Rahmi06
Üye
Listeye benide eklerseniz sevinirim.
Birde bir sorunum var arkadaşlar. Telefon sık sık internete bağlanıyor. İnternete giren bildiğim programların hepsini iptal etmeme rağmen yine internete bağlanıyor. Bunu kökten çözmenin yolu yokmu?
--------------- Ekleme ---------------
Telefonu 013.016 güncelleme yaptım, rehberim dahi silinmedi. Güncellemeyi telefon üzerinden yaptım. PC üzerinden güncelleme yapıldığında silinirmi bilmiyorum.
Birde bir sorunum var arkadaşlar. Telefon sık sık internete bağlanıyor. İnternete giren bildiğim programların hepsini iptal etmeme rağmen yine internete bağlanıyor. Bunu kökten çözmenin yolu yokmu?
--------------- Ekleme ---------------
beni de yazınbi konuda yardım istiyorum. yeni güncelleştirme gelmiş (013.16) . peki bu güncellemeyi yüklediğimizde telefon fabrika ayarlarına gerimi dönecek, herşey silinecek mi bunu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim..
Telefonu 013.016 güncelleme yaptım, rehberim dahi silinmedi. Güncellemeyi telefon üzerinden yaptım. PC üzerinden güncelleme yapıldığında silinirmi bilmiyorum.
bi konuda yardım istiyorum. yeni güncelleştirme gelmiş (013.16) . peki bu güncellemeyi yüklediğimizde telefon fabrika ayarlarına gerimi dönecek, herşey silinecek mi bunu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim..