çok teşekkürler. kardeş şu şekilde bir sorun var sanki yanlışsam düzelt her bağlandığımda telefonu pc ye yine yükseltme çıkıyor. üzerinde jk1 yuklendı. baska surum mu var..
O registery ayarını yaptığın exenin içine gir hani oraya
S8500JVJE4/S8500OJVJE5 bunu yazıp kaydetmiştik ya halaa o orda kalmıştır ve telefonu hala eski versiyon sanıyodur o yüzden yazılım güncelle diyodur. O register exesini tekrar çalıştır oraya
S8500JVJE4/S8500OJVJE5 bunun yerine
Bunu : S8500JVJK1/S8500OJVJJ1 gir bide öyle dene yada başlat çalıştıra gir oraya regedit yaz açılan ekranda HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\kies içerisinde şu an ben bakamıyorum ama Device DB diye bir klasör olucaktı onun içinde 1.2.3.4 diye bi kaç rakam isminde klasörler vardır onların hepsini sil sonra kiesi aç bak yada kiesi komple kaldır tekrar yükle düzelir.
--------------- Ekleme ---------------
orjinal roma dönmeyi bende çok istiorum elbetteki. ama bir başka forumda arkadaş eski roma döndüğünde telefonda ciddi hatalar oluştuğunu tespit etmiş. sadece servise göndericeklerin orjinal romdan yararlanması gerektiğini söylemiş. :/ ben korkuorum esasında orjinal roma dönmek konusunda. çünkü bir sorun yaşamak ve saatlerimi harcayıp hem kendimi hemde cebi tehlikeye atmak istemiorum. ayrıca yoğun olarak cebi usbye bağla çıkar bağla çıkar yapılınca haliyle telefonun bataryasınıda öldürmeye sebebiyet veriyoruz
Valla telefon bozulcak diye korkmana gerek yok şahsen ben hiç korkmuyorum

telefonu alalı tahminen 40 kez rom yuklemesi yapmıımdır ve bunların çogundada yarıda kestiklerim, hata aldıklarım oldu ama telefonumda Maaşallah en ufak bi sorun yok bence rom yuklemenin bi sakıncası yok.