Nokia C7 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

asyali_09

Üye
bende aldım da COK SİNİR OLUYORUM TELEFON SENSÖRLÜ YARIŞ OYUNLARINI OYNAYAMIYOR NEDEN BİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bende aldım da COK SİNİR OLUYORUM TELEFON SENSÖRLÜ YARIŞ OYUNLARINI OYNAYAMIYOR NEDEN BİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM

:d:biliorum bazen telefon kafayı yiyo :ehekapatıp aç oyuna gir düzelir:oke:

taner8042

Üye
ARKADAŞLAR BENİDE EKLEYİN, C7 DE SAĞDAKİ FLAŞ TARAFINDAKİ HOPARLÖR ÇALIŞMIYOR HEPİNİZDE AYNIMI ARKADAŞLAR BİRDE ARKA KAPAK YİNE FLAŞ TARAFI ALT KISIMDAN AZ AÇIK KALIYOR ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL AMA CANIMI SIKIYOR, KONU İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ACİL BEKLİYORUM, TEŞEKKÜRLER.. :nono:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ARKADAŞLAR BENİDE EKLEYİN, C7 DE SAĞDAKİ FLAŞ TARAFINDAKİ HOPARLÖR ÇALIŞMIYOR HEPİNİZDE AYNIMI ARKADAŞLAR BİRDE ARKA KAPAK YİNE FLAŞ TARAFI ALT KISIMDAN AZ AÇIK KALIYOR ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL AMA CANIMI SIKIYOR, KONU İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ACİL BEKLİYORUM, TEŞEKKÜRLER.. :nono:

herkezde aynı nokia yı aradım alayınızda aynı dedi 1inin içi boş dediler:ehe ben bozuk sanıp servise yolladım daha gelemedi

--------------- Ekleme ---------------

herkezde aynı nokia yı aradım alayınızda aynı dedi 1inin içi boş dediler:ehe ben bozuk sanıp servise yolladım daha gelemedi

he bide bende arkasını çevirdiğinde sağ tarafta altta açık kalıyo biraz eğer onu diosan?

mehmet_tr43

Üye
Benide ekleyin. Bluetoothtan müzik gönderemiyorum :D yardımcı olacak varmı ?

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Sürekli kapanıp açılıyo diye servise verdim yapılıp qeldi SÖZDEEE.. Güncel yazılım yüklendi tüm testlerden başarı ile qeçti dediler veridler. Ama bir saat kullandım sonuç aynı tekrar kapanıp açılmaya başladı. Telefonu tekrar servise verdim. Daha kullanmak nasip olmadı 40 gün oldu alalı... Bence alacak arkadaşlar NOKIA almadan 1 deqil 1000 düşünsün...

slant1111

slant1111

Üye
bnde kullanıyorm :))

webgezgin

Üye
benide yazarmısınız

AмσηR@

AмσηR@

Üye
5800 XM aldım, 2,5 ay kadar kullandım temmuz gibi servise verdim. 40 gün geçince hakem heyeti falandır aşırı ugrastım 3ay 10 gün kadar ve sonunda parayı alacagım.
Şimdi yeni tel alacagım.C7 çok hoşuma gitti ancak c6-01 da güzel.
Kullanan arkadaslar C7 den memnunlar mı ?
Tavsiye eder misiniz ? veya başka bir öneriniz var mıdır ?

pisi90

Üye
arkadaşlar ben c7 yi 2 ay önce aldım ancak internete girdikten sonra çok ısınıyor ve ekrana değdiğimde sanki elektirik kaçağı var sanki elimin acıdığını hissediyorum...

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
kullanan arkadaşlar bende pazartesi almayı düşünüyorum emektar 5800 verip 38 kişi var bi yazınki bizimde agzımız yanmasın arkadaşlar

BuCaG

Üye
Merhabalar.. Eklenebilirsem sevinirim..Teşekkür ederim..

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
5800 kullanıyorum bu telefona geçiş yapmak üzereyim bir kaç sorum olacak arkadaşlar?
1-Telin arkasında 2 ses çıkış yeri var ikisinden de ses geliyor mu?
2-Clear Black screen bu telefonda var mı?
3-Ekran çizilmeye karşı dayanıklı mı?
4-5800 da ki gibi el yazısı ile mesaj yazma özelliği var mı?
5-Kamera da oto fokus var mı ve bu ne işe yarıyor?

şimdiden teşekkürler

ByPotter

ByPotter

Üye
Benide ekler misin?

embome

embome

Üye
5800 kullanıyorum bu telefona geçiş yapmak üzereyim bir kaç sorum olacak arkadaşlar?
1-Telin arkasında 2 ses çıkış yeri var ikisinden de ses geliyor mu?
2-Clear Black screen bu telefonda var mı?
3-Ekran çizilmeye karşı dayanıklı mı?
4-5800 da ki gibi el yazısı ile mesaj yazma özelliği var mı?
5-Kamera da oto fokus var mı ve bu ne işe yarıyor?

şimdiden teşekkürler

1- Arakdaki Hoparlörün Sadece 1,i Çalışıyor...Çift Hoparlör Değil Yani Bozuk Diye Servise Göndermeyin.
2- Evet Var.
3-Ben Üstünde Orjinal Gelen Ekran Jelatinini henüz sökmedim,ama cam ve dayanıklı ekran diyorlar.
4-El Yazısı Yok.
5-Otofokus yok,Otofakus Nesne odaklı bir kamera özelliğidir,Nesneye Yaklaştırınca kamera otomatik nesneyi en iyi görünebilir hale getirir,Zaten otofokus olsaydı,C7 tadından yenmezdi,kendim kullanıyorum ama biraz bekle yeni yazılım sürümü ile gelen bir ürün al bence

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
benide eklermisiniz?

ByPotter

ByPotter

Üye
kardeş benide ekler misin?

osiman84

Üye
Benide yazarsanız çok ama çok sevinirim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buraya kadar herkes eklendi.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
Bende katıldım, N8 ide alacak gücüm vardı ancak, hiç gerek yok aşırı kaba geldi :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt