Nokia C7 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

khimaira

Üye
Bir C7 sahibide benim arkadaşlar. İlk defa dokunmatik ekran kullanıyorum ve hala alışamadım. Pişman gibiyim açıkçası :-(

ircan

ircan

Üye
Merhaba arkadaslar ilk olarak benide aranıza eklerseniz sevinirim. Fakat 3 gün oldu hala ovi magazaya girdigimdeki ilk yüklemeyi indriyorum fakat yüklerken hata veriyor yüklenemedi diye ve kullanamıyorum bunun çözümü nedir acaba ?

embome

embome

Üye
Merhaba arkadaslar ilk olarak benide aranıza eklerseniz sevinirim. Fakat 3 gün oldu hala ovi magazaya girdigimdeki ilk yüklemeyi indriyorum fakat yüklerken hata veriyor yüklenemedi diye ve kullanamıyorum bunun çözümü nedir acaba ?

Kardeşim için rahat olsun.Hata Hemen Hemen %50 C7 ve N8 kullanıcısını Kapsıyor,Yapman Gereken,
yeni yazılım güncellemesini beklemen olacak,Benim C7 Çöktü,servis takip formundan takip ediyorum,yapamamışlar,aynı sorunları bende yaşıyordum,inşALLAH tel bi gelsin,bakacaz artık

boramir1903

Üye
Beni de ekleyebilirseniz sevinirim.

ircan

ircan

Üye
umarım yapılır girememek sıkıntı yapıyor bana bakalım yazılım gelecekmi birde bundan önce c5 vardı smbyn 3 onu phonex le ve jaf yoluylaa daha once normal 5800 güncelledigim gibi güncelleme dosyalarını indirdim ve güncelledim fakat telefon acılmadı yani smbyn 3 sistem galiba frklı yol teşkül ediyor o yüzden en güzeli telefon üzerinden yapmak olacaktır kolay gelsin güncelleştrimeyi beklemeye başlayalım

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yaaa bu c7 nin ikinci hoparlörü bitek bendemi çalışmıyor yoksa herkezde böylemi? soldaki çalışıo sadece:off:

alikan-N8

alikan-N8

Üye
Evet C7,yi Elime Almış Bulunmaktayım...Aslında N8 alsaydım da olurdu fakat,C7 Daha güzel bence,Şık Bir Tasarıma Sahip,Elinize Aldığınız Zaman Bunu Görüyorsunuz
İlk Açtım Menü Tuşu Bile Çalışmıyordu,Tırsdım Biraz Bozuk mu acaba diye,yeniden başlattım,kurulum sihirbazı geldi.Kamerası gerçekten güzel,Symbian 3,ü sevdim güzelmiş,Şimdi Hard Format Atıp Akşam Evde Kafama Göre Düzenliyecem,Birde şu telefonun ilk şarjı 16 saat sürecek felan derler ya,bunun aslı varmı arkadaşlar

Yeni nesil Li-İon pillerde buna ihtiyaç yok. Eski nesil dandik pilleri ilk şarj gördüğünde tam dolması için 16 saat takın denirdi. C7 kullanan arkadaşlara telefonları hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, fakat lütfen kızmayın elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama C7 ile N8 arasında hemen hemen 100TL gibi bi fark varken C7 alıp kullanmak biraz garip geldi bana. Yinede iyi günlerde kullanın.

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
degerli arkadaşlar C7 ye hard format attıktan sonra ovi magaza uygulaması yüklenmiyor bunu çözen yokmu

ircan

ircan

Üye
arkadasım bizdede aynı problem var güncelleme gelemesi ni bekliyoru<z

embome

embome

Üye
Yeni nesil Li-İon pillerde buna ihtiyaç yok. Eski nesil dandik pilleri ilk şarj gördüğünde tam dolması için 16 saat takın denirdi. C7 kullanan arkadaşlara telefonları hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, fakat lütfen kızmayın elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama C7 ile N8 arasında hemen hemen 100TL gibi bi fark varken C7 alıp kullanmak biraz garip geldi bana. Yinede iyi günlerde kullanın.

