Nokia C7 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Listeye benide eklerseniz sevinirim.

Birde bir sorunum var arkadaşlar. Telefon sık sık internete bağlanıyor. İnternete giren bildiğim programların hepsini iptal etmeme rağmen yine internete bağlanıyor. Bunu kökten çözmenin yolu yokmu?

--------------- Ekleme ---------------

beni de yazın :) bi konuda yardım istiyorum. yeni güncelleştirme gelmiş (013.16) . peki bu güncellemeyi yüklediğimizde telefon fabrika ayarlarına gerimi dönecek, herşey silinecek mi bunu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

Telefonu 013.016 güncelleme yaptım, rehberim dahi silinmedi. Güncellemeyi telefon üzerinden yaptım. PC üzerinden güncelleme yapıldığında silinirmi bilmiyorum.

ayyıldız

Üye
merhaba arkadaşlar nokia c7 için konuşma sesi kayıt eden best callrecorder programında biip sesi engellenemiyor acaba programın biip sessiz yeni versiyonunu hazırlayacak birisi varmı. bu program şu anda bana çok gerekli ama biip sesi olmaması gerekiyor.teşekkür ederim...

MULEK10

Üye
benide ekleyin

31apo

Üye
bende c7 aldımm benıde ekleıın 31apo saygılar xd

zebani69

zebani69

Üye
bende varım :)

pesimist_168

Üye
bnm c7 bluetooth dan dosya almıyo sorun nedir acaba arkadaslar?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buraya kadar herkes eklendi.

yafess

yafess

Üye
bir süper özellik c7den telefondaki müzkleri arabada dinleme özelligi fm verici olayı

aksaray2001

Üye
ben de aldim 1 haftadir sorunsuz

turkotello

turkotello

Üye
benide eklerseniz memnun olurum saygılarımla

hackburak

Üye
eklesene beni :D

azizkamil

Üye
Bende aldım.Gerçekten güzel bir telefon.Herkese tavsiye ederim.
Gerçi ettim ve 2 arkadaşım daha aldı..

Starsley

Benide ekleyin

Siyah.

Siyah.

Üye
Bende alıcam 1 ay sonra benide ekle :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyla fazla ilgilenemediğim için konuyu kapatıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt