Sensation
Emekli Yönetici
Eklisiniz zatenKORAY KARAKAŞ arkadaşlar ekleyin bir zahmet![]()

Eklisiniz zatenKORAY KARAKAŞ arkadaşlar ekleyin bir zahmet![]()

Merhaba arkadaslar ilk olarak benide aranıza eklerseniz sevinirim. Fakat 3 gün oldu hala ovi magazaya girdigimdeki ilk yüklemeyi indriyorum fakat yüklerken hata veriyor yüklenemedi diye ve kullanamıyorum bunun çözümü nedir acaba ?
Evet C7,yi Elime Almış Bulunmaktayım...Aslında N8 alsaydım da olurdu fakat,C7 Daha güzel bence,Şık Bir Tasarıma Sahip,Elinize Aldığınız Zaman Bunu Görüyorsunuz
İlk Açtım Menü Tuşu Bile Çalışmıyordu,Tırsdım Biraz Bozuk mu acaba diye,yeniden başlattım,kurulum sihirbazı geldi.Kamerası gerçekten güzel,Symbian 3,ü sevdim güzelmiş,Şimdi Hard Format Atıp Akşam Evde Kafama Göre Düzenliyecem,Birde şu telefonun ilk şarjı 16 saat sürecek felan derler ya,bunun aslı varmı arkadaşlar
Yeni nesil Li-İon pillerde buna ihtiyaç yok. Eski nesil dandik pilleri ilk şarj gördüğünde tam dolması için 16 saat takın denirdi. C7 kullanan arkadaşlara telefonları hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, fakat lütfen kızmayın elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama C7 ile N8 arasında hemen hemen 100TL gibi bi fark varken C7 alıp kullanmak biraz garip geldi bana. Yinede iyi günlerde kullanın.
Evet Dediğine Hak Veriyorum yani arada 100 tl gibi fark varken neden C7,Ben özellikleri bakımından N8,i kesinlikle kötülemiyorum ama,C7 gerçekten daha tipli daha yakışıklı bana göre öyle ama telefon servise gitti bi kere soğudum tadım tuzum kalmadı...henüz gelmedi ama bekliyorum,ekranında jelatiniyle gönderdim çiziksiz,inşALLAH o halde gelir...
benimkide serviste hala 2. hoparlör çalışmıyor die verdim herkezde öylemi acaba?

azcık geri çıkarınca sesi mono olarak veriyor ve girişi ileri yitmek gerekiyor. Kulaklıkla müzik dinlerken en ufak bir harekette kulaklık geri gidip ses bozuluyor :/ Arkadaşlar bende yeni fark ettim telefonun arka tarafındaki sağ hoparlörü çalışmıyor. Bu genel bi sorun heralde. Sizce telefonu servise vermeli miyim? Verirsem ne zaman gelir. Bu soruna çözüm bulan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.
daha 1 hafta kullanabildim telefon gelsin bakalım nasıl bişeymiş unuttum