Samsung Monte Navigasyon İle İlgili Cevabı...

Sponsorlu Bağlantılar

cnr41

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Navigasyon İle İlgili Cevabı...
Merhaba herkese samsunga monte ile ilgili yazmış olduğum msjı ve buna verilen cevabı aynen aktarıyoum.

Merhaba kolay gelsin.Benim yaklaşık 1 ay önce aldığım samsung monte s5620 orange renkli telefonumda gerekli yazılım desteği vermemeniz ve ürünün arkasında durmayışınız dolayısıyla ürünü Nokia 5800 a tercih ettiğime pişman olmuş bulunmaktayım.Özellikle internette yapmış olduğum araştırmalarda ürünün yurtdışı ülkelerinde kullanılan sürümlerde yer alan route66 programı var iken türkiyede böle bir yazılım ya da sürüm yükseltme seçeneğinin bulunmaması gibi garip bir çelişki bulunmaktadır.Route66 sitesinden bazı forum sitelerinde yazışan arkadaşların aldıkları cevapları görünce iyice insan sinirlenmektedir.Çünkü route66 türkiyede böle bir desteğin yapıldığından bahsetmekte ancak ürün tedarikçiniz olan telpa böle bir durumun söz konusu olmadığını söylemektedir.Samsung ailesinde ricam lütfen ürünü sattıktan sonra tıpkı Nokia da olduğu gibi arkasında durmasını beklerdim.Bu yüzden samsung benim ve doğal olarak çevremdeki insanlarından cep telefonu almaya kalktıkları zaman bundan sonra en son tercih edilecek marka olacaktır.Bu arada bu mesajıda geçen sene almış olduğum samsung r522 fs03 kodlu laptopumdan yazmaktayım.Keşke laptop konusundaki ürün desteğinini Monte konusunda da gösterebilseydiniz.Teşekkür ederim iyi çalışmalar...

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GT-S5620 model cihazınız Navigasyon yazılımını desteklememektedir.

Samsung Electronics olarak üçüncü sahıs uygulamalara destek aktarılamamaktadır.
Cihazınıza uygun bir Navigasyon programı bulmanız ve yükletmeniz sonucunda
oluşabilecek sorunlarda, sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz
için teşekkür ederiz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

Gördüğünüz üzere bize herhangi bi şekilde yazılım desteği vermiyolar ve bu telefonu gps özelliği ve navigasyon özelliği die gösterip 450-500 arası satıyorlar.Oysa 300 tl lik nokia telefonlarda bile ovimaps özelliği varken bizde yok bravoo samsunga.bi de burda yazılım desteği yapmak için uğraşan arkadaşlara kolay gelsin helal olsun samsung sizin kadar olamadı beaa:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: JavaStar ve dreamzone

jetgil

jetgil

Üye
bnm gps sorunsuz çalşıyor :) en son bgn kullandm

Paranoya

Paranoya

Üye
Bence var ama Türkiye Samsung ' un bundan haberi yok :kop:

jetgil

jetgil

Üye
aynen :) kutunun üstünde yazıo zaten gps-geo tag die google mapsla gelio gps :) 10 numara çalışıyo açık havada sapma yok denecek derecede

cnr41

Üye
    Konu Sahibi
ben de onu anlatamıyorum ya adamlara , route66 ya forumdan bi arkadaş bunla ilgili yazı yollmıstı ve verilen cevapta türkiyede böle bi yazılım olduğunu söylemektedirler ancak telpa böle düşünmüyormuş.valla artık şu gps ya da navigasyon diyelim olsa da rahatlıkla kullansam şu telefonu yoksa başka hiç şikayet yok sadece navigasyon adam akıllı çalışssa on numara olucak makina.

bu arada jetgil senin makinanda route66 simgesi var mı ekranda galiba yeni almışssın çünkü qweert klavye olduğundan bahsetmişsin,eğer route66 ikonu varsa telefonunda yazılımını sölersen bende gidip o yazılımdan yapmalarını sölücem samsunga.

jetgil

jetgil

Üye
route66 simgesi yok google maps dan sağlıyorum gps ve gayet güzel
yazılıma gelince
Sw Ver
S5620JTJJ2
Csc Ver
S56200JTJI1

baranselona

baranselona

Üye
evet gerekli yazılımı yükleyince garanti dışı kalması insanın canını sıkıyor fakat benim gibi telefondan gerekli verimi almak istiyorsanız bu gibi riskleride göz önüne alabilmelisiniz

ayrıca telefonunuz navigasyon yazılımını desteklememektedir denilmiş fakat ben takır takır kullnıyorum hem sensörüde var - türkçe- temeları çok daha güzel - bataryasıda uzun gidiyor- ayrıca route 66 menüde simge olarak görünüyor-yazılımla ilgili herhangi bir problem yok

