Samsung Wave S8500 Bada Orjinal Rom'a Dönüş %100 Çalışan Yöntem

Sponsorlu Bağlantılar

06goldenq

Üye
geçen hafta arkadaş kendi kulaklığını benim telefonun kulaklık girişine soktu, çıkartırken ucundaki parça kırılıp içeride kaldı. nasıl sinirim bozuldu anlatamam... servise götürmeye üşendiğimden en ufak yıldız tornavidayı aldım ve telefonu ana kartın altına kadar söküp, kırılan jack ucunu girişten şıkartmayı başardım... bu süreçte karşılaştığım bir kaç izlenimimi aktarmak isterim ki eminim hoşunuza gidecektir.

1- öncelikle telefonun düşme, çarpma gibi durumlarda ezilen alt ve üstteki plastik parçalar yenilenebiliyor. hatta yakında dış kasasının da farklı renklerde piyasaya sunulacağını düşünüyorum. bu yüzden ezilen kısımları kafanıza takmayın derim.
2-sökme işlemi gayet basit, tüm parçalar soket yardımıyla ana karta bağlı, yani diyelim ki hoparlör patladı... yenisini alıp taktırmak 15-20 dk bile sürmez. nokia deneyimlerim ve çıldırışlarım olduğundan dolayı bu donanım ve bağlantıları bana çok cazip geldi..
3- ses kesilme problemi bende de vardı... zaten kulaklık girişine ulaşmak için tüm soketleri söküp yeniden takıyorsunuz... ben hepsini iyice yerine oturttum... şuanda ses kesilmesi gibi bir durum söz konusu bile değil..

bence samsung wave, iphone dahil bugüne kadar aldığım telefonların en mükemmeli...

coni85

Üye
Kies Registry Patcher programıyla nasıl diğer ülkelerin sürümlerini yükleye biliriz benim avrupa rom u olan telefonuma İtalya rom yüklemek için ayarladığımda bu telefon güncellenemez diyor.

tanto025

Üye
arkadaşım Download Start Ch[0] ****** port open error!yazısı çıkıyor ve şuan telefonu açamıyorum
yardımcı olursan çok iyi olacak

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım Download Start Ch[0]
****** port open error! çıkıyor ne yapmam lazım

cavalli1903

Üye
oncelıklle emegıne saglık..dedıklerını tamamen yaptım ancak telefonumu kıese her bagladıgımda yenı surum var dıyıp guncellıor ama hep aynı guncellemeyı yapıyor.senın son resımde gosterdıgın gıbı sureklı her bagladıgımda o guncelleme cıkıor S8500JVJE4/S8500OJVJE5 ten jj1'e yukseltıp duruor bır gunde 5 kez yukselttı bunu nerde hata yapmıs olebılırım yardmı edersenız sevınırım...tesekkurler

oncelıklle emegıne saglık..dedıklerını tamamen yaptım ancak telefonumu kıese her bagladıgımda yenı surum var dıyıp guncellıor ama hep aynı guncellemeyı yapıyor.senın son resımde gosterdıgın gıbı sureklı her bagladıgımda o guncelleme cıkıor S8500JVJE4/S8500OJVJE5 ten jj1'e yukseltıp duruor bır gunde 5 kez yukselttı bunu nerde hata yapmıs olebılırım yardmı edersenız sevınırım...tesekkurler

olayı cozdum :D

fati144

fati144

Üye
teşekkürler oldu bu defa. olmuyor error veriyor diyen arkadaşlara tavsiyem xp veya vistada yapmaları

cavalli1903

Üye
arkadasım telı S8500JVJE4/S8500OJVJE5 ten jk1 e yukselttım dedıklerını yapdım sıdmık kies uzerınden guncellemelerı alamıcakmıyım nası olucak olay cozemedım burayı hep bu surumdemı kalıcam? anlayamadım Not: Eğer sadece orjinal roma dönüp o romda kalmak istiyorsanız aşağıdaki ekrandan yükseltme yapmayın.Bu tamamen sizin eski versiyonda kalmak isteminiz yada yeni versiyonu kurmak istemenize baglı. bu kısmı anlayamadım hangı ekrandan guncelleme yapmıyalım kıestenmı kıesten yapmıcaksak nası yapıcaz? kıes uzerınden guncelleme nasıl olcak?b su an telımdekı versıyon s8500jvjk1 bunu kıes uzerınden yukseltemıcezmı?

