Samsung Wave S8500 Bada Orjinal Rom'a Dönüş %100 Çalışan Yöntem

Sponsorlu Bağlantılar

sinomix

Üye
arkadaşlar samsung wave s8500 telefonu yeni aldım sürümü S8500JVJF4/S8500OJVJF3 güncelleme yapmaya çalışıyorum bu aygıt güncelleştirilemez diyor neyapmam gerek flash felan hicbirsey yapmadım güncelleme dahi yapmadım telefon 2 haftalık lütfen yardım edin

alperkurucu

Üye
resimler yeniden yuklenebilir mi? hangi dosyayi sececegimiz multiloaderde gorunmuyor. su anda baslik islevsiz.

yamato

yamato

Üye
arigato safaqq

brain_omer

brain_omer

Üye
artik kies 2.0 oldugu icin resigtery pacher çalişmiyor verdigim linkteki 2.0 pacheri indirirseniz sorun olmaz

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
teşekkürler

osman83

Üye
Telefonumu eski roma getirdim güncel konuma getirmek için. bunu kies 2.0la denedim öncelikle kies registryide 1.8 kullandım registry oldu dedi kiese geçtim yazılımınız güncel değil güncelleyin dedi kies üzerinde tamam dedim tam işlem başlarken yazılımınız güncellenemez hatası aldım. daha sonra kies 1.5yükledim ilk verdiğiniz linkten kiesi açtım telefonuda bağladım kieste gözüküyor fakat kies registry programı gözükmediğini söylüyor telefonumu güncelleyemiyorum lütfen yardım edin.

tek86

Üye
mrb 1. linkte problem var yardımcı olabilir misin ?

xxvolkan

xxvolkan

Üye
linkler ölü arkadaşlar başka şekilde yayınlama imkanınız varmı acaba şimdiden teşekkürler

Üst Alt