TELEFONA ROUTE66 kuruluyor ve türkiye haritası-tr erkek sesi-tr kadın sesi ücretsiz olarak indilip kullanılabiliyor ben kendim hiç problemsiz ücretsiz olarak kullanıyorum

eğer yüklemek isteyen arkadaşlarımız olursa aşağıdaki linktekileri aynen uygulamanız yeterli ben ilk defa yüklememe rağmen hemen oldu ama kendi elinizdeki programlarla vb.. değil linkte paylaşılan programlarla yapın ben yaptım oldu eğer yapamayacaksanız hiç denemeyin çünkü telefonunuz garanti dış kalacaktır yani yeni yazılımı para ile yükleyeceklerdir

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

iyi akşamlar

cntr555

Üye
İyide navigasyon yani bi adres verip oraya rota yaratma ve gitme ücretli deniyor??????

jetgil

jetgil

Üye
Navigasyon zaten ücrete tabi tutar çünki gprs ile bağlantı kuruyor :D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
yok barselona nın paylaştığı firmware denedim ve route66 gps için gprs ücreti istemiyor lakin bir yerden biryere gitmek için yıllık yada aylık paket almak gerek. pek da fazla bir ücret değil.

cnr41

Üye
    Konu Sahibi
route66 simgesi yok google maps dan sağlıyorum gps ve gayet güzel
yazılıma gelince
Sw Ver
S5620JTJJ2
Csc Ver
S56200JTJI1

valla şu yılbaşı geçsin gidip senin yazılımdan yüklemelerini isticem bakalım ne dicekler.bu arada böle bi hakkım olup olmadığı bilen varmı yani gidip senin yazılımdan yaptırabilirim umarım.en azından bunu yapıyorlardır inş:ehe:ehe

bi de senin yazılımda google maps 3.0.2 var mı.

jetgil

jetgil

Üye
evet var gayetde güzel açık alanda sapma payı yok denecek kadar az

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Arkadaşlar bu konu da bahsedilen navigasyon Google Maps değil :D

Google maps internet üzerinden kullanılıyor. Eğer wifi veya cepnet hesabı yok ise pahalıya patlıyor.

İsteyen varsa linkler burada... Google Maps 3.0.2 Orjinal Türkçe - ve dosyaları burada. Buyrun kurun.

cnr41

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konu da bahsedilen navigasyon Google Maps değil :D

Google maps internet üzerinden kullanılıyor. Eğer wifi veya cepnet hesabı yok ise pahalıya patlıyor.

İsteyen varsa linkler burada... Google Maps 3.0.2 Orjinal Türkçe - ve dosyaları burada. Buyrun kurun.

tamamda hocam google maps ile gps üzerinden kullanmak mümkün sanırım google maps 2 de böle bi durum söz konusu deil diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba.

jetgil

jetgil

Üye
yani google maps sadece konuşamıyor okadar :D yol tarafi falan hespini veriyor

cnr41

Üye
    Konu Sahibi
TasteKiN

TasteKiN

Üye
dostum biz burada ne konuşuyoruz :D iki mesaj önce yazdığıma bir bak bakalım :)

by_izmirli_

by_izmirli_

Üye
Bendede google maps 3.0.2 var Gps üzerinden ücretsiz kullanmak için nasıl ayarlıyacağız detaylı bi anlatım var mı? zaten sesli söylemesinede gerek yok yolu göstersin yeter :D

gissever

Üye
Bendede google maps 3.0.2 var Gps üzerinden ücretsiz kullanmak için nasıl ayarlıyacağız detaylı bi anlatım var mı? zaten sesli söylemesinede gerek yok yolu göstersin yeter :D

Google Maps ücretsiz değil.... GPS kullanıyor, yer belirliyor, tarif yapıyor (Ses olmadan) ancak bunu yaparken kullandığı haritayı internetten indiriyor. Tabi bu durumda da para gidiyor.

baranselona

baranselona

Üye
evet bu yüzdende route66 yazılımı vey uğraşarak we travel i yüklüyoruz GPS kullanmak için

Üst Alt