Çoğu yerde açılan orjinal rom'a dönüş konularında hep ilk versiyona dönmek anlatıldığı için ve ilk versiyonda kalmak isteyenler için öyle dedim yani bi sakıncası yok benim asıl amacım kies üzerinden en son versiyonu kurabilmek için ilk versiyona döndüm ki yeni bi versiyon olduğunu algılayıp kies yeni versiyonu telefonuma yükleyebilsin diye. Yani kişinin isteğine göre isterse ilk versiyonda kalır isterse son versiyona uprdate eder.Asıl amaç Kies üzerinde "Bu Cihazın Versiyonu Güncellenemez" uyarısının önüne geçmekti.
K1Şu an yayınlanan en son versiyon olduğu için Bu cihaza zaten son versiyon yüklenmiştir gibi bir uyarı gelecektir Kieste. Yeni bi versiyon çıkıncada Kies bunu algılayıp yükleyecek. Eger biz Multiloader ile kurulum yapıp o şekilde Kiese baglarsak Kies bütün versiyonlarda "Bu Cihazın Versiyonu Güncellenemez"diyordu.

sımdı benım tel jk1bu jk1 son versıyonumu? yoksa orjınal roommu? ve kıes uzerınden jk1 guncellenebılıcekmı bu ıslemden sora? yoksa mıltiloaderdenmı surum yukseltıcez gene?

sımdı benım tel jk1bu jk1 son versıyonumu? yoksa orjınal roommu? ve kıes uzerınden jk1 guncellenebılıcekmı bu ıslemden sora? yoksa mıltiloaderdenmı surum yukseltıcez gene? S8500JVJK1S8500OJVJJ1 bu cihaza en son surum zaten yuklenmıs dedı Kies Registry Patcher v.1.7.0.0 gbı kez kıes uzerınden gunceleme yaptıkdan sora S8500JVJE4/S8500OJVJE5 yazısı yerıne S8500JVJK1S8500OJVJJ1 yazdım bu en son surumdur dıor su an telımde en son surummu yuklu? kafam cok karısdı bee :D bısıler yaptım ama nası yaptım dorumu yaptım yannısmı yaptım bılemıorum :D kendıme :bann:

onerebılcegınız bı fırmware varmı *#1234# yaptıgımda Sw VER s8500jvjk1 bu surumden pek memnun deılım sızce ne yapmalıyım bı cvp lutfen

gamukea

Üye
Kies Registry Patcher link çalışmıyo ilgilenirmisin?

Pentac

Üye
Kies Registry Patcher link güncellermisiniz

sefayılmaz

sefayılmaz

Üye
rsrc1 de error hata verdi tel açılöıyor yardım edinnn

srkn0834

srkn0834

Üye

herkeze kolay gelsin umarım işinizi görür

stuckgg

Üye
Arkadaşlar selam,

Anlatım için Teşekkürler. Ben 1.0.1 sürümünün dosyasını nasıl bulabilirim? Versiyonlar o kadar karışıkki içinden çıkamıyorum. Şu an bu anlatımdaki dosyayı yükledim ama Spoof ile oyun yükleyebileceğim 1.0.1 versiyonuna güncellemek istiyorum 1.0.2 olmasını istemiyorum :). Yardımcı olursanız çok sevinirim.

trk05

trk05

Üye
Arkadaşım..öncelikle çok teşekkür ederim..ama birsorun var..ilk part hangi indirme sitesini kullansam..indiremiyorum..biryardımcı olsanda indirilebilir birlink verirsen çok teşekkür ederim..hayırlı çalışmlar..bekliyorum...

01firtina

01firtina

Üye
arkadasım telı S8500JVJE4/S8500OJVJE5 ten jk1 e yukselttım dedıklerını yapdım sıdmık kies uzerınden guncellemelerı alamıcakmıyım nası olucak olay cozemedım burayı hep bu surumdemı kalıcam? anlayamadım Not: Eğer sadece orjinal roma dönüp o romda kalmak istiyorsanız aşağıdaki ekrandan yükseltme yapmayın.Bu tamamen sizin eski versiyonda kalmak isteminiz yada yeni versiyonu kurmak istemenize baglı. bu kısmı anlayamadım hangı ekrandan guncelleme yapmıyalım kıestenmı kıesten yapmıcaksak nası yapıcaz? kıes uzerınden guncelleme nasıl olcak?b su an telımdekı versıyon s8500jvjk1 bunu kıes uzerınden yukseltemıcezmı?

sımdı benım tel jk1bu jk1 son versıyonumu? yoksa orjınal roommu? ve kıes uzerınden jk1 guncellenebılıcekmı bu ıslemden sora? yoksa mıltiloaderdenmı surum yukseltıcez gene?