Evet Dediğine Hak Veriyorum yani arada 100 tl gibi fark varken neden C7,Ben özellikleri bakımından N8,i kesinlikle kötülemiyorum ama,C7 gerçekten daha tipli daha yakışıklı bana göre öyle ama telefon servise gitti bi kere soğudum tadım tuzum kalmadı...henüz gelmedi ama bekliyorum,ekranında jelatiniyle gönderdim çiziksiz,inşALLAH o halde gelir...

doctor_96

Üye
Beni de ekleyebilirsiniz arkadşlar

shaffy

Üye
selam arkadaşlar.

ben nokia c7 kullanıyorum. baya bir acemiyim. buradan oyun indirmek istiyorum. telefonla indirdiğimde dosya türü desteklenmiyor hatası alıyorum. komik olacak belki ama direkt telefonla mı yüklüyoruz? yoksa önce pc ye yükleyip çıkardıktan sonra mı telefona atıyoruz?

ilginize teşekkürler.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
Evet Dediğine Hak Veriyorum yani arada 100 tl gibi fark varken neden C7,Ben özellikleri bakımından N8,i kesinlikle kötülemiyorum ama,C7 gerçekten daha tipli daha yakışıklı bana göre öyle ama telefon servise gitti bi kere soğudum tadım tuzum kalmadı...henüz gelmedi ama bekliyorum,ekranında jelatiniyle gönderdim çiziksiz,inşALLAH o halde gelir...

benimkide serviste hala 2. hoparlör çalışmıyor die verdim herkezde öylemi acaba?

embome

embome

Üye
benimkide serviste hala 2. hoparlör çalışmıyor die verdim herkezde öylemi acaba?

Ben Hoparlöre Dikkat Etmedim gelsi Onada Bakaca...

Arakadaşlar Şu Konuya lütfen Yardımcı olun...
Şimdi Ben Telefonu Yazılım Yükleyememe Nedeninden Dolayı Servise verdim, Servis Yazılımı Yüklediğini ve Telefonumun Tüm işlemlerinin tamamlandığını söylüyor...
Benim Size Burda Sormak İstediğim,Servise Gidip Telefonu Elime aldığımda Yazılımın yüklendiği Tarihe Bakma imkanım var mı *#0000# bu telefonuma yüklenen son güncel yazılımın tarihini gösterir mi ve ek olarak, telefonumu ekranda jelatini ile çiziksiz olarak gönderdim,jelatin sökülmüş ise çizikler var ise ki bunları ben servis formunda yazdrımadım belgelemedim yani,bu durmda ne yapmam gerekir,ya sinirliyim 850 tl para verip tel alıyoz düşdüğümüz durumlara bak...Nokiasından tut,da servisine kadar topunun,telefonun işi geçtiğimiz hafta perşembe bitti,sanki kaplumbağa getiriyor 10 günde geliyor telefon cık cık cık...Mağdurum yada Mağduruz :off::vur:bann::megafon:

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
ekle benide.

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar c7 kulaklık girişinde sorun mu var? Kutudan Nokia WH-102 kulaklık çıktı ama kulaklık girişine tam oturmuyor :( azcık geri çıkarınca sesi mono olarak veriyor ve girişi ileri yitmek gerekiyor. Kulaklıkla müzik dinlerken en ufak bir harekette kulaklık geri gidip ses bozuluyor :/
Aynı sorunu yaşayan var mı yoksa sadece ben de mi var :S

plakamatbaa

Üye
benide ekleyin seroo

inanc609

Üye
Arkadaşlar bende yeni fark ettim telefonun arka tarafındaki sağ hoparlörü çalışmıyor. Bu genel bi sorun heralde. Sizce telefonu servise vermeli miyim? Verirsem ne zaman gelir. Bu soruna çözüm bulan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
Arkadaşlar bende yeni fark ettim telefonun arka tarafındaki sağ hoparlörü çalışmıyor. Bu genel bi sorun heralde. Sizce telefonu servise vermeli miyim? Verirsem ne zaman gelir. Bu soruna çözüm bulan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.

ben verdim geri gelio şuan electroworlde vermiştim bakalım tamir olmuş olarakmı gelicek çoğu kişide var bu sorun ama nokia nın sitesinde ve kullanım kılavuzunda stero hoparlör diyor tek hoparlör stereo olmaz demekki 2.sinide çalışması gerekioyr ayın 28inde vermiştim 2hafta sonunda ulaşmış olucak elime galiba :hmmm daha 1 hafta kullanabildim telefon gelsin bakalım nasıl bişeymiş unuttum :bilmm
Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler Servis No 21***97 IMEI 353*******113 Telefon Nokia C7 Cep Telefonu Teknik servis kayıt tarihi 03/01/2011 Garanti Durumu Garantili Şube Teknik Servis ( Kadiköy ) Arıza Açıklaması IKINCI HOPARLORU CALISMIYOR EMAILE GIRERKEN HATA VERIYOR Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
Telefon kapali, Iç-Dis IMEI Kontrol Edilemedi
Yeni Cihaz, Çizik Yok
Durum Kargo ile gönderilmistir Tamir Detayı Güncel Yazilim Yüklendi
Test OK
Son işlem tarihi 07/01/2011

Takipçi Satın Al

Üst Alt