Samsung Monte Navigasyon İle İlgili Cevabı...

Sponsorlu Bağlantılar

mkeles84

Üye
yahu benim gps sorunlu mudur nedir, bir yere gidiyorum, interneti de kullandığı halde 1100 m yada 1400 m fark ile yerimi gösteriyo, e ben ne anladım, istanbula gittim hafta sonu, haydarpaşa tren garındayım denizin içinde gösteriyor, söyleyin, bir ayar var da ben mi atlıyorum? son q klaevyeliyi kullanıyom FW olarak..

baranselona

baranselona

Üye
yahu benim gps sorunlu mudur nedir, bir yere gidiyorum, interneti de kullandığı halde 1100 m yada 1400 m fark ile yerimi gösteriyo, e ben ne anladım, istanbula gittim hafta sonu, haydarpaşa tren garındayım denizin içinde gösteriyor, söyleyin, bir ayar var da ben mi atlıyorum? son q klaevyeliyi kullanıyom FW olarak..

telefonda yüklü gelen program google maps'tır yani a-gps desteği ile sizin yerinizi bulur a-gps uyduları internetten bulma olayıdır ve haritalarıda internetten indirir(ücretlidir)- eğer GPS ile işleriniz çoksa ve qwerty klavye ile TR- sözlüğü kullanmıyorsanız size route66 yazılımlı FW olan S5620MFJF1 yazılımını öneririm forumda nasıl yükleneceği falan bütün detaylarıyla anlatılmış

GPS hızlandırma var google maps için aramaya monte diye aratın bulursunuz yerinizi daha hızlı bulur ama route66 kadar iyi değildir

by_izmirli_

by_izmirli_

Üye
Google Maps ücretsiz değil.... GPS kullanıyor, yer belirliyor, tarif yapıyor (Ses olmadan) ancak bunu yaparken kullandığı haritayı internetten indiriyor. Tabi bu durumda da para gidiyor.

Arkadaşlar parasız olayınıda anlatmışlar ama çoğu kişide yapamamış bazıları yapabilmiş şimdi bende yapmaya kalksam garanti dışı kalacak daha yeni telefon durduk yere bozmayalım demi :D Bide o kadar anlatmışlar işte şunları yapacaksınız falan diye bize direk dosyasını yapsalarda telefona atsak çalıştırsak olmuyo mu nede olsa herkezin telefonu aynı. Tabi böyle telefonlardan ilk defa kullanıyom eğer yanlış bişeyler söylediysem kusura bakmayın.

Paranoya

Paranoya

Üye
Arkadaşlar parasız olayınıda anlatmışlar ama çoğu kişide yapamamış bazıları yapabilmiş şimdi bende yapmaya kalksam garanti dışı kalacak daha yeni telefon durduk yere bozmayalım demi :D Bide o kadar anlatmışlar işte şunları yapacaksınız falan diye bize direk dosyasını yapsalarda telefona atsak çalıştırsak olmuyo mu nede olsa herkezin telefonu aynı. Tabi böyle telefonlardan ilk defa kullanıyom eğer yanlış bişeyler söylediysem kusura bakmayın.

keşke senin dediğin gibi kolay olsa :ehe

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Google Maps in haritalarını kullanarak Ücretsiz hizmet sunan bir program var mGmap diye denedim sorunsuz da çalışıyor fakat Haritalar çok fazla yer kaplıyor bu yüzden tüm türkiye zor ama kendi şehrinin offline haritasını oluşturabilirsiniz. GPS de sorunsuz çalışıyor ve nerde olduğunuzu buluyor. Tam detaylı incelemedim ama çok başarılı buyrun deneyin derim...

http://www.maxicep.com/samsung/google-map-haritalari-ile-offline-haritalar-448885.html

ekremozo

ekremozo

Üye
gps hızlandırmak için bi onu açtıydım oraya bak istersen... benımkını nokta atışı buluyor

Üst Alt