
allah razıı olsun 5 saat uğraştık çaba verdik ama olduuu allahh tutttunu altın etsin sevdiğine kavuştursunn kardeşşşş :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::d::box:hmmm:kop::ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Alminaaa

Üye
Konuyu açan arkadaşım lütfen bana da yardımcı olur musunuz ? Telefonum NOKIA 6300. Telefonum açılmıyo, yandaki mavi ışıklar yanıp sönüyo 3 kere. Sonra kapanıyor. Daha önce de aynı sorunla karşılaşmıştım. Telefoncuya 35 liraya yaptırmıştım... Şu an hiç param yok, kendim uğraşıyorum günlerdir :) Sizden ricam bana bana yardımcı olmanız.

Benim bu konularda hiç bi bilgim yok malesef...

''telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve''

Buraya kadar dediklerinizi uyguladım. Ancak open product kısmına tıkladıktan sonra onca çıkan şeyden hangisini seçeceğimi bilemedim :)) Şuraya kadarki kısımdan sonra attığınız o mavi linklerden de hiç bi şey anlamadım. Bir sürü şey yükledim karmakarışık oldu her şey..

Lütfen biraz daha açıklayıcı bi şekilde takıldığım yerden sonrasını anlatır mısınız ? Nolur :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açan arkadaşım lütfen bana da yardımcı olur musunuz ? Telefonum NOKIA 6300. Telefonum açılmıyo, yandaki mavi ışıklar yanıp sönüyo 3 kere. Sonra kapanıyor. Daha önce de aynı sorunla karşılaşmıştım. Telefoncuya 35 liraya yaptırmıştım... Şu an hiç param yok, kendim uğraşıyorum günlerdir :) Sizden ricam bana bana yardımcı olmanız.

Benim bu konularda hiç bi bilgim yok malesef...

''telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve''

Buraya kadar dediklerinizi uyguladım. Ancak open product kısmına tıkladıktan sonra onca çıkan şeyden hangisini seçeceğimi bilemedim :)) Şuraya kadarki kısımdan sonra attığınız o mavi linklerden de hiç bi şey anlamadım. Bir sürü şey yükledim karmakarışık oldu her şey..

Lütfen biraz daha açıklayıcı bi şekilde takıldığım yerden sonrasını anlatır mısınız ? Nolur :(

diğer konularımın hepsinde ayrıntılı anlattım lütfen hepsini okuyun...

Alminaaa

Üye
diğer konularımın hepsinde ayrıntılı anlattım lütfen hepsini okuyun...

Ayyy okudum ama anlamıyorum çok karışık... Open producet kısmından neyi seçicez ? Gerisini çok karmaşık anlatmışsınız, hiç bilmeyenlerin uygulaması zor :S Allah rızası için biraz yardımcı olun lütfen

----------Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 13:25:55 ----------

Biraz yaptım ancak aksilik işte... Reburfish butonuna tıkladıktan sonra birazcık yüklüyo sonra bu hata çıkıyo;

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Bişey söyleyin, nerde hata yaptım, ne yapmam gerekiyo şimdi ? Retry yazan yere tıkladım yine devam etmedi ve tekrar aynı hatayı verdi. Umutlanmıştım ufff :((

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Ayyy okudum ama anlamıyorum çok karışık... Open producet kısmından neyi seçicez ? Gerisini çok karmaşık anlatmışsınız, hiç bilmeyenlerin uygulaması zor :S Allah rızası için biraz yardımcı olun lütfen

----------Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 13:25:55 ----------

Biraz yaptım ancak aksilik işte... Reburfish butonuna tıkladıktan sonra birazcık yüklüyo sonra bu hata çıkıyo;

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Bişey söyleyin, nerde hata yaptım, ne yapmam gerekiyo şimdi ? Retry yazan yere tıkladım yine devam etmedi ve tekrar aynı hatayı verdi. Umutlanmıştım ufff :((

telefonunuza hard format atın tekrar deneyin. olmazsa caresine bakarız...