sımdı benım tel jk1bu jk1 son versıyonumu? yoksa orjınal roommu? ve kıes uzerınden jk1 guncellenebılıcekmı bu ıslemden sora? yoksa mıltiloaderdenmı surum yukseltıcez gene? S8500JVJK1S8500OJVJJ1 bu cihaza en son surum zaten yuklenmıs dedı Kies Registry Patcher v.1.7.0.0 gbı kez kıes uzerınden gunceleme yaptıkdan sora S8500JVJE4/S8500OJVJE5 yazısı yerıne S8500JVJK1S8500OJVJJ1 yazdım bu en son surumdur dıor su an telımde en son surummu yuklu? kafam cok karısdı bee :D bısıler yaptım ama nası yaptım dorumu yaptım yannısmı yaptım bılemıorum :D kendıme :bann:

onerebılcegınız bı fırmware varmı *#1234# yaptıgımda Sw VER s8500jvjk1 bu surumden pek memnun deılım sızce ne yapmalıyım bı cvp lutfen
Arkadaşım canını sıkma ben hiç bir işlem yapmadım orjinal duruyor benim telefon ve en son güncellemeyi kiesden yaptım yani en son versiyon jvjk1 yeni bir versiyon güncelleme yaparsa derim ben sana bence hiç oynamamak gerek telefonlarla:):):):):d:

123arda123

Üye
Arkadaşlar yukarda arkadaşta söylemiş,ben telefonu 2 gün oldu alalı.Kies indirdim,1.02'ye yükselttim bilmeden.Nfs Shift oyununu oynayabiliyordum eski romda,şimdi oynayamıyorum malum.Anlatılan işlemler yapıldığında eskisi gibi oynayabilir miyim?

KafKefEmrE

Üye
ben yaptığımda olmuyor. Kies bu cihaz güncelleştirilemez hatası veriyor. Kies 2 de olmuyordu 1.5 yükledim yine aynısı..

posinetti2000

posinetti2000

Üye
arkadaşlar burada anlatılanlar gibi eski roma dondum fakat şuan kiesde guncelleme var onu yaptırıyorum dosyayı indiriyor tele yukluyor tekrardan kiese bağlandığımda aynı guncelleme uyarısını veriyor bana yani teli guncelliyemiyorum

silver021

silver021

Üye
ben yaptığımda olmuyor. Kies bu cihaz güncelleştirilemez hatası veriyor. Kies 2 de olmuyordu 1.5 yükledim yine aynısı..

aynen bende senin gibi kies 2.0 da gördüğümde şok oldum ancak arkadaşım 1.5.3.102 güncellemesini kurup yüklemen gerek. o dakka registry yapıştır ve JVJK1 sürümünün keyfini çıkar. 2.0 kiese tekrar dönebilirsin misal ben öyle yaptım. ve bu alet güncelleştirilemez sorununun ortadan kalktığını ve telefonumun gene eski orjinalliğine döndüğünü %100 saptadım sewinçten uçabilirim şu anda. tam 4 saattir bunun üzerinde uğraştım. offff nihayet diyorum. saol safaq arkadaşım sende olmasan mümkün değil cesaret edip geçemiycektim orjinal olan sürüme. :box :bigstar:

arkadaşlar burada anlatılanlar gibi eski roma dondum fakat şuan kiesde guncelleme var onu yaptırıyorum dosyayı indiriyor tele yukluyor tekrardan kiese bağlandığımda aynı guncelleme uyarısını veriyor bana yani teli guncelliyemiyorum

arkadaşım kies programını kaldır. 2.0 kies sürümünü yükle böyle bir sorunla karşılaşmazsın. haydi iyi forumlar: (ayrıca bazı şeyleride siz akıl edin. aklınız var çok şükür dimi)

posinetti2000

posinetti2000

Üye
terbiyeli olalım bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler boşa söylememişler bir şeyler öğrenmişsin ama bir şey olamamışsın

bilmiş arkadaşımın tavsiyesine uyarakdan kies 2 yukledim fakat ondada uretici yazılımı guncelle yazısı pasif güncelleme yapamıyorum

romess

Üye
Orjinal Rom a döndükten sonra (ve güncelleme yaptıktan sonra)eğer Registry kaydettiğinizi silmezseniz kies telefonu hep 1.0 olarak görecek ve sürekli telefonun yazılımını yükselt diyecek. Telefonu güncelledikten sonra Registry Patch i acın ordan registryi silin ( Registry menüsünden-- erase registry) bi daha o uyarıyla karşılaşmazsınız. Ben 1.2 de GPS te bazı sorunlarla karşılaştım tekrar burda anlatıldığı şekilde orjinal rom adöndüm herhengi bir sorunla karşılaşmadım.

suleymanyuce

Üye
kies 2 kullanıyodum ama Kies Registry Patcher pro sunu görmedi. silip kies 1.5.3 ü yükledim ve başarılı bir şekilde dönüş yaptım. teşekkürler.

Üst Alt