Nokia C7 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
arkadaşlar bende c7 kullanıyorum

embome

embome

Üye
Hayırlı Olsun...
iyi günlerde kullan...

Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Symbian v3 İşletim sistemine sahip telefonlara Hard Format Atıldığı Zaman,Telefonla Birlikte Gelen İçeriklerin Çoğu Gidiyor ve Geri Yüklenmesi Mümkün Olmuyor...

Bu Konuda Benim C7 Kullanıcılarından Bi Ricam Olacak
Telefonu Aldığı Gün Yedek Alan Varsa Yedeğini Paylaşabilir mi,Aslında Ben Bunu Tam Olarak Bilmiyorum
Yani Ben Başka Bir C7,nin Yedeğini Kendi Telefonuma Yüklesem,problem olur mu,yada yükleme hatası verir mi?

zidanezidan_67

Üye
fotoğraf falan paylaşsanız aslında yahut video gündüz çekimi olsalar hatta gece çekimi farklı bi kıyaslama alanı onu karıştırmıycam :) evet evet bi kaç fotoğraf çekseniz ve video çekip koysanız buraya ( youtube a yani video yu buraya linki koysanız ) ben onları merak ediyorum :)

koka89

koka89

Üye
Bende C7 kullanıcısıyım arkadaşlar eklersiniz listeye ;)

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Arkadaşlar daha yeni Nokia C7 aldım eski telefonum 5800 idi.şimdi 5800 yer denilen gps verilerini görebildiğimiz bir bölüm vardı C7de bunu göremedim.İçeriğinde yokmu acaba yardımcı olabilirmisiniz?

pcwolf

pcwolf

Üye
Ya bağlantı diye bi klasördedir ya da gps diye yazıyordur, onları da geçtim kullanma kılavuzuna bakın bir de..

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye

serincen

Üye
Evet arkadaşlar c7 ve n8 yazılım ve özellik olursa birebir aynı tek fark kamra pixelinde fakat c7 daha kullanışlı ben aldım ve çok memnunum arkadaşımda n8 var donup duruyor :)

drinkdodo

Üye
herşey bir yana sağlığımız da önemli, htc ayfon derken SAR değerleri aldı başını gidiyor. bu açıdan bakılınca C7 makul.

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
1 haftadır bende c7 kullanıcısıyım sadece gönderilen mesajı kaydetme diyorum hala kaydediyor onda sıkıntı var gerisi mükemmel nokiadan böle bi telefon olsun beklemezdim acıkcası.. symbian 3 de sorunsuz calışıyor işlemcisi en azından 800 mhz olsa o zaman yer ucağı gibi olur 10 numara makine..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bende bugün aldım en az 1 aydır hayalini kuruyordum ama kullanamıorum evde öylece duruyo neymiş 80 kilo olcakmışım :D nese 3 kilo kaldı :D anne baba öyle buyurdu :hmmm ama telefonu alınca bi hayal kırıklığına uğradım kamerada fotoğraf çekmeden önce çok kaliteli göseterio çektikten sonra bulanıklaşıo sizdede öyle bi durum varmı acaba? gerçi 2-3 tane çekmiştim alel acele ayarlarınada baktım en fazla da yani 6m de kamera 8 mpx çok daha iyi çekmesi lazım die düşünüorum ama telefonun dokunmatiğine alt yapısına hayran kaldım sadece 15 dk kullanmayla inşallah çabuk kilo veririmde kullanırım o günü sabırsızlıkla bekliorum :ehe

eamix

Üye
eamix

--------------- Ekleme ---------------

n8 ve c7

Kısaca n8 önce cıktı fakat doanım ve yazılım c7 ile birebir aynı n8 = c7 herşeyini kullanın.
Ayırca n8 in fotoğrafı daha iyi olmasına rağmen daha kalın c7 ise tasarım harikası.

khytr89

khytr89

Üye
Bu n8 le c7 de 1 yıla kalmaz 500-600 e düşer bizde o zaman alırız bizide eklersiniz o zaman listeye :D :D :D :D :D

x6 da bir zamanlar 1.200 tl ydi şimdi 600 tl :D . hem şu an uygulama anlamında da sıkıntılı s^3.

serciii

serciii

Üye
sorun var :arkadaslar bugun gıttım kendıme bır c7 aldım hersey hos bes guzel ama sorunum var mesela tercıhlerden muzık secıcem acılıyor dıyor acmıoo dakıkalarca bekletıyo snra resım cekıyorum resmı gorucem acılıyr bıle demıyo sıyah ekran cıkıo tema degıstırıyorum ondada aynısını yapıyo acıp kapatıyorum duzelıo sızce sorun nedır..!

pcwolf

pcwolf

Üye
Bu n8 le c7 de 1 yıla kalmaz 500-600 e düşer bizde o zaman alırız bizide eklersiniz o zaman listeye :D :D :D :D :D

x6 da bir zamanlar 1.200 tl ydi şimdi 600 tl :D . hem şu an uygulama anlamında da sıkıntılı s^3.
Elinize symbian 3lü telefon alıp cihazın yapamadığı şeyi kaç uygulamada göreceksiniz merak ediyorum yani var mı acaba öyle birşey. Symbian genellikle ek yazılım gerektirmeden çalışır da, yani eksik yok bence.
Oyun konusunda sıkıntılı derseniz bilemem, oyun kişisel zevkten ibaret sonuçta.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
sorun var :arkadaslar bugun gıttım kendıme bır c7 aldım hersey hos bes guzel ama sorunum var mesela tercıhlerden muzık secıcem acılıyor dıyor acmıoo dakıkalarca bekletıyo snra resım cekıyorum resmı gorucem acılıyr bıle demıyo sıyah ekran cıkıo tema degıstırıyorum ondada aynısını yapıyo acıp kapatıyorum duzelıo sızce sorun nedır..!

arka planda boştan yere uygulama çalışıyor mu bak bi onlara hem enerji harcar hem de yavaşlamaya neden olabilr

dincerturann

Üye
bende yeni aldım arkadaşlar ama özelliklerini filanını falanını pek bilmiyorum bana yardımcı olacak arkadaşlar adres silindi adresinden ulaşabilirler mi

khytr89

khytr89

Üye
bende yeni aldım arkadaşlar ama özelliklerini filanını falanını pek bilmiyorum bana yardımcı olacak arkadaşlar adres silindi adresinden ulaşabilirler mi

kullanma klavuzu ve telefonun içinde varsa şayet, tutorial videoları ve öğretici ye bak

serciii

serciii

Üye
evett sorun chazdanmıs sıyah rengını almıstım gıttım degıstırdım beyaz rengını aldım cıhazda ovıden dırekt angry bırd ındırdım tema vs baktım doldurmaya basladım ...

pisi90

Üye
bende c7 kullanıcısıyım telefonumdan gayet memnunum ve nokia 5800 gibi çok satılcağını umuyorum...

Takipçi Satın Al

Üst Alt