berkkaralar

Üye
kardeşim hiç bir işe yaramıyor, zaten üye olduğumdan beridir böyle konuları harfiyen uygulamama rağmen olmaz, ben yinede sorim olmicak ama telefonum N95 cls tel beyaz ekran kalıyor üstelik saat gibi çalışıyordu birden oldu,

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim hiç bir işe yaramıyor, zaten üye olduğumdan beridir böyle konuları harfiyen uygulamama rağmen olmaz, ben yinede sorim olmicak ama telefonum N95 cls tel beyaz ekran kalıyor üstelik saat gibi çalışıyordu birden oldu,

n95 telefonunuz hiç açılmıyorsa kapalı iken phoenix ile son yazılımını tekrar yükleyin...diğer konularımda ayrıntılı anlatımı var.

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
phoenix i başlatmaya çalışırken 5800_SW_0634466_EURASIA_8G_3.0.fpsx <-- yok olduğunu söylüyor ama indirdiğim hiç bi fw de yok bu orjinalde falan nasıl olcak :S

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
phoenix i başlatmaya çalışırken 5800_SW_0634466_EURASIA_8G_3.0.fpsx <-- yok olduğunu söylüyor ama indirdiğim hiç bi fw de yok bu orjinalde falan nasıl olcak :S

sol altta options tıkla orada bu dosyayı işaretle ve delete tıkla sil.o menuden tekrar ust menuye cık ve refurbish ile yükleyebilirsin kolay gelsin.

centilmen24

Üye
arkadaşlar bende de nokia e55 var ama bir türlü yükleyemiyorum sürekli resimdeki hatayı veriyor konunun tüm sayfalarını okudum ama olmuyor acaba falsh atılan donanımı yanmış olabilir mi telefon kodları şunlar buna göre son sürüm yazılımı indirdim type: rm-482 model : nokia e55-1 code :0578272

hata şu : yardımlarınızı bekliyorum (jaf programınıda denedim ama onda da güç tuşuna basın seçeneği gelmiyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende de nokia e55 var ama bir türlü yükleyemiyorum sürekli resimdeki hatayı veriyor konunun tüm sayfalarını okudum ama olmuyor acaba falsh atılan donanımı yanmış olabilir mi telefon kodları şunlar buna göre son sürüm yazılımı indirdim type: rm-482 model : nokia e55-1 code :0578272

hata şu : yardımlarınızı bekliyorum (jaf programınıda denedim ama onda da güç tuşuna basın seçeneği gelmiyor

dead flash atın diger konularımda var

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
arkadaslar ....arkadasım telefonunu eski sürüme getirebilirmsn dedi bnde bakaym dedm bu siteden bişiler buldum uygulamak istedm telefon acılmıoyr yardımcı olabilecek varmı ?? acil olarak telefon modeli e6. pm atabilirmisinz

abcderhan

Üye
arkadaşlar telefonum n79 rm-348 iken n79 rm 350 yazılımı yukledim telefon açıldı 3g çekmiyor diye rm 348 i yine yükledim telefonu açtığımda "telefon açılması hatalı satıcınızla görüşün" diyor ne yapabilirim yardım lütfen

halildag

Üye
kardes allah senden razı olsun 20 tl vermekten kurtardın beni c503 te denedim oldu .

mehmet_aky

Üye
ya kardeşim bana bi yardımcı olsanız
nokıa N70 telefonuna phoneix programıyla yazılım atarken hata verdi ve bi daha hiç açılmadı açma kapama düğmesine basıyom hiçbişey olmuyo dediklerinizi yaptım ama program telefonu bulmuyo yani telefona bağlanamıyo onun için yine yazılım atamıyom eğer başka bir yol varsa gösteririseniz sevinir ...

grosmall

grosmall

Üye
dostum mesaj kutunu sil sana pm atamıyorum

Buts

Üye
Bana teamviewer üzerinden yardımcı olabilecek biri varmı . Bu uygulamayı yapan kişilerden . Bir türlü bu olayı yapamadım .

aerosly

Üye
nokia 3120 classic rm-364 telefonum var ve JAF programı ile format atmaya çalışırken Telefon CMT boot flash modu basarisiz... hatasını alıyorum yardım edermisiniz :)

Üst Alt