ben download işelmi yaptım telefon açlımıyor dil saat ayarları faln gelmiyor samsung wave yazısı çıkıyor ve bu şekilde kalıyor yardımcı olursanız sevinirim
o yüzden artık korkmuyorum garanti dışı kalır diye hiç bir problem yaşamadım eğer hala tereddütte olan arkadaşlar varsa onlara nasıl yapıldığını detaylı olarak anlatabilirim. umarım yardımcı olabilmişimdir. bundan önceki sürümüm bada 1.2 S8500XXJID ve Product code unuz değişmişse güncellenemez demesi normaldir. stune ile bağlanıp Product code unuza baklın. s8500BAATUR veya s8500HKATUR değilse Product Code u eski haline getirmeniz lazım. cepking de anlatılmaktadır.beyler orjinal roma dönim dedim, bu sürüm güncellenemez dedi. önce yüklemiştim. başka bir yol bilen varmı ?
Product code unuz değişmişse güncellenemez demesi normaldir. stune ile bağlanıp Product code unuza baklın. s8500BAATUR veya s8500HKATUR değilse Product Code u eski haline getirmeniz lazım. cepking de anlatılmaktadır.
Kies i Registry yöntemi ile kandırmak artık mümkün değildir. Kies 2.0 ile bu yöntemin önüne geçilmiştir. Eski Kies versiyonlarıda zaten yeni güncellemeleri görmemektedir.
Kolay Gelsin
Link vermem mümkün değil yasaktır büyük ihtimalle. Orjinal sürüne dönmek mümkün işin özü Product code değiştirmek 2 yolla yapılıyor. Bence basit olanı XXJL2 nin dün gece yayınladığın CFW sini yüklemek, uzun ve daha meşakkatli bir yolu daha var code değiştirmenin.arkadasim link verebilir misn. orjinal kies surumune donemiz mumkun mu .
Link vermem mümkün değil yasaktır büyük ihtimalle. Orjinal sürüne dönmek mümkün işin özü Product code değiştirmek 2 yolla yapılıyor. Bence basit olanı XXJL2 nin dün gece yayınladığın CFW sini yüklemek, uzun ve daha meşakkatli bir yolu daha var code değiştirmenin.
Code değiştikten sonra yapılacaklar
Multiloader ile XXJF1 ü Türk CSC ile yüklemek
Multiloader ile JVJK1 i yüklemek.
Böylece orjinal Bada 1.0.2 JVJK1 e sahip olacaksınız ve güncellemeleri göreceksiniz.
Tüm adımların herbiri ayrı konu olarak cepking.com da s8500>Yazılım konusunda var.
Kolay Gelsin