Nokia C7 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

gelter

Üye
görüntüsünü beğendiğim ve özelliklerini de n8 e yakın bulduğum için (16 gb ve hdmi hariç) tercih ettim.
Tüm uygulamalarını da başarılı buldum, sadece şirket maili tanımlamakta zorluk yaşıyorum.Bilgi işlemden
gerekli bilgileri aldım fakat şirket mailimi aktif hale getiremedim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

embome

embome

Üye
Evet C7,yi Elime Almış Bulunmaktayım...Aslında N8 alsaydım da olurdu fakat,C7 Daha güzel bence,Şık Bir Tasarıma Sahip,Elinize Aldığınız Zaman Bunu Görüyorsunuz
İlk Açtım Menü Tuşu Bile Çalışmıyordu,Tırsdım Biraz Bozuk mu acaba diye,yeniden başlattım,kurulum sihirbazı geldi.Kamerası gerçekten güzel,Symbian 3,ü sevdim güzelmiş,Şimdi Hard Format Atıp Akşam Evde Kafama Göre Düzenliyecem,Birde şu telefonun ilk şarjı 16 saat sürecek felan derler ya,bunun aslı varmı arkadaşlar

pcwolf

pcwolf

Üye
Şarj tam dolu uyarısı verince çek gitsin fazla bekletmenin alemi yok, zaten batarya dolduğu için adaptör telefona elektrik vermeyi keser.

scicek35

scicek35

Üye
walla cihazı bende aldım degıl 16 saat 2 saat sarjda zorla tuttum :D heycan werıcıydı

embome

embome

Üye
işin enterasanı,telefona format attım,içindeki herşey gitti ve şimdi uygun yazılım yükleyemiyorum...
Nokai bu ürünlerle ilgili yazılım desteğini tam olarak ne zaman sunacak.Merak konusu

--------------- Ekleme ---------------

C7 Sahibiyiz ama hala eklenmedik :D N8,imiz yok diye mi böyle yapılıyor :D
şaka bi tarafa bizi ekleyin N8 alanlar kafa buluyor bizle

COKOPRENSSS

Üye
aynen arkadasa katılıyorum .. ekleyın bizleri..
:))

ucc2009

ucc2009

Üye
ekle ekle eklesenize bizi:)

yacops74

Üye
Nokia C7 için Türkçe dil desteği arıyorum. İlginize

embome

embome

Üye
Nokia C7 Kullanıcıları içiniz Rahat Olsun,N8 ile aynı boyutlara Sahip bir ekranımız var.
Yani,N8 için üretilen tüm yazılımları bizde telefnumuza yükleyebilecez uyumsuzluk problemi olmayacak.
O yüzden acele etmeyin,Zamanla Daha Süper Olacak,Hayırlısıyla bide ekleneydik :) üst bölüme...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın arkadaşlar. Biraz geç ekledim.

embome

embome

Üye
rica ederiz....
geçde olsa eklenmek güzel şey.... :D

smoke6666

Üye
benide yazın listeye c7 kullanıcı olarak 18 gündür c7 kullanıyorum

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bursada 870tl ye satan bi yer biliorum ayrıca n8 de 999tl isteyenlere makul bi fiyat karşılığında yerini söylerim :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

pcwolf

pcwolf

Üye
Ben beleşe söyleyecem yok mu arttıran, tövbe tövbe:D
Bizim burda hep 999tl N8, Giresun yani.

COKOPRENSSS

Üye
biz tesekkür ederiz ..ekledıgn için ..eyvallahh..

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
evet genç arkadaşlar bende c7 aldımbeni eklemeyi unutmayın

arkadaşlar vodafone hattı kullanan varmı? vodafone live bağlanınca sayfadaki resimlarigöremiyorum bu konuda fikriolan varmı şimdiden teşekkür ederim

embome

embome

Üye
arkadaşlar telefonuma format attım...
şimdi ise telefonuma ovi mağazayı yükleyemiyorum...
bu sorunu yaşayan arakadaşlar var mı...

COKOPRENSSS

Üye
tekrar denemi dıyo...hesabını tekrar olusturrr...

arkadaslar bende c7 me format attım...depolama hafızasındakı sosyal ağlar(witger)yabancı kanallar vardı hepsi gittii...ne yapmam lazım ...gerı gelmesı için..yoksa üstüne SU mu içmelıyım...:)))simdiden teskkürler...eyvallahh

Takipçi Satın Al

Üst Alt