Nokia C7 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

alico90

alico90

Üye
kullanan arkadaşların bataryaları kaç gün gidiyor sormak istiyorum. ben akşam şarj ediyorum müzik 2-3 saat gün boyu dinliyorum ertesi gün şarj 3 dilim filan gösteriyor bu normal mi sizce sizin ortalama ne kadar gidiyor

rapman

rapman

Üye
C7 hakkında bir sorum olacak ? Asphalt 5 , Avatar , Hero Of Sparta gibi symbian 3 oyunları donmadan oynatıyor mu ?

p9661

Üye
:allalla:arkadaşlar c7 5800'ın kasası değiştirilmiş hali bende aldım sadece inceliği ve şık görünüşü var içerik olarak 5800 dan farkı yok.

Slanq

Üye
bende geçen hafta aldım fenaa bişi laptop gibi tek oyun oynanmıyor :D

pcwolf

pcwolf

Üye
:allalla:arkadaşlar c7 5800'ın kasası değiştirilmiş hali bende aldım sadece inceliği ve şık görünüşü var içerik olarak 5800 dan farkı yok.
Siz önce bi ikisinin de özelliklerini çok ama çok dikkatli okuyun, özellikle İÇERİĞİNİ.
Mesela 5800a ve c7ye flaş bellek bağlayın hangisi bağlanıyo görün bakalım içeriğini:bann:

alico90

alico90

Üye
kullanan arkadaşların bataryaları kaç gün gidiyor sormak istiyorum. ben akşam şarj ediyorum müzik 2-3 saat gün boyu dinliyorum ertesi gün şarj 3 dilim filan gösteriyor bu normal mi sizce sizin ortalama ne kadar gidiyor

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Bende bir haftadır c7 kullanıcısıyım ama telefon 5 dakikada bir kendine reset atıyor bu sorunu yaşaya başka kimse yokmu_?? Ayrıca telefondan bakınca telefon hafızası 380mb boş ama pcye baqlayınca dolu qörünüyor sizde de durum böle mi yardım pls

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
arkadaşlar formattan sonra ovi magaza yüklenmiyor bunu çözen varmı lütfen yardım

embome

embome

Üye
Arkadaşlar,Telefona Fazla yüklenmem neticesinde C7 çökmüş bulunmakta,
Telefon Format Yemiyor,Program Yüklemiyor, ve Mevcut Yazılımda Tekrar Yüklenemiyor,Ben Bişey Yapmadım ama
Yetkili Servise gönderdim,bugün servis takip formundan baktım,Yapamamışlar,İstanbula Göndermişler,inşALLAH sıfırı gelecek diye bekliyorum...:hmmm

apobaba1234

apobaba1234

Üye
Siz önce bi ikisinin de özelliklerini çok ama çok dikkatli okuyun, özellikle İÇERİĞİNİ.
Mesela 5800a ve c7ye flaş bellek bağlayın hangisi bağlanıyo görün bakalım içeriğini:bann:
haha :aha::aha: sadece gülüyorum c7 yle 5800 ı bir tutuyorsan keşke almasaydın o telefoun :bann:

pcwolf

pcwolf

Üye
Alıntıya gel, ben demedim onu bee:ehe

apobaba1234

apobaba1234

Üye
Alıntıya gel, ben demedim onu bee:ehe

ben öbür arkadaş için demiştim araaya kaynamışsın :D senin symbian3 için olan duygularını biliorum :d:

arkadaşlar telefona dün 5800 ın kulaklığını bağladım kendimden geçtim müzik dinlerken çok kaliteli ve yüksek bir ses verio kulaklıa :oke: ama nedendir bilmem arka taraftaki hoparlörlerden biri çalışmıo bu durumun sebebini bilen varmı :vur:vur:vur:vur

khytr89

khytr89

Üye
Arkadaşlar,Telefona Fazla yüklenmem neticesinde C7 çökmüş bulunmakta,
Telefon Format Yemiyor,Program Yüklemiyor, ve Mevcut Yazılımda Tekrar Yüklenemiyor,Ben Bişey Yapmadım ama
Yetkili Servise gönderdim,bugün servis takip formundan baktım,Yapamamışlar,İstanbula Göndermişler,inşALLAH sıfırı gelecek diye bekliyorum...:hmmm

