Sw33TyBoOY
Üye
tekrar oviden yazılımı güncelle
Yalnız yazılımı ürün Kodunu değişerek yapmıştım ovi den güncelleme çıktımı bilmiyorum ? yani telefon koduna yazılımın çıkıp çıkmadığını bilmiyorum birde yazılımı yeniden yüklediğim zaman sorun düzelme şansı varmı ?
çıkıtı ovide
Benim de v40tan beri çalışan-aldığımda v40 vardı- radyom v52de dondu. Şu v52 paket halinde bir çıksın o zaman jaflayacam. Kendi product koduna göre yükle bence.
Madem öyle, benim v40tan beri çalışan radyo niye v51 üzerine hack yapıp tekrar orijinal v51e döndükten sonra v52de donmaya başlamış olabilir? V51de product kod değişti büyük ihtimalle de ondan diyom.productle alakalı olduqunun sanmam
Madem öyle, benim v40tan beri çalışan radyo niye v51 üzerine hack yapıp tekrar orijinal v51e döndükten sonra v52de donmaya başlamış olabilir? V51de product kod değişti büyük ihtimalle de ondan diyom.
productle alakalı olduqunun sanmam
V52nin orijinal paket dosyasını yükledim pcye ordan jafladım orijinal kodla(zaten orijinalmiş). Radyo sorunum kalmadı...
DUYURULUR!!!
v52 hack konularında RM-356_EMEA_52.0.007_v15.0 adlı dosyayı indirin yükleyin.Cihazın arkasında orijinal product kodu nss ile ayarlayın sonra jafla yükleme yönergelerini izleyin. Use ıd kutucuğunu işaretledikten sonra telefonu seçip kodunuzu listeden bulun flaşlayın.
hafıza kartına format attınız mı, atmadıysanız bilgilerinizi yedekleyip format atın. attıysanız bilgilerinizi geri yüklerken (pcsuite'le) ayarlar'ı yüklemeyin. eski ayarlarla yenileri birbirine karışıyor genelde. küçük sorunlar çıkartıyor.hack yazılımı kullanmak istemiyorum tek sorun radyonun donması normalde başka bir sorunu görünmüyor zaten navifirm'den ürün koduna uygun olanını indirip kurdum hemde defalarca ama nafile halen donma sorunu yaşıyorum radyona ne yapalım bizde böyle kullanmaya devm edicez radyodan mahrum kalarak ...
hafıza kartına format attınız mı, atmadıysanız bilgilerinizi yedekleyip format atın. attıysanız bilgilerinizi geri yüklerken (pcsuite'le) ayarlar'ı yüklemeyin. eski ayarlarla yenileri birbirine karışıyor genelde. küçük sorunlar çıkartıyor.
bir deneyin.
Hackle demedim arkadaş, hack konusundaki o dosyayı indir dedim. Navifirm yerine ordaki dosyaları kullanacaksın yani.