Siz önce bi ikisinin de özelliklerini çok ama çok dikkatli okuyun, özellikle İÇERİĞİNİ.arkadaşlar c7 5800'ın kasası değiştirilmiş hali bende aldım sadece inceliği ve şık görünüşü var içerik olarak 5800 dan farkı yok.

hahaSiz önce bi ikisinin de özelliklerini çok ama çok dikkatli okuyun, özellikle İÇERİĞİNİ.
Mesela 5800a ve c7ye flaş bellek bağlayın hangisi bağlanıyo görün bakalım içeriğini![]()

sadece gülüyorum c7 yle 5800 ı bir tutuyorsan keşke almasaydın o telefoun 
Alıntıya gel, ben demedim onu bee![]()
senin symbian3 için olan duygularını biliorum 
ama nedendir bilmem arka taraftaki hoparlörlerden biri çalışmıo bu durumun sebebini bilen varmı 

Arkadaşlar,Telefona Fazla yüklenmem neticesinde C7 çökmüş bulunmakta,
Telefon Format Yemiyor,Program Yüklemiyor, ve Mevcut Yazılımda Tekrar Yüklenemiyor,Ben Bişey Yapmadım ama
Yetkili Servise gönderdim,bugün servis takip formundan baktım,Yapamamışlar,İstanbula Göndermişler,inşALLAH sıfırı gelecek diye bekliyorum...![]()
. Geçen 5800 sorun çıkardı cfw den dolayı hemen aynı şekilde '' 500 tl lik telefona bak bunun kadar ( 2630 ) olamıyo'' demişti.Ne sinirlenmiştim ama yawww
. Adam acıyo telefona verdiğim paraya o yüzden silinmiyo aklından fiyatları 
benımkı 2 gun gıdıyo bende arada muzık dınlıyorum ama daha cok oyun oynuyorum gercı yalan olmasın 1 bucuk gunu bıraz gecıo ama duydugum kadarıyla extra guclu baterysı varmıs nokıa shoplarda alabılıyomussun?kullanan arkadaşların bataryaları kaç gün gidiyor sormak istiyorum. ben akşam şarj ediyorum müzik 2-3 saat gün boyu dinliyorum ertesi gün şarj 3 dilim filan gösteriyor bu normal mi sizce sizin ortalama ne kadar gidiyor
unsigned olursa kayıt ettırısın o zaman sozlesme sorunu cıkar ama sıgned olanlarını bulursan calısıo aspahltı 5 ı yukledım muthıs oyun ılk un olandı sozlesme dedı sonra sıgned olanını buldum oynuyorum versıyonC7 hakkında bir sorum olacak ? Asphalt 5 , Avatar , Hero Of Sparta gibi symbian 3 oyunları donmadan oynatıyor mu ?
5800 ve c7 alakasızz ıkı cıhazzz alakasızzz?Siz önce bi ikisinin de özelliklerini çok ama çok dikkatli okuyun, özellikle İÇERİĞİNİ.
Mesela 5800a ve c7ye flaş bellek bağlayın hangisi bağlanıyo görün bakalım içeriğini![]()
benımkı 2 gun gıdıyo bende arada muzık dınlıyorum ama daha cok oyun oynuyorum gercı yalan olmasın 1 bucuk gunu bıraz gecıo ama duydugum kadarıyla extra guclu baterysı varmıs nokıa shoplarda alabılıyomussun?
anladım demeki ortalama pilli 2 gün filan gidiyor. teşekkür ederim...