Nedense nokia nın ilk parti telefonları sorunlu olmaya başladı. Hemen almasaydın keşke. 850 tl ver bi de şimdi akıbeti ne olacak diye düşün. Teknoloji ürünü alırken hemen atlamayın bekleyin 5 - 10 ay. hem ucuzlar hemde sorunlu mu sorunsuz mu meydana çıkar. C7 nin siyahı çok hoşuma gitti. Ama bekliycem en az üstünden 3 yazılım güncellemesi geçmeli. Yoksa babam 120 tl ye aldığı 2630 unu gösterip '' senin 800 tl lik telefon açılmıyo mu''' demesini istemiyorum :d:. Geçen 5800 sorun çıkardı cfw den dolayı hemen aynı şekilde '' 500 tl lik telefona bak bunun kadar ( 2630 ) olamıyo'' demişti.Ne sinirlenmiştim ama yawww :box. Adam acıyo telefona verdiğim paraya o yüzden silinmiyo aklından fiyatları :ehe

serciii

serciii

Üye
benımkı 2 gun gıdıyo bende arada muzık dınlıyorum ama daha cok oyun oynuyorum gercı yalan olmasın 1 bucuk gunu bıraz gecıo ama duydugum kadarıyla extra guclu baterysı varmıs nokıa shoplarda alabılıyomussun?

--------------- Ekleme ---------------

C7 hakkında bir sorum olacak ? Asphalt 5 , Avatar , Hero Of Sparta gibi symbian 3 oyunları donmadan oynatıyor mu ?
unsigned olursa kayıt ettırısın o zaman sozlesme sorunu cıkar ama sıgned olanlarını bulursan calısıo aspahltı 5 ı yukledım muthıs oyun ılk un olandı sozlesme dedı sonra sıgned olanını buldum oynuyorum versıyon

5800 ve c7 alakasızz ıkı cıhazzz alakasızzz?

bende sadece kulaklı verıle verıle bumu dedım yanı hanı bu cıhaza bu kulaklık yakısmısmı? ben x16 kulaklıgı dusunuyorum ama teklıflere acıgım dısardanda kulaklık takılıloo farklı kulaklık kullanan varmı yuksek ses ıstıyorum???

akrep5151

Üye
merhaba arkadaşlar bende geçen gün c7 aldım telefonu şarj a taktım ancak ekrana hiç bir görüntü gelmedi telefonu daha hiç açamadım 12 saatten fazla süre şarjda durdu ama hala bi hareket yok acaba nedeni nedir yardımcı olabilecek varmı??? (((ACİLLLL)))

alico90

alico90

Üye
benımkı 2 gun gıdıyo bende arada muzık dınlıyorum ama daha cok oyun oynuyorum gercı yalan olmasın 1 bucuk gunu bıraz gecıo ama duydugum kadarıyla extra guclu baterysı varmıs nokıa shoplarda alabılıyomussun?

anladım demeki ortalama pilli 2 gün filan gidiyor. teşekkür ederim...

ss06

ss06

Üye
arkadasim benide eklermisin ust bolume :-)

mesut20010

Üye
valla arkadaşlar bende aldım bi hafta oldu ama nokıanın bole güzel telefon yapacaı aklıma gelmezdi ya

ss06

ss06

Üye
arkadaslar c7 almak isteyenlere duyurulur 930 tl degil 850 tl kredi kartlarina bankalarina gore sifir faizli satiyolar ustelik K.V.K garantili

koka89

koka89

Üye
KORAY KARAKAŞ arkadaşlar ekleyin bir zahmet :naughty:

Takipçi Satın Al

Üst Alt